Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Dewan Pariwisata Afrika Asosiasi negara | wilayah Tujuan Hiburan EU Warta Pamrentah Jamaika News wong Pariwisata News Wire Plancongan Trending Uni Emirat Arab

Hadiah Jamaika kanggo Donya: Buku Anyar Menteri Pariwisata Bartlett On Time kanggo Dina Ketahanan Pariwisata Global Pertama

Wisata Kenya
ditulis dening eTN Ngatur Editor

Ketahanan Pariwisata wis Jamaika ditulis kabeh minangka pemenang gerakan iki.

Wis pirang-pirang taun, Pusat Manajemen Krisis lan Ketahanan Pariwisata Global wis mimpin jagad pariwisata global ing upayane.
Kanthi COVID - 19, pentinge iki luwih relevan ora mung kanggo GTRCMS nanging uga kanggo organisasi sing kerja sama ing bidang pariwisata, kayata World Tourism Network, WTTC, UNWTO lan akeh liyane.

Saiki Ketahanan Pariwisata ora mung bakal duwe dina dhewe, nanging buku dhewe sing dikarang dening Hon. Edmund Bartlett, Menteri Pariwisata Jamaika.

The Hon. Menteri Edmund Bartlett luwih saka menteri pariwisata biasa. Kanthi sesanti global kanggo pariwisata, karo raos kanggo daya tahan pariwisata, kang uga wong konco Jamaika adhedhasar Pusat Manajemen Ketahanan lan Krisis Global (GTRCMC).

Bebarengan karo Profesor Lloyd Waller, kepala GTRCMC ing Universitas Hindia Barat dadi pusat ketahanan pariwisata global.

Profesor Waller lan Hon. Edmund Bartlett bakal nampilake peran penting iki, nalika ngumumake Dina Ketahanan pariwisata Global tanggal 17 Februari ing Dubai Expo ing Uni Emirat Arab.

Uhuru Kenyatta, Presiden Kenya lan Andrew Holness, Perdana Menteri Jamaika bakal ngaturake para pamirsa.

Tema Forum kasebut yaiku "Nyepetake Recovery liwat Ketahanan lan Investasi" ngrencanakake panel menteri.

mantan UNWTO Sekretaris Jenderal Dr. Taleb Rifai minangka Ketua inisiatif. Dr. Rifai uga dadi ketua panitia mbangun maneh.lancaran diskusi dening World Tourism Network.

Pandemi COVID-19 wis dadi kejutan ekonomi sing durung tau ana ing negara-negara Karibia, sing umume gumantung ing Pariwisata lan hubungane karo macem-macem sektor.

Organisasi Pariwisata Dunia nglaporake taun 2020 minangka taun paling awon ing cathetan. Tujuan ing saindenging jagad nampa kurang 1 milyar kedatangan internasional ing taun 2020.

Iki minangka pemicu kanggo Mentri outspoken saka Jamaika kanggo nulis buku, tha iki mung klebu ing Amazon Books.

Ing koleksi iki, para kontributor njupuk kesempatan kanggo mikir maneh, ngrembug, lan ngatasi masalah lan tantangan Pariwisata Karibia sadurunge lan wiwit pandemi, paling ora yaiku owah-owahan iklim.

Frekuensi lan intensitas bencana alam sing saya tambah ing taun-taun pungkasan, ditambah karo efek pandhemen sing ngrusak lan langkah-langkah penahanan sing ditindakake dening pamrentah, nggawe jelas pentinge ngatasi kelestarian Pariwisata Karibia.

Rekomendasi digawe kanggo tumindak remedial kritis kanggo nyepetake pemulihan pariwisata pasca-COVID-19 lan ningkatake daya tahan, kalebu identifikasi relung pariwisata sing anyar lan kurang dieksploitasi.

Responsif karo kabutuhan industri saiki lan mbesuk, koleksi iki nyaranake langkah-langkah kabijakan remedial kanggo ngatasi tantangan sing ditimbulake dening pandemi COVID-19, uga masalah sosio-budaya sejarah, sing ngalangi industri pariwisata pra-pandemi.

Saliyane Hon. Menteri Pariwisata Edmund Bartlett, menteri liyane sing ngomong ing Dina Ketahanan Pariwisata sing bakal teka ing Dubai bakal kalebu Hon. Najib Balala saka Kenya, HE Nayef Al Fayez saka Yordania, Senator The Hon. Kamina Johnson-Smith saka Jamaika, Senator The Hon. Lisa Cummins, saka Barbados, Hon. Philda Nani Kereng of Botswana, Hon. Reyes Morato saka Spanyol; 

Pimpinan industri: Dr. Talal Abu Ghazaleh, Pendiri & Ketua Organisasi Talal Abu-Ghazaleh; Dr. Taleb Rifai, mantan Sekretaris Jenderal UNWTO lan ketua coco saka World Tourism Network, Nicolas Mayer, Pimpinan Pariwisata Global, PWC; Raki Phillips, CEO, RAKDA); Ahmed Bin Sulayem, Ketua Eksekutif lan CEO DMCC; Adam Stewart Ketua, Sandals Resorts; Antonio Teijeiro, COO; Bahia Principe; Liz Ortiguera, (PATA); Gerald Lawless, Duta WTTCantara liya. 

Berita sing gegandhengan

About penulis

eTN Ngatur Editor

eTN Ngatur editor tugas.

Ninggalake Komentar

Share to...