Airlines aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Jamaika News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Jamaika nampani Penerbangan Nonstop Frontier Airlines Anyar saka Denver

gambar duweni saka Jamaika Kamentrian Pariwisata
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Pariwisata Jamaika Menteri, Hon. Edmund Bartlett (katon kiwa ing foto), nampa replika miniatur pesawat Frontier saka CEO saka Frontier Airlines, Barry Biffle, nalika rapat kanggo ngrembug airlift, ing Sandals Montego Bay wingi (23 Maret).

Menteri Bartlett ketemu karo Pak Biffle lan anggota tim eksekutif, kanggo nganakke diskusi.

Sawise rapat kasebut, Menteri Bartlett ngumumake:

Jamaika wis siyap nampa penerbangan nonstop 2 - 3 mingguan saka Denver, Colorado, dening Frontier Airlines ing pungkasan taun iki.

Menteri Bartlett uga menehi CEO salinan autographed saka buku sing wis disunting bareng karo Direktur Eksekutif Ketahanan Pariwisata Global lan Pusat Manajemen Krisis (GTRCMC), Prof. Lloyd Waller: 'Ketahanan Pariwisata lan Pemulihan kanggo Kelestarian lan Pembangunan Global – Navigasi COVID-19 lan Masa Depan.'

Menteri Pariwisata Jamaika lan lembaga-lembaga kasebut duwe misi kanggo ningkatake lan ndandani produk pariwisata Jamaika, nalika njamin manawa mupangat sing mili saka sektor pariwisata ditambah kanggo kabeh wong Jamaika. Kanggo tujuan kasebut, implementasine kabijakan lan strategi sing bakal nyedhiyakake momentum pariwisata dadi mesin pertumbuhan ekonomi Jamaika. Kementerian tetep berkomitmen kanggo mesthekake manawa sektor pariwisata nggawe kontribusi paling gedhe kanggo pembangunan ekonomi Jamaika amarga entuk bathi sing gedhe banget.

Ing Kementerian kasebut, dheweke mrentah supaya bisa ngiyatake hubungan antara pariwisata lan sektor liyane kayata pertanian, manufaktur, lan hiburan, lan kanthi mangkono nyengkuyung saben wong Jamaika duwe peran kanggo ningkatake produk pariwisata ing negara kasebut, njaga investasi, lan modernisasi lan macem-macem sektor kanggo nyengkuyung tuwuhing lan nggawe lapangan kerja kanggo warga liyane. Kementerian nganggep iki penting banget kanggo kaslametan lan keberhasilan Jamaika lan wis nindakake proses kasebut kanthi pendekatan inklusif, sing didhukung dening Dewan Resor, liwat konsultasi skala lebar.

Ngelingi manawa ana upaya kolaborasi lan kemitraan sing mantep ing antarane sektor publik lan swasta dibutuhake kanggo nggayuh target sing ditemtokake, inti saka rencana Kementerian kasebut yaiku njaga lan ngrembakake hubungane karo kabeh pihak utama. Kanthi mangkono, dipercaya manawa karo Master Plan kanggo Pembangunan Pariwisata Berkelanjutan minangka pandhuan lan Rencana Pembangunan Nasional - Wawasan 2030 minangka tolok ukur - target Kementerian kasebut bisa ditindakake kanggo entuk manfaat kabeh warga Jamaika.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar