Jumlah Pengunjung Asing AS Terus Nambah

0 | eTurboNews | eTN
ditulis dening Harry Johnson

Ana 5,279,813 pengunjung internasional teka ing Amerika Serikat ing November 2023.

Ing November 2023, Kantor Perjalanan lan Pariwisata Nasional (NTTO) ngetokake data anyar sing nuduhake ana 5,279,813 rawuh pengunjung internasional menyang Amerika Serikat, nandhani wutah 15.9% dibandhingake November 2022.

Kajaba iku, jumlah warga AS sing budhal saka Amerika Serikat kanggo lelungan metu ing Nopember 2023 ana 7,359,922, nuduhake kenaikan 11.3% wiwit November 2022.

Rawuh Internasional menyang Amerika Serikat

• Total volume pengunjung internasional non-AS menyang Amerika Serikat 5,279,813, mundhak 15.9% dibandhingake November 2022 lan nuduhake 86.6% saka total pengunjung sadurunge COVID-2019 sing dilaporake ing November XNUMX.

• Volume pengunjung jaban rangkah menyang Amerika Serikat 2,404,745 mundhak +23.9% wiwit November 2022.

• Nopember 2023 minangka sasi berturut-turut telung puluh loro sing total kedatangan internasional non-AS menyang Amerika Serikat tambah taun-over-taun (YOY).

• Nopember 2023 minangka sasi kaping sanga berturut-turut sing pengunjung saka luar negeri luwih saka 2 yuta.

• Saka 20 negara sing ngasilake turis ing Amerika Serikat, ora ana sing nglaporake penurunan volume pengunjung wiwit November 2022.

• Jumlah pengunjung internasional paling akeh yaiku saka Kanada (1,494,839), Meksiko (1,380,229), Inggris (297,862), Jepang (152,843) lan Brasil (133,499). Gabungan, 5 pasar sumber paling dhuwur iki nyumbang 65.5% saka total kedatangan internasional.

Mangkat internasional saka Amerika Serikat

• Gunggunge pengunjung internasional warga AS sing mangkat saka Amerika Serikat 7,359,922 mundhak 11.3% dibandhingake karo November 2022 lan 101.6% saka total budhal ing pra-pandemi November 2019.

• Nopember 2023 minangka sasi berturut-turut telung puluh loro sing jumlah pengunjung internasional warga AS saka Amerika Serikat mundhak kanthi basis YOY.

• Nopember 2023 taun-kanggo-tanggal (YTD) total warga AS mangkat saka Amerika Serikat 89,032,208, mundhak YOY 23.0%. Pangsa pasar YTD kanggo Amerika Utara (Mexico & Kanada) ana 49.9% lan jaban rangkah 50.1%.

• Meksiko nyathet volume pengunjung metu paling gedhe 3,059,179 (40.7% saka total keberangkatan kanggo November lan 36.6% taun-kanggo-tanggal (YTD)). Kanada nyathet kenaikan YOY 15.4%.

• Gabungan YTD, Meksiko (32,575,482) lan Karibia (9,684,111) nyumbang 47.5% saka total budhal pengunjung internasional warga AS.

• Eropa minangka pasar paling gedhe nomer loro kanggo pengunjung AS metu kanthi 1,224,397 budhal. Iki nyumbang 16.6% kabeh budhal ing Nopember lan 21.0% saben taun (YTD). Kunjungan metu menyang Eropa ing November 2023 mundhak 14.2% dibandhingake November 2022.

Saliyane nyediakake statistik, ing Kantor Pariwisata lan Pariwisata Nasional (NTTO) nggawe iklim positif kanggo wutah ing lelungan lan pariwisata dening ngurangi alangan institusional kanggo pariwisata, administers marketing efforts bebarengan, nyedhiyani travel resmi lan pariwisata statistik, lan koordinat efforts antarane agensi federal liwat Pariwisata Policy Council. Kantor kasebut kerjane kanggo ningkatake daya saing internasional industri perjalanan lan pariwisata AS lan nambah ekspor, saengga nggawe lapangan kerja lan pertumbuhan ekonomi AS.


WTNGABUNG | eTurboNews | eTN

(eTN): Jumlah Pengunjung Asing AS Terus Nambah | lisensi re-post isi kirim


 

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...