Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

Kebutuhan Darah Darurat Saiki Ditemoni Sawise Tornado AS Ngancurake

ditulis dening editor

Produk getih dikirim kanthi mitra pusat getih kanggo mesthekake Jaminan Darah ing Chattanooga, Tenn. duwe akses menyang pasokan getih sing dibutuhake kanggo ndhukung transfusi pasien ing Nashville, Tennessee, sawise tornado nyerang negara kasebut.

Dina Setu esuk, Korps Kesiapan Darurat Darah (BERC) diaktifake kanggo nanggepi tornado sing ngrusak sawetara negara bagian tengah lan kidul ing wayah wengi.

Tanggepan cepet saka BERC minangka salah sawijining kaluwihan paling gedhe. Iki minangka tandha kaping telune BERC wis diaktifake wiwit diluncurake ing wulan September. Jaringan kasebut dumadi saka 25 pusat getih sing nyiapake kabutuhan darurat kanthi ngumpulake produk getih ekstra kanthi jadwal on-call puteran. Pusat Darah Komunitas, Pusat Darah SunCoast, Carter BloodCare, lan Sambungan Darah minangka pusat getih sing nanggapi darurat iki.

Amerika Serikat terus ngalami kekurangan getih ing saindenging negoro amarga tambah kabutuhan produk getih lan nyuda tingkat sumbangan. Akibaté, umume pusat getih beroperasi kanthi jaring pengaman unit getih sing kasedhiya kanggo kahanan darurat. BERC digawe kanggo ngrampungake masalah iki, kanthi mesthekake yen negara wis siyap kanggo kahanan darurat.

Nyumbang getih mbutuhake wektu watara jam lan bisa nylametake nganti telung nyawa. Temokake pusat getih sing cedhak karo sampeyan lan jadwal janjian kanggo nyumbang dina iki.

Korps Kesiapan Darurat Darah diadegake ing taun 2021 kanggo nyukupi kabutuhan transfusi langsung saka pusat mitra nalika ngadhepi kahanan darurat skala gedhe sing mbutuhake transfusi getih. Kanggo sinau luwih lengkap lan ndeleng dhaptar pusat getih sing melu, bukak bloodemergencyreadinesscorps.org.

Pusat Darah Komunitas diadegake ing 1955 lan terus dadi organisasi nirlaba independen sing nyedhiyakake pasokan getih sing aman lan dipercaya kanggo meh 30 rumah sakit ing Midwest.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...