Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

negara | wilayah Warta Pamrentah News Keslametan Pariwisata USA WTN

Kabijakan Peringatan Perjalanan anyar Departemen Luar Negeri AS yaiku Kabar Apik kanggo Pariwisata Donya

Departemen Luar Negeri: Kabeh warga AS ing Rusia lan Ukraina kudu langsung mangkat
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Departemen Luar Negeri AS dina iki ngumumake kepiye sesambungan karo Pusat Kontrol Penyakit AS (CDC) babagan nyetel saran perjalanan AS menyang negara manca babagan COVID lan ancaman kesehatan liyane.

Ned Price, juru bicara Departemen Luar Negeri AS dina iki nerangake: "Sampeyan bisa uga wis ndeleng wingi manawa CDC ngumumake owah-owahan ing sistem Kabar Kesehatan Perjalanan COVID-19. Kita ing Departemen Luar Negeri uga wis ngevaluasi maneh babagan faktor pertimbangan COVID-19 menyang level Penasihat Perjalanan kanggo warga AS.

Wiwit minggu ngarep, tingkat Penasihat Perjalanan Dinas Negara ora bakal ana hubungane maneh karo tingkat Kabar Kesehatan Perjalanan CDC COVID-19.

Nanging, yen CDC ngunggahake negara menyang Level 4 kanggo COVID-19, utawa yen watesan sing gegandhengan karo COVID-19 ngancam bakal terdampar, ngisolasi, utawa mengaruhi warga AS kanthi serius, Penasihat Perjalanan Departemen Luar Negeri kanggo negara kasebut uga bakal diangkat. menyang Level 4, utawa Aja Lelungan.

Kerangka kerja sing dianyari bakal nyuda level kasebut kanthi signifikan - jumlah Level 4 Travel Advisories, lan kita yakin bakal mbantu warga AS nggawe keputusan sing luwih ngerti babagan safety lelungan internasional ing wektu iki.

Disaranake warga AS sing ngrancang perjalanan internasional ing musim panas iki, utawa ing wektu liyane, mriksa tanggal kadaluwarsa paspor. Tumindak saiki kanggo gawe anyar utawa nglamar kanggo pisanan. Elinga yen akeh negara mbutuhake paspor kanggo duwe paling sethithik enem sasi validitas kanggo mlebu. Proses paspor rutin, kaya sing wis dielingake, bisa njupuk wolung nganti 11 minggu.

Kita uga ngajak warga AS supaya tetep nyambung karo kita liwat travel.state.gov and liwat akun media sosial @travel.gov, lan kanggo ndhaptar Program Enrollment Pelancong Cerdas, utawa STEP, kanggo nampa tandha pas wektune babagan kahanan kesehatan lan safety sing berkembang.

The World Tourism Network wis mbantah nglawan nggabungake bebaya perjalanan marang negara liya mung babagan ancaman COVID-19. WTN mbantah wiwit wiwitan wabah COVID, kudu ana rong bagean peringatan sing beda supaya ora kebingungan. Ing sawetara wektu Departemen Luar Negeri AS nganggep Jerman ing tingkat sing padha karo Korea Lor ing bebaya perjalanan, sing katon ora wajar.

"Panyesuaian sing ditindakake dening Departemen Luar Negeri AS saiki minangka langkah pertama sing wis suwe lan bakal mbantu industri lelungan lan pariwisata internasional kanggo ngasilake bisnis karo wisatawan Amerika," ujare Juergen Steinmetz, ketua World Tourism Network.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...