Kabar Kawat

Bintang Rock Jepang Yoshiki duwe proyek anyar sing rahasia

ditulis dening editor

Bintang rock Jepang Yoshiki lan merek minuman multinasional Coca-Cola wis nggodha proyek anyar rahasia sing bakal dicethakake minggu ngarep.

Pengumuman iki teka sakcepete sawise Yoshiki ngumumake kemitraan karo jaringan televisi paling gedhe ing Jepang, Nippon TV, ing seri kompetisi musik terobosan, Yoshiki Superstar Project X. NTV uga ngumumake acara kompetisi musik liyane kanthi kemitraan karo HYBE, perusahaan hiburan ing mburi fenomena internasional BTS.

Coca-Cola lan Yoshiki ngrilis video teaser ing YouTube sing nuduhake proyek kasebut sing bakal diungkapake ing konferensi pers sing dijadwalake tanggal 9 Mei (AS) / 10 Mei (Jepang).

"Aku ora sabar ngenteni pungkasane nuduhake rincian babagan proyek anyar sing nyenengake iki minggu ngarep," ujare Yoshiki, "Aku rumangsa bakal dadi revolusioner."

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar