Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis angkara News wong Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Trending USA

Juri kanggo ngrungokake kasus serangan seksual pramugari American Airlines

Juri kanggo ngrungokake kasus serangan seksual pramugari American Airlines.
Juri kanggo ngrungokake kasus serangan seksual pramugari American Airlines.
ditulis dening Harry Johnson

American Airlines gagal kanggo mungkasi pratelan serangan seksual pramugari.

  • Putusan Hakim Kimberly Fitzpatrick nolak kabeh bagean saka mosi kanggo ringkesan keputusan sing diajukake dening Amerika sing ngupaya supaya ora ngidini juri ngrungokake kasus kasebut.
  • Kasus kasebut disetel kanggo diadili ing 342 dhewekend Pengadilan Distrik Yudikatif 24 Januari 2022.
  • Tuntutan Kimberly Goesling kalebu klaim serangan seksual, konspirasi lan mbales.

Pramugari American Airlines sing ujar manawa dheweke diserang seksual dening koki selebriti sing disewa dening maskapai kasebut bakal entuk kesempatan kanggo nyritakake critane menyang juri, sawise keputusan utama hakim pengadilan distrik Tarrant County.

Putusan kasebut, dening Hakim Kimberly Fitzpatrick, nolak kabeh bagean saka mosi kanggo keputusan ringkesan sing diajukake dening American Airlines sing ngupaya supaya ora ngidini juri ngrungokake kasus kasebut. Kasus kasebut disetel kanggo diadili ing 342 dhewekend Pengadilan Distrik Yudikatif 24 Januari.

"Kapercayan kita mesthi yen nalika juri ing Fort Worth krungu kasus iki lan dheweke krungu apa sing kedadeyan karo klienku - lan kepiye Amerika ora nggatekake dheweke lan banjur mbales dheweke - dheweke bakal kaget," ujare pengacara Robert Miller saka Miller Bryant LLP. ing Dallas, sing makili penggugat. "Kabeh sing dikarepake yaiku kesempatan kanggo nyritakake crita menyang juri lan saiki duwe kesempatan kasebut."

Penggugat ing kasus kasebut, Kimberly Goesling saka Fort Worth, pisanan publik marang crita apa kedaden kanggo dheweke - lan peran Amerika ing - ing 2021 Facebook lan Instagram video sing wis tekan luwih saka 25,000 wong. 

Ms. Goesling, pramugari saklawasé 30 taun kanggo American Airlines, nduweni rekor karya sing ndadekake dheweke dadi sing paling apik ing perusahaan. Dheweke dadi pimpinan kru penerbangan lan kerja ing tim rekrutmen lan latihan maskapai. Luwih saka sepisan, dheweke nampa review mencorong kanggo kinerja karya, asring asil ing assignments khusus.

Ing wulan Januari 2018, salah sawijining perjalanan kasebut nggawa dheweke menyang Jerman, lan bareng karo karyawan American Airlines liyane, dheweke mbantu ngembangake menu internasional khusus kanggo penumpang kelas kapisan lan bisnis.

Uga ing trip ana koki selebriti kang nyewo Amérika tanpa mriksa latar mburi lan terus kanggo makaryakke malah sawise iku sinau saka panyokro bowo sadurunge marang kanggo penyalahgunaan alkohol lan tumindak seksual boten cecek, miturut tuntutan hukum. Ing wengi pungkasan grup tetep, koki meksa menyang kamar hotel Ms. Goesling lan seksual assaulted dheweke. Penyelidikan Amerika dhewe banjur nuduhake dheweke ngakoni serangan kasebut.

Nalika dheweke nglaporake serangan kasebut menyang perusahaan, manajer janji bakal mbayar Ms. Dheweke ora nindakake, nanging ngilangi dheweke saka posisi sing dikarepake ing tim rekrutmen maskapai.

Tuntutan dheweke kalebu klaim serangan seksual, konspirasi lan mbales. Kasus kasebut yaiku Kimberly Goesling v. American Airlines et al., Panyebab No.. 342-314565-20 ing Pengadilan Distrik Yudisial kaping 342 ing Tarrant County.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...