Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

Kabeh-Electric Commuter Aircraft saiki nyedhaki kasunyatan

ditulis dening editor

Eviation Aircraft lan Cape Air berbasis Massachusetts wis ngumumake Letter of Intent (LOI) kanggo tuku 75 pesawat komuter Alice sing kabeh listrik. Kanthi keterlibatan iki, Cape Air ngarahake nyiyapake armada listrik regional sing ora ana tandhingane, njupuk langkah perintis menyang jaman penerbangan sing lestari.

Pesawat Alice kabeh-listrik Eviation bisa nampung sangang penumpang lan rong kru. Cape Air mabur luwih saka 400 penerbangan regional saben dina kanggo meh 40 kutha ing Northeast, Midwest, Montana lan Karibia. Nggunakake armada pesawat Alice kabeh-listrik bakal nyuda emisi karbon kanthi signifikan, uga biaya pangopènan lan operasional kanggo maskapai kasebut, lan nyedhiyakake pengalaman penerbangan sing luwih lancar lan luwih tenang kanggo penumpang.

"Aviation sustainable tenan ora mung nyuda impact saka lelungan udhara ing lingkungan nanging uga ndadekake pangertèn bisnis," ngandika Jessica Pruss, Wakil Presiden Penjualan ing Eviation. "Kita bangga ndhukung Cape Air, pimpinan sing diakoni ing lelungan udara regional, kanggo nggawe dalan anyar kanggo ngirim solusi inovatif sing entuk manfaat kanggo operator maskapai, penumpang, komunitas lan masyarakat."

"Cape Air tetep setya marang kelestarian, wutah, lan inovasi, lan kemitraan kita karo Eviation ngidini komitmen kasebut dadi kasunyatan," ujare Presiden lan CEO Cape Air Linda Markham. "Pelanggan kita bakal dadi sing paling ngarep ing sejarah penerbangan lan komunitas kita bakal entuk manfaat saka lelungan tanpa emisi."

Eviation Alice minangka pesawat listrik sing paling unggul ing donya, dirancang kanggo mabur 440 mil laut kanthi muatan siji lan nduweni kecepatan jelajah maksimum 250 knot. Alice bakal beroperasi ing kabeh lingkungan sing saiki dilayani dening pesawat piston lan turbin. Motor listrik canggih duwe bagean obah sing luwih sithik kanggo nambah linuwih lan nyuda biaya pangopènan. Piranti lunak operasi Alice terus-terusan ngawasi kinerja penerbangan kanggo njamin efisiensi sing optimal.

"Cape Air tansah njaga komitmen sing jero kanggo tanggung jawab sosial. Minangka panyengkuyung awal lelungan udara kabeh-listrik, kita darmabakti kanggo ngarahake industri menyang masa depan sing lestari, "ujare Ketua Dewan Cape Air, Dan Wolf. "Bebarengan karo Eviation, kita nggawe lelungan udara generasi sabanjure, ing ngendi penerbangan listrik bakal dadi standar industri."

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...