Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines aviation negara | wilayah Warta Pamrentah Guam News Korea Kidul Pariwisata

Jeju Air nindakake luwih akeh penerbangan lan rute anyar menyang Guam

Guam Jeju
Gubernur Leon Guerrero menehi kothak kenang-kenangan segel Guam buatan lokal marang CEO Jeju Air & CRF Pak E-Bae Kim. (Gambar saka kiwa menyang tengen: Direktur Strategi Komersial Jeju Air Pak Kyong Won Kim, Presiden & CEO GVB Carl TC Gutierrez, Gubernur Leon Guerrero, CEO Jeju Air & CRF Pak E-Bae Kim, lan Manajer Wilayah Cabang Jeju Air Guam Pak Hyun Jun Lim.)
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ing upaya terus-terusan kanggo mbantu pemulihan pasar Korea, Biro Pengunjung Guam (GVB) ketemu karo manajemen Jeju Air kanggo ngrembug masa depan lelungan menyang pulo kasebut.

Gubernur Lou Leon Guerrero lan Presiden & CEO GVB Carl TC Gutierrez nampani CEO Jeju Air & CRF Pak E-Bae Kim bebarengan karo Direktur Strategi Komersial Pak Kyong Won Kim lan Manajer Regional Cabang Guam Pak Hyun Jun Lim ing Kamis, 12 Mei. , 2022 ing kantor GVB ing Tumon. Diskusi dipusatake ing frekuensi penerbangan menyang Guam, kesempatan transportasi kargo, lan pentinge program uji PCR GVB.

"Kita seneng banget karo asil rapat karo Pak Kim lan Pak Lim saka Jeju Air lan apa tegese kanggo nyengkuyung kesempatan lelungan menyang Guam," ujare Gubernur Leon Guerrero. "Aku pengin matur nuwun marang mantan Gubernur Gutierrez lan tim GVB kanggo dedikasi lan kerja keras kanggo rehabilitasi industri pengunjung kita. Pamrentahanku ndeleng pentinge pariwisata kanggo ekonomi kita lan kita setya ndhukung maskapai, perdagangan lelungan, lan komunitas bisnis lokal supaya bisa pulih industri nomer siji.

Kim nyatakake yen Jeju Air ngrancang nambah frekuensi penerbangan antarane Incheon lan Guam saka kaping papat saben minggu nganti bisa saben dina wiwit Juli, lan ngluncurake rute Busan-Guam kaping papat saben minggu ing mangsa ngarep. Kim uga ujar manawa ing taun 2019, Jeju Air ngoperasikake penerbangan saka Korea lan Jepang menyang Guam kaping 54 saben minggu, kanthi 36.6% pangsa pasar ing antarane maskapai Korea, lan pungkasane pengin nambah frekuensi penerbangan menyang level iki maneh.

Tim manajemen Jeju Air uga nyathet insentif sing paling penting kanggo pengunjung Korea saiki yaiku program tes PCR gratis GVB, utamane kanggo pasar kulawarga sing lelungan kanthi kelompok telu utawa luwih.

Pamrentah Korea dina iki ngumumake yen efektif tanggal 23 Mei, tes antigen negatif sing ditindakake sedina sadurunge budhal bakal ditampa kanggo mlebu ing Korea. Pengumuman iki nuduhake upaya Korea Selatan kanggo nyederhanakake sistem manajemen karantina kanggo para rawuh ing luar negeri.

CEO Jeju Air & CRF Pak E-Bae Kim mbahas update saka Jeju Air karo (LR) Wakil Presiden GVB Dr Gerry Perez, Gubernur Lou Leon Guerrero lan Presiden & CEO GVB Carl TC Gutierrez.

Sasi kepungkur, Guam nampani 3,232 pengunjung Korea - luwih saka 3,000% pengunjung Korea luwih akeh tinimbang ing April taun kepungkur.

###

Katrangan foto 1: Gubernur Leon Guerrero nyedhiyakake kothak kenang-kenangan segel Guam buatan lokal marang CEO Jeju Air & CRF Pak E-Bae Kim. (Gambar saka kiwa menyang tengen: Direktur Strategi Komersial Jeju Air Pak Kyong Won Kim, Presiden & CEO GVB Carl TC Gutierrez, Gubernur Leon Guerrero, CEO Jeju Air & CRF Pak E-Bae Kim, lan Manajer Wilayah Cabang Jeju Air Guam Pak Hyun Jun Lim.)

Katrangan foto 2: CEO Jeju Air & CRF Pak E-Bae Kim mbahas update saka Jeju Air karo (LR) Wakil Presiden GVB Dr. Gerry Perez, Gubernur Lou Leon Guerrero lan Presiden & CEO GVB Carl TC Gutierrez.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...