Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Tujuan Warta Pamrentah Health Industri Hospitality Jamaika News Pariwisata News Wire Plancongan

Jamaika Nganyari Protokol COVID-19 kanggo Wisatawan

Gambar duweni elmnt saka Pixabay
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Wiwit tanggal 1 Maret 2022, pengunjung internasional menyang Jamaika ora kudu njaluk ijin lelungan kanggo mlebu pulau kasebut. Pelancong sing umure 12 taun lan luwih lawas mung kudu menehi asil negatif saka tes Antigen COVID-19 utawa PCR sing ditindakake sajrone 72 jam sadurunge lelungan. Kajaba iku, wong sing lelungan menyang Jamaika ora bakal ngadhepi langkah-langkah karantina sing gegandhengan karo lelungan.

"Mbusak karantina sing gegandhengan karo lelungan lan kabutuhan lelungan kanggo ngisi lan nampa persetujuan formulir Izin Perjalanan minangka langkah-langkah penting kanggo santai protokol perjalanan amarga panyebaran global COVID-19 mudhun," ujare Hon. Edmund Bartlett, Menteri Pariwisata, Jamaika. "Kita yakin manawa syarat mlebu sing anyar iki bakal nambah daya tarik Jamaika minangka tujuan pilihan lan mbantu kita nerusake dalan menyang pemulihan kanggo sektor pariwisata lan ekonomi sing luwih akeh."

Jamaika bubar nyepetake wektu pengasingan sing dibutuhake kanggo lelungan AS sing nyoba positif COVID-19 nalika ana ing Jamaika.

Iki selaras karo pedoman sing disaranake CDC lan ngilangi watesan karantina kanggo lelungan bisnis sing wis divaksinasi kanthi tes PCR negatif sing ditindakake sajrone 3 dina perjalanan menyang Jamaika.

"Kita terus-terusan nliti program lan protokol perjalanan Jamaika CARES kanggo selaras karo praktik paling apik saka organisasi sing diakoni sacara internasional lan mesthekake yen Jamaika tetep dadi salah sawijining tujuan wisata utama ing donya," ujare Donovan White, Direktur Pariwisata, Dewan Pariwisata Jamaika. "Owah-owahan kasebut bakal ditrapake amarga tujuan ing saindenging jagad nindakake revisi sing padha karo syarat lelungan."

Kesehatan lan safety saben wong Jamaika lan saben pengunjung ing negara kasebut tetep dadi prioritas utama pulo kasebut liwat program Jamaika CARES sing komprehensif. Jamaica CARES minangka tanggepan nasional kanggo COVID-19 sing kalebu protokol kesehatan lan safety lengkap ing pulo kasebut sing dadi salah sawijining sing pertama nampa pengakuan Perjalanan Aman saka World Travel & Tourism Council lan ngidini pulo kasebut mbukak maneh kanthi aman ing wulan Juni 2020.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Jamaika, bukak visitjamaica.com.

#jamaika

Gambar duweni elmnt saka Pixabay

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar