Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

negara | wilayah Warta Pamrentah wong Seychelles

Kemenangan pengadilan liyane ing Seychelles dening Alain St. Ange

Kasus Pengadilan Seychelles
ditulis dening Alain St. Ange

Alain St.Ange, salah siji saka telung calon kanggo pemilihan presiden Seychelles 2020 ditargetake para aktivis politik sing lantang Alexander Pierre sadurunge pemilihan taun 2020. Posisi fitnah kanggo ngrusak pribadine pariwisata sing mlebu lomba presiden kanggo nawarake Seychelles cara metu saka tantangan ekonomine digawe 'kanthi kapercayan ala, jahat lan palsu lan ora ana alesan sing cukup kanggo publikasi', ujare Alexander Pierre njaluk ngapura menyang Pengadilan Tinggi Seychelles.

  • Alain St.Ange ing Seychelles menang kasus fitnah marang Alexander Pierre kanggo jabatan Pilpres.
  • Ing dina Jumuah tanggal 3 September Alexander Pierre ngakoni tanggung jawab lan diadili lan ditampa kanggo mbalekake Pak St.. Mbayar biaya pengadilan lan biaya hukum sing luwih dhuwur lan ing ndhuwur surat pangapurane dheweke ngakoni getun amarga jabatane sing digawe ing Oktober 2019 ujar manawa digawe ala. iman, lan dheweke jahat lan fitnah. 
  • Pak Alexander Pierre banjur negesake ing dokumen njaluk ngapura sing diajukake menyang Hakim Gustave Dodin ing dina pengadilan sing "Aku nuduhake rasa nesu lan njijiki saka Pak St.Ange. Aku ngakeni manawa pancen salah lan ora sensitif tumrap aku kanggo nerbitake publikasi kasebut ”. 

Iki pengacara Frank Elizabeth sing dadi Alain St.Ange lan Basil Hoareau kanggo Alexander Pierre.

Frank Elizabeth, pengacara kanggo Alain St.Ange ujar marang para pers ing njaba Pengadilan Tinggi Seychelles manawa tuduhan kasebut nyebabake kinerja pemilihan St.Ange, mula ana pengadilan lan njaluk njaluk ngapura ing pengadilan.

Alain St.Ange sing menang ganti rugi mung sawetara minggu kepungkur nglawan Pamrentah Seychelles ing Pengadilan Banding amarga mundur saka mantan Presiden Danny Faure surat endorsemen sing dadi syarat kanggo 2017 UNWTO Pemilu kanggo posisi Sekretaris Jenderal ngandika sawise iki kamenangan legal paling anyar sing iku penting kanggo nguripake kanggo Kehakiman nalika kabeh liya gagal. "Kehakiman tetep dadi wali saka kabeh hak kita" ujare St.Ange sadurunge nambahake yen nguripake dheweke kudu tetep tumindak nalika ana sing nandhang sangsara lan ngrasa yen dheweke wis dianggep ora adil.

Alain St.Ange minangka anggota Legislatif Seychelles sing kapilih kanggo rong mandat sadurunge diangkat dadi Menteri Pamrentah. Dheweke saiki dadi Konsultan Pariwisata lan sing asring diajak ngobrol ing Konferensi Pariwisata, lan dheweke terus lega kanggo ngomong babagan lan saka ati.

Katrangan foto: - Frank Elizabeth lan kliené Alain St. Ange lan Alexander Pierre lan pengacarae Basil Hoareau nalika ngucapake pers sing dikumpulake ing Gedhong Pengadilan

Berita sing gegandhengan

About penulis

Alain St. Ange

Alain St Ange kerja ing bisnis pariwisata wiwit taun 2009. Dheweke diangkat dadi Direktur Pemasaran Seychelles dening Presiden lan Menteri Pariwisata James Michel.

Dheweke diangkat dadi Direktur Pemasaran Seychelles dening Presiden lan Menteri Pariwisata James Michel. Sawise setaun

Sawise setaun kerja, dheweke diangkat dadi jabatan CEO Dewan Pariwisata Seychelles.

Ing 2012 Organisasi regional Kepulauan Vanilla Samudra Hindia dibentuk lan St Ange diangkat dadi presiden organisasi kaping pisanan.

Ing re-shuffle kabinet 2012, St Ange diangkat dadi Menteri Pariwisata lan Budaya sing mundur ing tanggal 28 Desember 2016 kanggo nggayuh pencalonan dadi Sekretaris Jenderal Organisasi Pariwisata Dunia.

Ing UNWTO Majelis Umum ing Chengdu ing China, wong sing digoleki kanggo "Speakers Circuit" kanggo pariwisata lan pembangunan lestari yaiku Alain St.Ange.

St.Ange minangka mantan Menteri Pariwisata, Penerbangan Sipil, Pelabuhan lan Kelautan Seychelles sing ninggalake kantor ing Desember taun kepungkur kanggo mbukak posisi Sekretaris Jenderal UNWTO. Nalika pencalonan utawa dokumen endorsemen ditarik dening negarane mung sedina sadurunge pemilihan ing Madrid, Alain St.Ange nuduhake kaluhurane minangka pembicara nalika ngomongake UNWTO kumpul karo sih, passion, lan gaya.

Tindak tutur dheweke sing direkam direkam minangka pidato sing paling apik kanggo tandha ing badan internasional PBB iki.

Negara-negara Afrika asring ngelingi alamat Uganda kanggo Platform Pariwisata Afrika Wétan nalika dadi tamu terhormat.

Minangka mantan Menteri Pariwisata, St.Ange minangka pamicara biasa lan misuwur lan asring katon nalika ngatasi forum lan konferensi kanggo jenenge negarane. Kemampuane ngomong 'ing sandhangan' mesthi katon minangka kemampuan langka. Dheweke asring ujar manawa ngomong saka ati.

Ing Seychelles, dheweke dikenang nalika menehi tandha nalika mbukak resmi Carnaval International de Victoria ing pulau kasebut nalika dheweke negesake maneh tembung-tembung saka lagu terkenal John Lennon ... "Sampeyan bisa uga ujar manawa aku ngimpi, nanging aku ora mung siji. Ing sawijining dina, sampeyan kabeh bakal melu kita lan jagad iki bakal dadi luwih apik dadi siji ”. Kontingen pers global nglumpuk ing Seychelles ing dina kasebut nganggo tembung dening St.Ange sing dadi berita utama ing endi wae.

St.Ange ngirim alamat intine kanggo "Konferensi Pariwisata & Bisnis ing Kanada"

Seychelles minangka conto sing apik kanggo pariwisata berkelanjutan. Mula ora nggumunake yen ndeleng Alain St.Ange sing digoleki dadi pembicara ing sirkuit internasional.

Anggota Jaringan Pemasaran Wisata.

Ninggalake Komentar

Share to...