Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Pelayaran Industri Hospitality Luxury News wong Pariwisata News Wire Plancongan USA

Port Canaveral: Karnaval Merdika teka menyang homeport anyar

Port Canaveral: Karnaval Merdika teka menyang homeport anyar
Port Canaveral: Karnaval Merdika teka menyang homeport anyar
ditulis dening Harry Johnson

Port Canaveral tampi Carnival Cruise Line kang Carnival Freedom ing telpon pisanan kanggo Port ing upacara dockside minangka kapal disiapake kanggo sailing perdana dheweke saka Pelabuhan Cruise Terminal 6. Carnival Freedom, kang bakal homeported ing Port Canaveral, bakal kurban papat- lan itineraries limang wengi kanggo Bahama lan Karibia Wétan, karo mandeg ing Nassau, Princess Cays, Bimini, Freeport, Amber Cove, Grand Turk lan Setengah Bulan Cay. 

"We are bungah kanggo welcome Carnival Freedom menyang armada Carnival cruise ships homeported ing Port Canaveral," nyatakake Kapten John Murray, Port CEO. "Kedatangan dheweke nambahake pelayaran pelayaran sing luwih berkualitas sing kasedhiya saka Pelabuhan kita. Kita bangga banget karo kemitraan sing wis suwe karo Carnival Cruise Line, lan upaya kolektif kanggo nyedhiyakake pengalaman pelayaran sing luar biasa.

"Gadhah Karnaval Merdeka gabung karo Mardi Gras, Carnival Liberty lan Carnival Magic sailing saka Port Canaveral menyang Bahamas lan Karibia Wétan nawakake pilihan liyane kanggo para tamu kanggo nikmati kabeh kesenengan sing ditawakake pelayaran Karnaval saka salah sawijining homeport sing paling populer," ujare Christine Duffy, presiden Carnival Cruise Line. "Iki minangka wektu sing nyenengake kanggo Karnaval, amarga kita wis tekan tonggak sejarah minggu pesenan paling gedhe lan perayaan ulang tahun kaping 50. Bali menyang operasi tamu lengkap terus sukses amarga para tamu sing setia lan mitra sing dihargai, kaya tim ing Port Canaveral.

Jumbuh karo tradhisi, para eksekutif Pelabuhan menehi plakat karnaval Merdeka Kapten Josip Mladina minangka tandha kunjungan pertama kapal pesiar menyang Pelabuhan Canaveral.

Kapal pesiar kelas Conquest kanthi bobot 952 kaki, 110,000 ton nduweni kapasitas tamu kanggo kira-kira 3,000 penumpang dobel lan gabung karo telu kapal adhine sing diarani Port Canaveral, Carnival Mardi Gras, Carnival Magic lan Carnival Liberty.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...