Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Sindikasi

Status Pangembangan Pasar Ibuprofen API, Analisis Kompetisi, Jinis lan Aplikasi 2029

ditulis dening editor

Global pasar ibuprofen API ngluwihi US $ 572.9 Mn ing taun 2019 lan disetel kanggo prospek pertumbuhan sing stabil sajrone 2019 - 2029, miturut panemuan panaliten Future Market Insights (FMI) anyar. Faktor utama kanggo tuwuhing pasar API Ibuprofen kalebu panjaluk terus-terusan kanggo obat anti-inflamasi non-steroid (NSAID), lan skala lan umur fasilitas manufaktur.

Nambah kekurangan obat API lan ngumpulake pasukan tugas kanggo ngatasi masalah kasebut, muncule produsen obat sing larang regane ing macem-macem negara lan pasokan obat-obatan API, utamane ing negara-negara berkembang, luwih nyopir pasar ibuprofen API.

Kanggo ngerteni luwih akeh babagan pasar, njaluk conto iki [email dilindhungi] https://www.futuremarketinsights.com/reports/sample/rep-gb-11260

Industri API pharmaceutical nyekseni krisis gedhe ing pasokan lan panjaluk Ibuprofen API, mandhegake produksi saka pabrikan ibuprofen API utama, gangguan rantai pasokan ing china sing dipimpin dening penurunan penjualan ing India. Volatilitas ing Ibuprofen API amarga faktor kayata jumlah pesaing sing luwih murah, rasio pemanfaatan sing suda, tingkat margin sing luwih murah, kesempatan anyar sing luwih dhuwur ing kombinasi kompleks lan API tingkat dhuwur, kacepetan inspeksi fasilitas dening FDA, lan nambah kapasitas produksi. liwat merger lan konsolidasi.

FMI Nganalisis Dampak COVID-19 ing Pasar

Analisis FMI nuduhake manawa pandemi COVID-19 sing terus-terusan ngalami pengaruh sing ora becik kanggo tuwuhing pasar. Wuhan, China minangka pusat pasokan API. Wilayah kasebut minangka pusat wabah koronavirus, mula wis mandhegake fasilitas manufaktur. Salajengipun, China minangka pemasok utama utawa tunggal API kalebu, penisilin lan eritromisin, ing donya. Produsen lan distributor ing negara kasebut nyalahake alangan logistik lan kekurangan tenaga kerja amarga pandemi COVID-19 amarga tundha produksi lan transportasi.

Takeaways Key saka Ibuprofen API Market Study

  • Fokus sing luwih gedhe kanggo nyuda tekanan rantai pasokan amarga kesenjangan panjaluk ditindakake kanthi nambah kapasitas produksi, up-scaling minangka strategi dhasar sing digarisake kanggo nyukupi kebutuhan ing ruang API Ibuprofen.
  • Umume obat anti-inflamasi diprodhuksi ing Asia, utamane ing China lan India. Kira-kira 80% saka total API anti-inflamasi diprodhuksi ing India lan China lan umume API sing diprodhuksi ing negara kasebut dikirim menyang wilayah maju liyane - Amerika Utara lan Eropa.
  • Biaya ngarep sing dhuwur lan tingkat margin sing luwih murah ing API Ibuprofen nyebabake lonjakan rega 20-30% ing formulasi obat pungkasan lan adol luwih murah ing taun sadurunge.
  • Pasar kanggo Ibuprofen API digabungake ing alam, kanthi produsen terkemuka nyekel sekitar 90% saka nilai pasar minangka 90%. Mula, minat kanggo CMO lan produsen API skala gedhe diantisipasi bisa nambah nilai pasar API ibuprofen.
  • Penanganan volume sing luwih dhuwur dening Organisasi Manufaktur Kontrak dibandhingake karo perusahaan farmasi lan ing tengah-tengah kemampuan produksi lan kauntungan rega sing luwih dhuwur tinimbang perusahaan farmasi samesthine bakal ngasilake kanthong pendapatan sing signifikan.
  • Ngembangake blumbang pasien sing nggunakake obat-obatan sing ora dikontrol minangka OTC uga tanggung jawab kanggo tuwuhing konsumsi API ibuprofen ing omah ing Asia Kidul lan Timur.

Kanggo wawasan kritis babagan pasar iki, njaluk takon pakar ing kene @ https://www.futuremarketinsights.com/askus/rep-gb-11260

Biaya tenaga kerja sing luwih murah, kasedhiyan bahan mentah sing dibutuhake kanggo API ibuprofen minangka salah sawijining faktor utama sing nyebabake tuwuhing pasar API ibuprofen ing Asia Kidul. Kajaba iku, dhukungan pangaturan sing cocog kanggo nggawe bisnis manufaktur API ibuprofen, kabijakan pajak sing luwih murah nambah tuwuhing pasar ibuprofen API Timur lan Asia Kidul.

Ekspansi Kapasitas, lan Penggabungan & Akuisisi Strategis kanggo Wide Regional Presence

Pamuter utama ing pasar API ibuprofen - SI Group, Inc., BASF SE, Hubei Biocause Phamaceutical Co., Ltd. (BIOCAUSE Inc.), IOL Chemicals, Sino-US Zibo Xinhua-Perrigo Pharmaceutical Co., Ltd., lan Solara Active Pharma Sciences Limited - fokus ing ekspansi bisnis kanthi penggabungan, usaha patungan, perjanjian distribusi lan njupuk potensial pasar Ibuprofen API sing ora bisa digunakake.

  • Ing taun 2018, IOL Chemicals, produsen API Ibuprofen India paling gedhe, nambah kapasitas produksi dadi 12000 MT saka kapasitas sadurunge 7500 MT. Kanthi kapasitas tambah, IOL Chemicals ngisi kesenjangan panyedhiya sing mundhak amarga reformasi peraturan sing ketat ing China. Pamindhahan iki bisa entuk manfaat luwih akeh kanggo pabrikan India sing pengin nguatake pijakan ing pasar API Ibuprofen.
  • Akuisisi dening Solara Active Pharma Sciences Limited ing taun 2018 saka aset API Ibuprofen saka Strides and Sequent ndadekake perusahaan bisa njupuk portofolio segmen ceruk pasar API Ibuprofen.
  • Usaha patungan antarane Granules India Ltd (GIL) lan Hubei Biocause Heilen Pharmaceutical Co. Ltd. duwe fasilitas produksi ing Jingmen, China. Ing diskusi anyar, Granules India Ltd (GIL) ngrancang metu saka joint venture.

Kajaba iku, akuisisi saiki fokus ing ekspansi kapasitas, lan kemampuan manufaktur para pemain API Ibuprofen sing ana kanggo entuk daya saing lan nyepetake wutah ing lanskap pasar.

Wawasan sing Luwih Berharga babagan Pasar API Ibuprofen

Future Market Insights nggawa laporan riset lengkap babagan ramalan wutah revenue ing tingkat global, regional, lan negara lan menehi analisis tren industri paling anyar ing saben bagean saka 2014 kanggo 2029. Pasar Ibuprofen API global dibagi kanthi rinci kanggo nutupi. saben aspek pasar lan menehi pendekatan intelijen pasar lengkap kanggo maca. Panaliten kasebut menehi katrangan babagan pasar API Ibuprofen adhedhasar pangguna pungkasan (Organisasi Pabrikan Kontrak lan Perusahaan Farmasi), ing pitung wilayah utama.

Contact Us
Nomer Unit: 1602-006
Teluk Jumeirah 2
Nomer Plot: JLT-PH2-X2A
Jumeirah Lakes Towers
Dubai
Uni Emirat Arab
LinkedInTwitterblog



Link sumber

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...