Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis negara | wilayah Tujuan Warta Pamrentah Health Industri Hospitality News Mbangun maneh Thailand Pariwisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Kantor London TAT ndhukung lengkap Phuket kanggo turis ing wulan Juli

Kantor London TAT ndhukung lengkap Phuket kanggo turis ing wulan Juli
Kantor London TAT ndhukung lengkap Phuket kanggo turis ing wulan Juli

Prioritas Thailand yaiku nggawe pariwisata aman kanggo turis lan warga lokal

  • Thailand nggawe langkah sing ati-ati lan dianggep mbukak pariwisata menyang pasar internasional
  • Wiwit tanggal 1 Juli, periode karantina bakal dicopot menyang Phuket
  • Wiwit Oktober, limang wilayah wisata liyane bakal luwih gampang matesi

Kabar apik babagan pambukaan Phuket sing ditresnani dening kantor Biro Pariwisata London. 

Wiwit tanggal 1 Juli, periode karantina bakal diilangi kabeh kanggo Phuket lan warga Phuket diprioritasake nampa vaksin kasebut.

"Prioritas Thailand yaiku nggawe pariwisata aman kanggo turis lan warga lokal," ujare Ibu Chiravadee Khunsub, Direktur Otoritas Pariwisata Thailand (TAT) Kantor London.

"Pengumuman kasebut minangka warta sing positif banget amarga Thailand nggawe langkah sing ati-ati lan dianggep mbuka pariwisata menyang pasar internasional."

Wiwit tanggal 1 Juli, Phuket bakal dadi tujuan pertama ing Thailand kanggo nampani para turis internasional sing divaksinasi kanthi tanpa karantina. 

Iki ditindakake sawise Pusat Administrasi Situasi Ekonomi (CESA), dipimpin dening Perdana Menteri Thailand, Prayuth Chan-Ocha, nyetujoni pambukaan negara kasebut kanthi bertahap.

Wiwit Oktober, limang wilayah wisata liyane bakal luwih gampang matesi.

Pelancong kudu teka ing bandara Phuket International. Gubernur Phuket ngarahake 70% populasi pulau kasebut divaksinasi sadurunge pariwisata diwiwiti maneh.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Andrew J. Wood - eTN Thailand

Share to...