J&J, Janssen Hit karo $10M Tuntutan kanggo Kerusakan Mripat Disebabake dening Elmiron

ditulis dening editor

Pengacara pengadilan karo Firma Hukum Lanier wis ngajokake tuntutan hukum $ 10 yuta marang Johnson & Johnson, anak perusahaan Janssen Pharmaceuticals, lan pihak liyane kanggo jenenge wanita New Hampshire sing nandhang karusakan mripat sawise nggunakake obat Elmiron ing wektu sing suwe, sing diwenehake kanggo kandung kemih. nyeri.

Print Friendly, PDF & Email

Setelan cacat produk sing diajukake 10 Januari nggabungake luwih saka 600 tuntutan sing padha sing digabungake ing pengadilan multidistrict (MDL) ing pengadilan federal New Jersey atas jenenge pasien sing nandhang karusakan retina lan masalah penglihatan sawise nggunakake Elmiron kanggo perawatan cystitis interstitial, sing nyebabake kandung kemih kronis. nyeri.

"J&J lan Janssen katon cara liya nalika laporan wiwit teka babagan bebaya Elmiron," ujare pengacara pengadilan Houston Mark Lanier, pangadeg Lanier Law Firm, sing dadi panitia eksekutif penggugat Elmiron MDL. "Kita ngarep-arep njaluk juri supaya perusahaan tanggung jawab lan mesthekake yen kedadeyan kaya ngono ora kedadeyan maneh."

Miturut tuntutan hukum kasebut, Janssen ngerti laporan kasebut sawise Elmiron pindhah menyang pasar ing 1996. Pasinaon klinis wiwit taun 2018 nyathet hubungan antara bahan utama Elmiron, sodium polysulfate pentosan utawa PPS, lan kondisi sing dikenal minangka maculopathy pigmentary. Nanging label peringatan ora dilebokake ing obat kasebut nganti 2020.

PPS minangka siji-sijine panyebab maculopathy pigmen, sing asring salah didiagnosis minangka degenerasi makula sing gegandhengan karo umur utawa distrofi pola. Efek sisih kalebu bintik-bintik peteng ing lapangan sesanti, kangelan maca utawa nyetel kanggo cahya surem, mundhut pemahaman werna, terus-terusan ketegangan mripat nalika maca lan aktivitas liyane, sesanti burem lan wuta.

Ciloko sing dialami Beverly Frizzell "bisa dicegah lan diakibatake langsung saka kegagalan lan penolakan para Terdakwa kanggo nindakake studi safety sing tepat, gagal netepake lan ngumumake sinyal safety kanthi bener, nyuda informasi sing nuduhake risiko serius, ora sengaja lan ora sengaja menehi instruksi sing nyukupi, lan misrepresentasi sing disengaja babagan sifat lan keamanan Elmiron, "ujare tuntutan hukum.

Kasus kasebut ing Re: Elmiron MDL No. 2973.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar