Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Asosiasi Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis negara | wilayah EU Industri Hospitality India News wong Pariwisata News Wire Plancongan

Kamar Dagang Indo-Jerman ngumumake Anggota Panitia Anyar

Kamar Dagang Indo-Jerman
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

Kamar Dagang Indo-Jerman (IGCC) dina iki ngumumake janjian Puneet Chhatwal, Direktur Utama & Kepala Eksekutif, Perusahaan Hotel India (IHCL), dadi Presiden Chamber sing anyar. Pimpinan bisnis global sing berpengalaman, Puneet Chhatwal njupuk alih kendhali saka Presiden sing metu, Kersi Hilloo (Managing Director Fuchs Lubricants India).

  1. IGCC uga milih Wakil Presiden lan Bendahara anyar ing panitia.
  2. Jerman minangka mitra dagang paling gedhe ing Uni Eropa lan investor asing kaping 7 ing India.
  3. IGCC minangka Kamar Bi-Nasional Jerman (AHK) paling gedhe ing luar negeri, lan Kamar Dagang paling gedhe ing India kanthi luwih saka 4,500 perusahaan anggota ing macem-macem sektor.

IGCC uga ngumumake janjian anggota panitia anyar, Anupam Chaturvedi (Direktur & Kepala Perwakilan DZ BANK India) dadi Wakil Presiden, lan Kaushik Shaparia (CEO Deutsche Bank India) dadi Bendahara.

Ngandika ing kesempatan kasebut, Puneet Chhatwal, MD lan CEO, IHCL ujar manawa: "Sawijining pakurmatan bisa dipilih dadi Presiden, lan kita ngarepake misi IGCC kanggo dadi katalis penting kanggo promosi hubungan bisnis antarane India lan Jerman. Ing jaman saiki, luwih akeh kolaborasi global, lan kita bakal terus ndhukung perusahaan anggota kanggo nggawe luwih akeh kesempatan, nambah keterlibatan lan ngasilake nilai. "

Ngomong babagan janjian anyar, Stefan Halusa, Direktur Jenderal, IGCC, ujar: "Kita welcome anggota panitia anyar menyang IGCC lan ngarep-arep sumbangan sing ora bisa ditrapake. Kita yakin manawa Pak Chhatwal, dadi Presiden, bakal nggawa pengalaman antar budaya lan pemahaman unik babagan bisnis ing Jerman lan India. Jerman minangka mitra dagang paling gedhe ing Uni Eropa lan investor asing kaping 7 ing India. Iki bakal menehi kita kesempatan kanggo njelajah wilayah-wilayah anyar kanggo pertumbuhan ekonomi nalika nggunakake kekuwatan kalorone negara. "

Puneet Chhatwal wis meh patang puluh taun pengalaman global. Dheweke saiki dadi perusahaan perhotelan paling gedhe lan paling apik ing Asia Kidul, IHCL. Sadurunge, dheweke wis nyekel peran kepemimpinan ing Jerman, lan Eropa. Dheweke uga dadi Presiden Asosiasi Hotel ing India lan Ketua Panitia Nasional Pariwisata CII.

IGCC minangka institusi sing dihormati ing India lan Jerman. Iki minangka Kamar Bi-Nasional Jerman (AHK) paling gedhe ing luar negeri, lan Kamar Dagang paling gedhe ing India kanthi luwih saka 4500 perusahaan anggota ing macem-macem sektor. Udakara 1,800 perusahaan Jerman aktif ing India, nyedhiyakake luwih saka 500,000 lapangan kerja ing negara kasebut.

Madeg ing taun 1956, Kamar Dagang Indo-Jerman (IGCC), sawijining organisasi nirlaba kanthi 65 taun ngiyatake kemitraan saiki ana ing 6 lokasi ing saindenging India plus siji ing Jerman. Iki nawakake macem-macem layanan kayata Panelusuran Mitra Bisnis, Formasi Perusahaan, Nasihat Hukum, Rekrutmen SDM, Pemasaran lan Merek, Pameran Dagang, Informasi lan Exchange-Pengetahuan liwat Publikasi, Delegasi lan Acara, uga Pelatihan.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Anil Mathur - eTN India

Ninggalake Komentar

Share to...