Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Asosiasi Warta Breaking Travel negara | wilayah News wong USA WTN

World Tourism Network Ndhesek Komunitas Bangsa-Bangsa Tetep Fokus

Alain St. Ange
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Alain St.Ange, Wakil Presiden mentas diangkat saka Government Relations kanggo World Tourism Network wis ngajak anggota Komunitas Bangsa-Bangsa supaya tetep fokus.

"Ekonomi ing saindenging jagad wis rusak amarga efek saka pandemik Covid-19 lan macem-macem variasi. Donya saiki butuh semangat kebersamaan, nanging siji tantangan terus diidentifikasi lan strategi dikembangake. Kasangsaran sing muncul saka nyusut ekonomi ora kudu dianggep minangka angka statistik, nanging tetep ing meja minangka pangeling yen luwih akeh sing kudu ditindakake dina iki kanggo mbantu ekonomi donya mundur maneh "ujare Alain St.Ange sawise interception lan karusakan. dening UAE saka rong rudal balistik sing diluncurake kelompok Houthi menyang Abu Dhabi.

Jaringan Perjalanan Dunia (WTN) ngukum serangan lintas-wewatesan iki sing bisa nyebabake korban jiwa sing ora salah lan nyebar rasa ora aman kanggo jagad lelungan amarga iki bakal mengaruhi pariwisata luwih akeh amarga industri sing bisa mbangun ekonomi saiki ing stres sing ora dikarepake.

"Minggu kepungkur serangan drone ing rong fasilitas sipil ing Abu Dhabi nyebabake telung wong tiwas lan enem tatu. Tumindak kuwi ora bisa ditampa amarga nyawa sing ora luput ilang. Iku dialog sing dibutuhake lan dudu serangan kaya ngono sing ora bakal nggawa perdamaian, nanging ndawakake kasangsaran lan kasangsaran" St.Ange, Wakil Presiden WTN ngandika.

World Tourism Network minangka swara lan think tank sing wis suwe banget kanggo bisnis travel lan pariwisata ukuran cilik lan medium ing saindenging jagad. Kanthi nggabungake upaya, nggawa menyang ngarep kabutuhan lan aspirasi bisnis cilik lan menengah lan Stakeholders.

Liyane ing WTN menyang www.wtn.dolan

World Tourism Network (WTM) dibukak dening rebuilding.travel

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...