Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Pos Tamu

Kebiasaan Gaya Urip Paling Apik kanggo Sehat 2022

ditulis dening Linda S. Hohnholz

Sawise pirang-pirang taun sing wis kita lakoni (ndeleng sampeyan 2020 lan 2021) kayane umume wong bisa setuju manawa dheweke duwe pangarep-arep kanggo taun 2022. nanging sayangé ora ana sing bisa ngendhaleni jangkah supaya donya bali normal. Dadi, kabeh kita kudu nggawe kepuasan lan wutah pribadi ing taun 19, preduli saka faktor eksternal apa wae.

Panggonan sing apik kanggo miwiti kanggo mesthekake taun sing seneng, produktif, eksploratif lan pertumbuhan pribadi kanthi cepet yaiku netepake kabiasaan gaya urip sing sehat; amarga nalika sampeyan nggarap dhewe, luwih angel dicelupake ing kahanan sing ora bisa dikendhaleni. Nanging, sampeyan bisa fokus ing kabeh sing apik ing urip sampeyan, rutinitas sing sampeyan tindakake sing nggawa kesehatan lan kepuasan, lan wutah pribadi sing sampeyan lakoni. 

Nalika ditakoni tips paling apik babagan kabiasaan gaya urip sing paling apik kanggo 2022 sing sehat, para CEO lan pamilik bisnis kasebut menehi saran sing luwih terang. Dadi, jupuk planner lan catet babagan gaya urip sing disaranake para pimpinan bisnis sing sukses kanggo taun ngarep sing luwih apik lan luwih cerah. 

Fokus ing Positif

Pendiri klinik alergi ing omah Cleared Technologies nimbang efek sing migunani banget sing bisa ditindakake kanthi positif ing kahanan kesehatan sampeyan. Dheweke nyaranake manawa papan sing sepisanan sampeyan goleki kanggo ngganti gaya urip sehat yaiku kanthi ngganti pola pikir sampeyan saka negatif ing sekitar sampeyan menyang positif.

"Saran paling apik kanggo nggawe owah-owahan gaya urip sehat kanggo taun ngarep yaiku milih fokus ing sing apik ing sekitar sampeyan. Sajrone tataran urip kita bebarengan ing, iku bisa katon luwih gampang saka tau sadurunge kanggo ndeleng negativity lan wedi nang endi wae watara sampeyan, nanging aja lali bab kabeh apik kedados loro ing donya ing umum lan ing gesang pribadi. Iki tumiba ing teori sing ndeleng apa fokus ing; sacara ilmiah, bagean otak sampeyan sing tanggung jawab kanggo fenomena kasebut diarani Sistem Pengaktifan Reticular, nanging sanajan tanpa istilah ilmiah, bebener isih ana sing nggawe kasunyatan ing saindenging jagad kanthi ngerteni apa sing kita fokusake. Yen sampeyan ngidini dhewe dadi macet ing perjuangan lan acara negatif ing saubengé sampeyan bakal njupuk alih urip sampeyan. Nanging yen sampeyan fokus ing positif, pola pikir sampeyan bakal owah lan sampeyan bakal luwih seneng lan luwih tenang. Sampeyan kudu aktif tangi saben dina lan milih positif. Iku ora gampang nanging bakal nggawe prabédan gedhe kanggo sampeyan ndeleng (lan mulane ana ing) donya, "ujare Dr. Payel Gupta, CMO & Co-Founder saka Mbersih.

Njaluk Latihan Saben 

Kaping pirang-pirang sampeyan wis dikandhani babagan keuntungan olahraga? Mesthine akeh, nanging luwih akeh sampeyan krungu soko umume tegese sampeyan kudu ngrungokake. Olahraga saben dina ndadékaké macem-macem keuntungan kesehatan, kalebu turu sing luwih apik, energi sing luwih apik, manajemen bobot, tekanan darah sing luwih murah, lan jantung sing luwih kuwat. 

"Aku nggawe tujuan pribadiku supaya bisa olahraga saben dina. Sawetara dina sibuk lan golek wektu kanggo olahraga iku angel nanging aku isih jadwal wektu kanggo pindhah. 'Latihan' ora ateges arep menyang gedung olahraga utawa ngetutake rencana latihan sing ketat. Kadhangkala bentuk latihan sing paling ora kabentuk bisa dadi sing paling nyenengake, kayata mlaku-mlaku ing njaba ruangan. Olah raga saben dina njaga awak ing kondisi fisik sing apik kanthi nguatake otot nanging uga mbantu pikiran kanthi ngilangi stres. Saiki wis dadi rutinitas, aku ngarep-arep latihan saben dina amarga iki wektu kanggo mateni otak kerja, mlaku-mlaku, lan rumangsa wis nindakake perkara sing positif kanggo kesehatan," ujare Heidi Streeter, Pendiri. saka Liburan St. 

Nolak Days Bad

Pendhiri saka klinik restorasi rambut sing jenenge Jae Pak ngelingake pentinge njaga awake dhewe kanthi standar sikap lan pikiran sing dhuwur; dheweke menehi saran supaya sampeyan nyuda dina-dina sing ora produktif kanthi mung ora ngidini sampeyan ngirim negativitas.

"Salah sawijining motto urip sing apik kanggo aku yaiku pitutur sing nate diwenehake supaya aku ora nate nandhang susah. Mesthi wae, mesthi ana kahanan sing angel sing kudu ditindakake lan kadhangkala urip cukup angel yen sampeyan mung pengin nyerahake negativitas, utawa ngilangi rasa nyuda sedina muput. Nanging pikirake kepiye urip sing ora bakal ditindakake yen sampeyan ngidini sampeyan nyerah ing dina-dina sing ala! Malah ngeculke esuk utawa bagéan saka dina aran kaya dina ala nyuda wektu terkenal sampeyan bisa nglampahi nglaras urip watara sampeyan. Dadi, nolak dina-dina sing ala kanthi kabeh kekuwatan lan pilih rasa seneng, "ujare Jae Pak, Pendiri Jae Pak MD Medical.

Fokus ing Nutrisi

Kados dene ngobahaken badan punika wigatos, semanten ugi anggenipun nyukani badan punika pangan ingkang dados bahan bakar. 70% saka diet Amerika umume dumadi saka panganan olahan; amarga iku gampang banget lan biasanipun kanggo tindakake kasunyatan iki, sampeyan kudu aktif ngelingi úa sing sijine menyang awak. Kadhangkala entuk nutrisi sing cukup mbutuhake nggawe pilihan sing angel kanggo ngomong ora kanggo panganan tartamtu lan milih pilihan sing luwih apik. Pendhiri, CEO, lan kepala desain kanggo Unico Nutrition nyaranake prioritas nutrisi kanggo 2022 sing luwih sehat.

"Sampeyan bisa nguwatirake yen sampeyan ndeleng kasunyatan babagan jumlah wong Amerika sing bener-bener entuk cukup vitamin lan nutrisi sing dibutuhake kanggo kesehatan sing optimal. Umume wong ora bisa mangan bahan-bahan sing ningkatake fungsi awak kanthi bener. Nalika umume kita ora bakal ngerti keajaiban babagan kepiye bahan-bahan tartamtu mbantu proses internal kita lan apa sing ditindakake dening awak kanggo mbubarake nutrisi, kita bisa sinau babagan mangan kanthi bener. Dadi 2022 taun nutrisi, apa sampeyan wis mangan apik utawa durung. Napa ora menehi penekanan kanggo sinau luwih akeh babagan vitamin lan mineral sing migunani sing duwe peran positif kanggo kesehatan lan banjur kerja kanggo mesthekake yen sampeyan entuk cukup? Apa wae level sampeyan saiki, sampeyan bisa menehi prioritas nutrisi sing padhet. Dhewe saiki lan mbesuk bakal matur nuwun, "ujare Lance Herrington, Pendhiri, CEO, lan Kepala Desain UNICO NUTRISI.

Ngubengi Panjenengan Kanthi Nyemangati Wong

Wong-wong ing urip sampeyan bener-bener mbentuk kepiye jagad sampeyan katon, mula pengaruhe ana ing sekitar sampeyan. Sampeyan mbokmenawa ngerti yen wong bisa miwiti nganggo sikap lan prilaku sing paling akeh digunakake, sing ujare presiden lan pangadeg MicrodermaMitt bisa mengaruhi kabiasaan sehat ing taun anyar sampeyan.

"Urip banget cendhak kanggo nglampahi dina karo wong sing ora pantes wektu sampeyan. Sampeyan ngerti sapa sing; sampeyan bisa langsung aran langsung cara padha narik sampeyan mudhun menyang keracunan lan negativity. Wektu sing larang lan larang regane mung kudu digunakake karo wong sing ngunggahake lan nyengkuyung sampeyan lan sing bakal ana ing wektu sing paling angel. Sampeyan ngerti paribasan 'sampeyan sing sampeyan nglampahi wektu karo' lan manawa muni bener. Luwih akeh sampeyan nglampahi wektu karo wong-wong sing ora nggambarake jinis wong sing sampeyan pengin dadi, luwih akeh wektu sing sampeyan butuhake kanggo dadi pribadi sing ideal. Yen sampeyan pengin 2022 sing sehat, sampeyan kudu ngati-ati karo sapa sing diidini menyang papan sing cedhak, "ujare Judy Nural, Presiden lan Pendhiri MicrodermaMitt.

Bukak Uripmu Kanggo Anyar

Pendhiri lan CEO saka bisnis panyimpenan bagasi Bounce nyaranake sampeyan nggawe urip dhewe sing ngidini sampeyan nyoba perkara anyar. Donya sampeyan bisa dadi luwih nyenengake yen sampeyan mbukak pikiran kanggo pengalaman lan kesempatan anyar.

"Salah sawijining wilayah urip sing nggawa kasenengan lan inspirasi yaiku ngupayakake pengalaman anyar. Tinimbang nginep ing sak panggonan amarga sampeyan wis kepenak utawa nemokake rutinitas sing cocog kanggo sampeyan, luwih becik ngidini sampeyan nyoba perkara anyar. Yen sampeyan pengin tetep ing driji sikil kanthi tansah njelajah dalan anyar, saran sing paling apik kanggo sampeyan yaiku aja wedi ndeleng lan nyoba perkara anyar. Dadi petualang ing 2022! ngandika Cody Candee, Pendhiri lan CEO saka Bounce.

Manggon cukup

Aja lali kabutuhan turu ing wayah wengi! Pakar kesehatan nyaranake sampeyan turu paling sethithik pitung jam saben wengi kanggo fungsi mental lan fisik sing optimal. Sampeyan bisa ngrasakake efek negatif amarga kelangan sawetara jam turu meh esuke, mula direktur merek Healist Naturals menehi saran supaya kabeh wong prioritas turu ing taun 2022.

"Kanggo mesthekake taun sing sehat ing 2022, sampeyan kudu prioritas turu sing cukup. Aku kerep wong ora éling mung carane akeh saka peran penting turu muter ing gesang kita; yen sampeyan turu cukup ing wayah wengi dibandhingake turu kurang saka kabutuhan awak, sampeyan bakal nemu tingkat energi sing luwih dhuwur, kajelasan mental, swasana ati lan wawasan sing luwih apik, lan proses internal sing apik. Sanajan sampeyan ora mikir yen turu minangka target paling dhuwur ing taun 2022, elinga yen sampeyan bisa matur nuwun kanggo tingkat turu sing sehat kanggo unsur liyane sing bisa uga pengin digayuh ing taun 2022: produktivitas sing pengin sampeyan alami ing pakaryan? Sampeyan bisa matur nuwun kanggo turu sing apik kanggo kajelasan mental lan drive. Jam turu sing disaranake luwih saka pitung wengi, mula priksa manawa sampeyan ngatur dina supaya bisa turu kanthi becik, "ujare Sarah Pirrie, Direktur Merek Naturals Healist.

Maca sing apik

Dylan Arthur Garber, pendiri perusahaan alat bantu dengar Audien Hearing nyaranake sampeyan njupuk wektu kanggo maca kanggo nggedhekake kawruh lan nyedhiyakake alat sing dibutuhake kanggo ningkatake dhiri.

"Ana jumlah dandan pribadi lan buku pertumbuhan diri sing ora ana watese ing pasar saiki, loro klasik saka bidang perbaikan diri lan rilis anyar. Aku banget nyaranake sapa wae sing pengin ngganti urip lan nggawe kabiasaan sing apik njupuk kauntungan saka kasugihan informasi sing kasedhiya saiki. Sampeyan ora kudu matesi dhewe kanggo poto bantuan genre, utawa malah non-fiksi; fiksi uga bisa dadi uwal Fantastic. Sawise kabeh, cara paling apik kanggo ngetokake intelijen yaiku kanthi maca kanthi apik, "ujare Dylan Arthur Garber, Co-Founder Audien Hearing.

Nglampahi Wektu Karo Wong sing Ditresnani

Tim bisnis ing microbiome boosting soda merek OLIPOP ngurmati pentinge mbangun urip sing wis diubengi dening wong sing ditresnani. Kebiasaan minangka langkah-langkah aktif sing ditindakake nganti dadi rutin, mula sampeyan bisa kanthi sengaja ngentekake wektu karo wong sing ditresnani supaya dadi bagian rutin ing urip sampeyan.

"Kebiasaan urip sing sehat yaiku nggawe wektu kanggo nglampahi karo wong sing ditresnani. Ora ana sing ngerti sampeyan, ndhukung sampeyan, nyengkuyung sampeyan, lan tanggung jawab sampeyan kaya wong sing tresna marang sampeyan, mula kalebu wong-wong mau ing urip sampeyan ora mung tumindak sing tresna nanging uga minangka cara sing kuat kanggo njamin sampeyan tetep ing dalan kanggo dadi sing paling apik. ” ujare Steven Vigilante, Kepala Pengembangan Bisnis Anyar, lan Melanie Bedwell, Manajer E-commerce saka OLIPOP.

Kalebu Protein Cukup Ing Diet Sampeyan

Jeff Goodwin, direktur pemasaran kinerja lan e-commerce perusahaan nutrisi resik Orgain nyoroti pentinge entuk protein sing cukup ing diet sampeyan.

"Ing Orgain, kita percaya yen kekuwatan nutrisi sing apik lan resik bisa mbantu sampeyan urip kanthi sehat lan sregep, mula kita ngajak kabeh wong supaya mangan protein sing cukup minangka bagean saka diet; ora kudu angel entuk protein sing cukup kanthi bubuk, shake, lan pengganti panganan. Protein minangka bahan sing tanggung jawab kanggo nguatake massa otot, ndandani jaringan, lan ningkatake kesehatan balung. Yen sampeyan pengin sehat ing taun 2022 mesthi aja ngetung tingkat protein sampeyan, "ujare Jeff Goodwin, Direktur Sr. lan Direktur Pemasaran Kinerja & E-Commerce saka Mbaleni maneh.

Tindakake Model Kerja Hibrida

Kadhangkala ngurusi awak kanthi becik kaya menehi keluwesan luwih akeh kanggo njupuk 'wektu' sajrone dina kerja. CEO Outstanding Foods nyaranake supaya katon kaya model kerja hibrida supaya ana wektu sing cukup kanggo kerja lan istirahat tanpa tumpang tindih.

"Nggabungake perawatan diri menyang jam kerja sampeyan bisa nggawe 2022 sing sehat. Njupuk wektu sing migunani kanggo awake dhewe sajrone dina kerja uga bisa nggawe sampeyan luwih produktif. Aku saranake nyoba model karya hibrida. Bisa uga ana 'jam inti' ing perusahaan sampeyan saka jam 12 nganti jam 4 ing ngendi para pekerja teka ing kantor, ngidini tim lengkap bisa ana ing rapat-rapat lan kolaborasi langsung, banjur ngidini dheweke kerja saka omah, nggawe dhewe. jadwal kanggo liyane dina karya. Iki ngidini sampeyan lan tim nggawe keseimbangan kerja lan urip sing bakal mbantu saben wong tetep produktif lan sehat, "ujare Bill Glaser, CEO saka Panganan sing Luar Biasa.

Rungokake Buku Audio kanggo Nuntun Perjalanan Pribadi

Salah sawijining cara sing paling apik kanggo ngganti urip lan ngowahi pola pikir sampeyan yaiku ngowahi kawicaksanan lan pengalaman urip wong liya kanthi keahlian. Buku swadaya lan perbaikan diri minangka cara sing apik kanggo ngakses alat sing sampeyan butuhake kanggo nggawe owah-owahan sing dibutuhake ing urip sampeyan. Nanging amarga sampeyan sibuk lan bisa uga ora duwe wektu kanggo njagong nganggo buku sing apik, pendiri lan direktur operasi ing Digital Third Coast nerangake carane gampang buku audio bisa pas karo urip sampeyan sajrone wektu mudhun kayata nalika nyopir.

"Aku ngentekake udakara 45 menit nyopir menyang lan saka kantor saben dina. Aku bisa nglampahi wektu sing ngrungokake musik utawa radio wicara, nanging aku milih kanggo nglampahi iku ngrungokake buku bisnis lan buku dandan poto. Sajrone rong setengah taun kepungkur, aku wis ngrungokake meh 40 buku audio. Buku-buku iki menehi wawasan sing luar biasa babagan cara mbukak bisnis lan ngasah katrampilanku. Aku bisa ngrungokake buku anyar ing sawetara dina, tinimbang maca buku, sing bakal njupuk paling sethithik sewulan utawa rong sasi, yen ora luwih suwe, amarga karo bocah loro ing omah, aku ora bisa nemokake wektu, "ujare George. Zlatin, Co-Founder lan Direktur Operasi ing Pesisir Katelu Digital.

Eling Syukur 

Perawatan diri sing kuat biasane ana ing pola pikir sampeyan amarga cara sampeyan mikir mengaruhi perasaan sampeyan. Supaya sampeyan dadi versi sing paling produktif lan efektif, CEO SnoopWall nyaranake sampeyan miwiti dina kanthi rasa syukur.

"Aku tangi lan miwiti saben dina kanthi siji pamikiran awal: ngucapke matur nuwun kanggo kelimpahan ing uripku -kulawarga, kanca, perusahaan, lan liya-liyane. Ora ana sing apik sing gampang. Kerja keras lan pengabdian tansah kasil. Miwiti saben dina kanthi pikiran sing kuat lan positif minangka cara paling apik kanggo miwiti saben dina. Aku percaya yen pola pikir sing positif minangka kunci kanggo ngatasi kabeh alangan, lan aku nyebarake iki menyang timku. Kaya negativitas iku infèksius-pikirake: siji apel bosok ing ngisor tong minyak pungkasane bakal ngrusak kabeh-kaya uga positif. Pilih dadi positif. Elinga sikap sampeyan lan kepiye pengaruhe marang wong liya, "ujare Gary Miliefsky, CEO saka SnoopWall.

Tampilake Urip Sampeyan Dadi Wong sing Dipengini

Lauren Kleinman, co-founder platform rekomendasi produk The Quality Edit, nyaranake manawa dalan menyang 2022 sing luwih sehat lan sabanjure yaiku kanthi ngupayakake wong sing sampeyan pengin dadi lan urip sing sampeyan pengin urip.

"Rekomendasi sing paling apik kanggo mujudake wong sing sampeyan pengin dadi lan urip sing pengin sampeyan lakoni ing mangsa ngarep yaiku saiki dadi wong sing sampeyan pengin dadi. Aku menehi saran supaya sampeyan njagong lan nggawe garis rinci babagan awake dhewe lan banjur kerja saben dina dadi versi kasebut kanthi nampilake gambar kasebut saiki. Saben rinci babagan urip sampeyan kudu nglengkapi diri sampeyan ing mangsa ngarep nalika sampeyan ngolah urip sing diilhami kanggo entuk; saka cara sampeyan nggawe penampilan sampeyan nganti pilihan panganan sing sampeyan lakoni nganti bahan maca sing sampeyan pilih, elinga versi paling utama ing urip sampeyan, "ujare Lauren Kleinman, Co-Founder of Suntingan Kualitas.

Kanthi tips pakar babagan carane nambah kabiasaan gaya urip pribadi sampeyan kudu siyap mlebu taun anyar sing dikempalken kanthi rasa syukur, positif, tuntunan, lan perawatan diri. Sanajan ora ana sing bisa ngramal kahanan ing jagad njaba utawa kedadeyan sing bakal sampeyan temoni ing taun 2022, sampeyan duwe kabeh kontrol ing jagad babagan cara sampeyan milih ndeleng lan nangani urip sampeyan. Aja mbuwang menit liyane bogged mudhun ing wedi utawa kebingungan; tinimbang, gabungke tips ndhuwur iki menyang rutinitas lan ndeleng owah-owahan urip dadi luwih apik. Lan kabar apik: sampeyan ora kudu ngenteni nganti Taun Anyar kanggo nggawe kabiasaan sing sehat. Apa ora miwiti dina iki?

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

3 Komentar

  • HI

    Nggolek tuku kiriman blog ing situs web sampeyan [Link dibusak]

    Pira regane saben kiriman?
    Apa sampeyan nampa link do-follow?
    Apa sampeyan nampa kirim casino?
    Apa sampeyan duwe situs web liyane?
    Sampeyan bisa ngirim kula conto kiriman?
    Ngenteni balesan sampeyan

  • Aku seneng pilihan Teh Herbal sing ditampa saka Garden Of Yoruba (www.gardenofyoruba.org), Campuran kasebut cukup enak lan menehi ide anyar kanggo nyampur teh dhewe uga. banget nyaranake layanan iki kanggo sampeyan dhewe utawa minangka hadiah kanggo wong liya. situs web: http://www.gardenofyoruba.org

    CG (Pennsylvania)

  • Aku tuku langganan Teh saka http://www.gardenofyoruba.org minangka hadiah kanggo bibiku sing umur 76 taun lan dheweke pancen seneng banget. Iku pancene apik kanggo ngerti dheweke entuk nambani saben dina nalika dheweke ngombe tuwung saka teh lan dheweke bisa ngarep-arep kanggo mbukak paket kebak surprises echo sehat. dheweke wis bisa nemokake kabeh jinis teh anyar dheweke ora kamungkinan kanggo nyoba tanpa kothak langganan dheweke lan wis dadi apik pangrungon reviews saka dheweke… A comfort nyata kanggo dheweke.

    situs web: http://www.gardenofyoruba.org

    ngomong karo wong-wong mau ing whatsapp: +15198192432

    AF (Florida)

Share to...