Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Tujuan Industri Hospitality Hotel & Resor News Thailand Pariwisata News Wire Plancongan

Kamar hotel Chiang Mai: Apa sampeyan bisa nyisihake 3 sen?

Chiang Mai - gambar duweni Nirut Phengjaiwong saka Pixabay

Aplikasi Otoritas Pariwisata Thailand lan Robinhood ngatur kampanye sing nawakake tarif kamar paling murah mung siji baht saben wengi.

Aplikasi Otoritas Pariwisata Thailand lan Robinhood nganakake kampanye sing nawakake tarif kamar paling murah mung siji baht saben wengi ditambah kupon panganan 300 baht saben dina kanggo panggunaan wiwit 1 Agustus nganti 31 Oktober. Luwih saka 100 restoran ing Chiang Mai wis gabung karo proyek kasebut lan turis sing kasengsem bisa nyewa kamar wiwit 1 nganti 7 Agustus.

Harmonize Hotel minangka salah sawijining hotel sing melu kampanye promosi lan bakal nampa pesenan kanggo tarif promosi mung 7 dina. Promosi kasebut kanggo ngrangsang pariwisata ing musim ijo lan para tamu uga bakal nampa kupon panganan 300 baht saben dina saka hotel sing ana ing wilayah Superhighway distrik Muang.

Punat Thanalaopanit, Presiden bab lor ndhuwur Asosiasi Hotel Thai, ngandika luwih saka 200 hotel 2- lan 2-star sing ketemu Amazing Thailand Safety and Health Administration (SHA) standar Plus ing Chiang Mai sing melu kampanye.

Inisiatif kasebut ditujokake kanggo mbantu para operator hotel cilik sing tingkat pendhudhukan mung 30%, lan kudu ngunggahake tarif dadi 50%, ujare.

Kampanye kasebut uga kudu ndhukung restoran, toko, lan nyewa mobil lan layanan transportasi ing Chiang Mai lan nyebabake sirkulasi 20 yuta baht saben wulan ing provinsi lor nalika musim ijo, ujare Punat.

Jutaan turis ngunjungi Chiang Mai saben taun. Kegiatan wisata sing populer ing Chiang Mai kalebu nyembah Phra That doi suthep, sing dadi landmark penting kanggo wong Chiang Mai. Pengunjung bisa nemu gaya urip lokal lan tuku produk gawenan tangan sing apik ing Thapae Walking Street lan ngunjungi macem-macem spesies tanduran ing kebon botani Ratu Sirikit lan Taman Rajapruek. Ing dalan Nimmanhaemin, turis bisa blanja produk seni, ngrasakake masakan lokal lan nyinaoni budaya kasebut. Kajaba iku, wisata alam lan gunung minangka kegiatan liyane sing ora kudu dilalekake nalika ngunjungi Chiang Mai, kalebu mlaku ing titik paling dhuwur. Thailand ing pucuk Doi Inthanon, nyerep kaendahan sawah, lan ngrasakake angin sing adhem nalika ndeleng kembang macan raksasa ing Doi Ang Khang.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar

Share to...