Caribbean Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Jamaika News Pariwisata News Wire Plancongan

Sektor Pariwisata Jamaika Nyetel Rekor Pasca-COVID-19

Gambar duweni Josef Pichler saka Pixabay
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Minangka sektor pariwisata terus rebound, Jamaika maneh mecah rekor kedatangan pengunjung, kanthi udakara 27,000 turis teka ing pulo kasebut akhir minggu kepungkur, 3 nganti 6 Maret.

"Industri pariwisata saiki wis siyap pulih," ujare Menteri Pariwisata, Hon Edmund Bartlett kanggo nanggepi angka patang dina. Dheweke nyebut akhir minggu minangka "utamane kuwat ing konteks Jamaika mundur saka karusakan sing ditindakake ing sektor pariwisata dening pandemi COVID-19 sajrone rong taun kepungkur.

Dheweke nambahake manawa entuk rekor iki amarga sektor kasebut ngupaya mbalekake saka COVID-19 penting banget, amarga bertepatan karo ulang taun Jamaika sing nyathet kasus pertama virus kasebut tanggal 10 Maret 2020.

Ing akhir minggu, ana udakara 8,700 pengunjung ing dina Sabtu.

Iki minangka jumlah paling dhuwur kanggo dina tartamtu wiwit dibukak maneh tapel wates internasional Jamaika lan Menteri Bartlett ndeleng iki minangka "kritis amarga nyatakake yen sasi Maret, sing biasane apik kanggo para turis musim dingin, wis diwiwiti kanthi apik. pesenan nuduhake Maret sing kuwat banget, padha karo wulan sing cocog ing taun 2019, sing ndeleng kedatangan pra-COVID sing paling apik kanggo sektor kasebut.

Menteri Bartlett ujar manawa jumlah sing saya tambah apik ora mung babagan akomodasi sing dhuwur ing hotel, nanging "penting banget supaya para pekerja pariwisata bali kerja, kanggo para panyedhiya sing uga kena pengaruh kejatuhan nanging saiki bisa duwe sawetara. kepastian babagan panjaluk sing kudu ditindakake." Salajengipun, ngendika Pak Bartlett: "Iki uga menehi tandha marang mitra investasi lan pendanaan yen saiki bisa ngrasakake rasa percaya diri kanggo nyedhiyakake sumber daya liyane kanggo nyukupi kabutuhan konsumsi pengunjung."

Mentri Bartlett wis tembung khusus saka kasurung kanggo pemain ing sektor tetanèn, kang wis palsu linkages karo Hospitality lan industri pariwisata ing drive kanggo gawe marem kabutuhan gastronomic pengunjung kanggo pulo. "Saiki kita bungah amarga prospek sektor pertanian sing ana ing papan lan mung bubar aku ana ing St Elizabeth nyedhiyakake dhukungan kanggo para petani supaya bisa nambah produktivitas," ujare.

Bartlett negesake manawa "tuwuhan pariwisata duwe implikasi sing akeh banget kanggo sektor liyane, kayata hiburan, budaya uga panyedhiya layanan, sing kabeh bakal dadi pivotal kanggo Strategi Pariwisata Samudra Biru Jamaika, sing bakal kita gunakake. daya saing sing kita duwe ing wilayah kasebut kanggo tuwuh lan njaga industri kasebut.

Dheweke nyathet yen saiki iki wektu sing pas kanggo kabeh produser lokal mlebu amarga "kita njaga fokus ing pemulihan, lan kita pengin pulih karo sampeyan supaya rantai pasokan pariwisata bisa diisi konten lokal sing kuat sing bakal njaga dolar turis ing Jamaika lan njamin bathi nyata saka pariwisata pungkasane entuk manfaat kanggo masarakat Jamaika.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

3 Komentar

  • Halo, aku duwe herpes genital lan mung pengin njamin sapa wae sing duwe STD yen sampeyan ora piyambak. Ana mayuta-yuta kita lan kita teka saka kabeh lapisan masyarakat. Aku bubar didiagnosis herpes genital. Aku njupuk WORLD HERBS CLINIC HERPES DISEASE FORMULA. Aku wis pulih total saka penyakit virus Herpes kanthi perawatan formula herbal alami iki. Aku seneng banget kanggo ngandhani umum yen aku wis nylametake penyakit HERPES nggunakake produk efektif saka WORLD HERBS CLINIC iki. Ngunjungi situs web resmi Clinic worldherbsclinic com.

  • Aku nyaranake Dr Okuofoh kanggo kabeh wong sing duwe virus herpes simplex kanggo njaluk tamba saka wong. Aku didiagnosis herpes genital ing taun 2020 lan aku wis nggolèki lan takon apa aku bisa nambani penyakit kasebut amarga aku ora percaya karo apa sing dikandhakake para dokter sing durung ditemokake obat. Aku teka tengen komentar ing Youtube lan wong nekseni carane dheweke iki nambani herpes sawise nggunakake jamu Dr Okuofoh. Aku cepet-cepet ngubungi Dr Okuofoh lan nerangake masalahku marang dheweke lan dheweke nyiapake jamu lan dikirim menyang aku liwat UPS lan menehi instruksi babagan cara nggunakake lan kandha yen aku kudu mriksa sawise nggunakake, sing ditindakake sawise rong minggu dijupuk. jamu lan asilku NEGATIF. Aku ngenteni liyane sasi lan retested asil isih NEGATIF ​​lan dhokter marang kula sing rampung free herpes. Aku seneng banget lan ngucapke matur nuwun kanggo Dr Okuofoh kanggo apa wis rampung kanggo kula lan aku bakal terus kanggo nuduhake iki karo wong metu ana ngerti sing ana herpes tamba bisa hubungi Dr Okuofoh dening email lan Whats App kanggo njaluk tamba saka wong. Email: [email dilindhungi] Telpon utawa WhatsApp +2349050141449 …..

  • Aku nyaranake Dr Okuofoh kanggo kabeh wong sing duwe virus herpes simplex kanggo njaluk tamba saka wong. Aku didiagnosis herpes genital ing taun 2020 lan aku wis nggolèki lan takon apa aku bisa nambani penyakit kasebut amarga aku ora percaya karo apa sing dikandhakake para dokter sing durung ditemokake obat. Aku teka tengen komentar ing Youtube lan wong nekseni carane dheweke iki nambani herpes sawise nggunakake jamu Dr Okuofoh. Aku cepet-cepet ngubungi Dr Okuofoh lan nerangake masalahku marang dheweke lan dheweke nyiapake jamu lan dikirim menyang aku liwat UPS lan menehi instruksi babagan cara nggunakake lan kandha yen aku kudu mriksa sawise nggunakake, sing ditindakake sawise rong minggu dijupuk. jamu lan asilku NEGATIF. Aku ngenteni liyane sasi lan retested asil isih NEGATIF ​​lan dhokter marang kula sing rampung free herpes. Aku seneng banget lan ngucapke matur nuwun kanggo Dr Okuofoh kanggo apa wis rampung kanggo kula lan aku bakal terus kanggo nuduhake iki karo wong metu ana ngerti sing ana herpes tamba bisa hubungi Dr Okuofoh dening email lan Whats App kanggo njaluk tamba saka wong. Email: [email dilindhungi] Telpon utawa WhatsApp +2349050141449.