Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Caribbean Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality News Sint Maarten Pariwisata News Wire Plancongan

Kantor Pariwisata Saint Martin Nindakake Misi Perdagangan menyang New York

ditulis dening Linda S. Hohnholz

Delegasi tingkat dhuwur saka Pariwisata Saint Martin Kantor dibukak New York minggu kepungkur kanggo ngirim nganyari lengkap ing produk pariwisata pulo, lan maneh melu karo partners ing pasar. Tim kasebut, dipimpin dening Presiden Valérie Damaseau, kalebu Wakil Presiden Bernadette Davis, Direktur Aida Weinum, Manajer Komunikasi lan MICE Ricardo Bethel, lan Céline Gumbs, Asisten Presiden.

"Iki minangka kunjungan pasar pertama kita wiwit pandemi."

"Lan negesake nilai penting sing kita pasang ing Amerika Serikat - - lan utamane wilayah lor-wétan - - sing terus dadi pasar sumber sing paling penting," ujare Presiden Valérie Damaseau. "We are seneng kanggo laporan sing rawuh kanggo Saint Martin iku ahead saka proyeksi kita; kita santai Protokol Entri tanggal 1 April, ngilangi syarat tes kanggo lelungan sing wis divaksinasi kanthi lengkap, minangka pengakuan sukses manajemen pandemi Covid.

Presiden uga ngumumake tanggal Festival de Gastronomie taunan kaping pindho, sing bakal dianakake wiwit 11 - 22 November 2022. Festival iki nggabungake koki internasional sing dibintangi Michelin kanthi kemitraan karo koki lokal ing restoran ing saindhenging pulo, lan dadi sorotan ing Masakan fusion rasa Saint Martin lan pengalaman dining KALUBÈRAN.

Puncak kunjungan kasebut yaiku resepsi kanggo mitra dagang terkemuka Saint Martin, ing ngendi, sawise sambutan Presiden Damaseau, Direktur Weinum lan Manajer Hubungan Perdagangan Cyndi Miller-Aird nampilake nganyari babagan pembangunan resort anyar, pesawat udara lan acara ing pulo. Wakil Présidhèn Davis ngenalaken para penasihat babagan kenikmatan pulo kasebut Jambu liqueur, lan loro penasehat travel begja menang hotel Tetep ing Saint Martin ing drawing surprise ing mburi sore. Jose Castillo, General Manager saka Rahasia Resort, presented Arlene Bentivegna saka Bay Parkway Travel karo Tetep hotel, nalika Jeanne Piro saka ALTOUR menang Tetep ing Grand Case Beach Club, presented dening Sales Director Deborah Traussi.

Antarane akeh pembangunan anyar ing pulo iku situs web anyar, interaktif lan pangguna-loropaken, nyediakake pengunjung karo informasi migunani kanggo nyiyapake kanggo trip; kiosk pengunjung anyar atraktif ing jantung Marigot, pusat informasi sing gampang diakses kanggo kabeh pengunjung; lan resor anyar kayata Beach Hotel, sing bakal dibukak ing Oktober 2023.

Sajrone minggu, delegasi dadi tuan rumah nedha awan kanggo media konsumen lan perdagangan, nindakake wawancara siji-siji karo media sing dipilih lan ketemu karo sawetara mitra strategis potensial kanggo promosi lan nyopir bisnis menyang pulo kasebut.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Perdagangan sutra dikreditake kanthi miwiti
    ing pendekatan pinunjul ngisor Dinasti Han ing China.

    Minangka asil Afghanistan dadi pusat Asia Tengah,
    kabeh dalan lelungan menyang lan saka iku, nggawe integral kanggo sajarah Silk Street.
    Kanggo conto pambrontakan kasebut, ayo deleng Amerika Tengah, sing akeh negara narkotika minangka akibat.
    lokasine antarane negara produser Amérika Kidul
    lan konsumen Amerika Utara. Kaputusan European Space Company kanggo ngilangi hubungan
    karo Rusia ing misi rover Mars sing bakal teka minangka komponen masalah sing luwih gedhe
    antarane bangsa loro. Diamonds diadili ing 4 Cs - kajelasan, iyub-iyub, Cut lan bobot karat.

    Amarga resistensi kanggo penyalahgunaan, layar demek MicroTouch uga
    alternatif apik kanggo sistem unattended, ngelingi
    saka mesin teller otomatis lan pameran museum. Ora ana sing ditindakake kanthi cedhak
    skala World Trade Center luwih awal tinimbang,
    nanging pancet, grup iki mbokmenawa alternatif paling logis kanggo Kepala munggah usaha.
    Tujuane yaiku kanggo nambah perdagangan, nggawe awis,
    lan kanggo nyambung donya lan nggawe alternatif ing cukup sawetara internasional
    lokasi - ora mung kanggo perdagangan nanging kanggo aliansi,
    kanggo wutah politik, kanggo eksploitasi, kanggo sinau, lan cukup akeh
    tujuan liyane sing bakal sampeyan pikirake.

Share to...