Canada Warta cepet

Resor Ski All-Inclusive ing Kanada, Prancis, Italia lan Swiss Alpen

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

Klub Med, pelopor konsep kabeh-kalebu, announced dina rincian anyar ing nambah terus sing saiki kurban ski ing Kanada, Prancis, Italia, lan Swiss Alpen, lan Jepang.

Minangka bagéan saka ambisi Club Med kang kanggo mbukak 17 resorts anyar lan ngrampungake 13 renovations utawa ekstensi property ing 2024, merek bakal debut telung resorts gunung anyar ing Desember 2022. Bukaan iki luwih netepake Club Med minangka operator ski global anjog. Resor anyar kalebu:

  • Club Med Tignes, Alpen Prancis
  • Klub Med Val d'Isère, Pegunungan Alpen Prancis
  • Club Med Kiroro, Hokkaido Jepang

The Club Med Kabeh-klebu prabédan

Kanthi luwih saka 20 resorts gunung tengen globe ing sawetara domain ski paling dhuwur ing donya, Liburan ski kabeh-klebu Club Med ngidini kulawargane seneng liburan ski tanpa repot karo:

  • Club Med kang Gampang Rawuh layanan ngendi, pre-vacation, kulawargané bisa mlebu munggah kanggo childcare, buku dolan, lan nyewa peralatan ski sadurunge padha teka ing Club Med. Sawise check-in ing resort, kabeh peralatan ski bakal nunggu ing loker pribadi, nggawe pengalaman rental lancar sing maximizes wektu ngginakaken ing lereng.  
  • Klub Med kabeh-klebu kurban kalebu akomodasi, akses ski-in / ski-out (ing resor sing dipilih), tiket angkat, hiburan kanggo kabeh umur, lan gastronomi inspirasi lokal (mikir fondue, keju Prancis, lan daging sing diobati kanggo wong diwasa, lan favorit bocah kaya pizza gourmet, pasta. , lan kreasi panganan cuci mulut coklat-y!).
  • Pawulangan ski lan snowboard klompok kanggo kabeh level kalebu lan disesuaikan banget, utamane kanggo bocah umur 4-17 taun. Ing pengawasan GO sing dilatih, bocah-bocah pisanan dikenalake ing ski lan banjur gumantung saka tingkat katrampilane, nikmati pelajaran ski sing disesuaikan liwat jadwal mingguan sing dikurasi nalika wong tuwa uga miwiti pelajaran ski adhedhasar skill-sete.
  • Kegiatan sing nyenengake lan imajinatif liwat Clubs Anak darmabakti Club Med kang, apik kanggo dicekel bocah kanggo seneng nalika tuwane seneng pawulangan ski, après-ski, utawa pengalaman Kamping. Kajaba iku, program Mini Club Med + anyar (umur 4-10) nawakake kegiatan sing dirancang kanggo mbantu bocah-bocah nggunakake sipat kaya wani, percaya diri, kreatifitas, lan rasa seneng. Kegiatan kalebu "Pembangun Kebahagiaan", ing ngendi bocah-bocah nindakake tumindak kanthi acak kanthi ninggalake pesen sing apik ing gagang lawang tamu, "Detektif Alam", goleki bandha ruangan sing dirancang kanggo sinau babagan lingkungan asli, lan "Ekspo Kebahagiaan", nuduhake wektu karo wong tuwa. wayahe paling apik ing dina.

Simpenan Eksklusif ing Popular Club Med Ski Getaways

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Kanthi pesenan kanggo resor ski kabeh-kalebu Club Med ing Kanada lan Alpen sing saiki dadi tren, wong Kanada wis ngrancang liburan ski sing bakal teka sawise rong taun larangan lelungan.

Lelungan looking kanggo Nilai paling bisa njupuk kauntungan saka Club Med kang Ski Getaways Sale, nawakake diskon nganti 45% kanggo uwal gunung kabeh-kalebu ing Kanada lan Alpen lan nginep gratis kanggo bocah-bocah ing umur 4 taun.

Ski Getaways Sale mbukak kanggo pesenan saiki nganti 21 Oktober 2022, kanthi tanggal lelungan wiwit 2 Desember 2022 nganti 9 April 2023 kanggo Klub Med Québec Charlevoix lan 20 November 2022 nganti 6 Mei 2023 kanggo resor Club Med ing Pegunungan Alpen.

Club Med kang Kabeh-klebu Mountain Resorts

Kanggo liburan kulawarga sing ora bisa dilalekake, bukak liburan sing bakal teka ing salah sawijining resor gunung Club Med sing bubar dibukak utawa bakal dibukak kalebu:

Club Med Québec Charlevoix, Kanada
Dibukak ing Desember 2021. Resor gunung sing kalebu kabeh musim papat iki minangka sing pertama ing Club Med ing Kanada, mung 90 menit saka Québec City.

Club Med Tignes, Alpen Prancis 
Dibukak ing Desember 2022. Tujuan bersejarah sing wis dadi asal saka Club Med wiwit taun 1958, Tignes Val Claret minangka swarga penyayang olahraga ruangan sing ana ing dhuwur 2,100 meter.

Klub Med Val d'Isère, Pegunungan Alpen Prancis
Opening Desember 2022. Club Med Val d'Isère ngalami transformasi lengkap lan bakal mbukak maneh minangka Resor gunung Koleksi Eksklusif pisanan merek (5-bintang) ing Desember iki.

Club Med Kiroro, Hokkaido Jepang
Dibukak ing Desember 2022. Misuwur kanggo tutup salju loman lan lingkungan alam unspoiled, tujuan ski coveted Hokkaido minangka papan kanggo resor gunung papat musim paling anyar ing Club Med ing Asia.

Tambahan Club Med Alpine Ski Resorts

Resor ski Club Med ing saindhenging Prancis, Italia, lan Alpen Swiss, nyampurake pengalaman gunung sing dhuwur kanthi nilai sing kalebu kabeh. Kabeh nawakake akses ski-in / ski-out kanggo wektu maksimal ing lereng.

Kabijakan Lelungan Fleksibel kanggo Katentreman Atine

Kanggo mesthekake keluwesan ditambahaké lan katentreman atine kanggo lelungan, nawakake uga Club Med: privasi pembatalan fleksibel, ngendi kabeh pesenan bisa dibatalake free nganti 61 dina sadurunge rawuh lan tamu nampa mbalekaken lengkap ing bagean tanah Tetep; an Program Bantuan Darurat, ing ngendi kabeh tamu sing lelungan sadurunge 31 Desember 2023 bakal nampa jangkoan kanggo biaya medis darurat sajrone nginep, kalebu sing ana gandhengane karo COVID-19; lan protokol Safe Together, langkah-langkah kebersihan lan safety sing luwih apik sing dikembangake liwat tim dokter lan profesor khusus.

Babagan Club Med

Club Med, didegaké ing 1950 dening Gérard Blitz, iku pionir saka konsep kabeh-klebu, nawakake kira-kira 70 resorts premium ing lokasi nggumunke ing saindhenging donya kalebu Amérika Lor lan Kidul, Karibia, Asia, Afrika, Eropah lan Mediterania. Saben resort Club Med nduweni gaya lokal asli lan akomodasi sing apik banget, program olahraga lan aktivitas sing unggul, program bocah-bocah sing sugih, panedhaan gourmet, lan layanan sing anget lan ramah dening staf sing misuwur ing donya kanthi katrampilan perhotelan sing legendaris, energi sing nyakup kabeh lan latar mburi sing beda. .

Club Med makaryakke ing luwih saka 30 negara lan terus njaga semangat Club Med asli karo staf internasional luwih saka 23,000 karyawan saka luwih saka 110 bangsa beda. Dipimpin dening semangat pionir sawijining, terus Club Med kanggo tuwuh lan adaptasi kanggo saben pasar karo telung kanggo limang bukaan resort anyar utawa renovations saben taun, kalebu resort gunung anyar saben taun.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...