Warta Breaking Travel negara | wilayah Warta Pamrentah News Saudi Arabia Pariwisata

Fakta utawa Fiksi: Survei Pariwisata Masa Depan KSA anyar kanggo UNWTO

Survei Masa Depan Pariwisata
Survei Pariwisata Masa Depan: Pariwisata Panjaluk Ganti
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Survei babagan masa depan pariwisata mung rampung dening YouGov.

Mung 13,839 wong sing ditliti ing 11 negara. Ora jelas kepiye wong-wong iki dipilih. Uga ora jelas yen wong profesional industri, konsumen, penghasilan, lan liya-liyane. UNWTO Dewan Eksekutif ing Jeddah tanggal 7 lan 8 Juni.

Ilang ing survey akeh pasar utama ing Wilayah Teluk, Uni Eropa. Ora dianggep Kanada, Karibia, Amerika Selatan, Australia, anggota ASEAN, lan kabeh Afrika.

Ing pasar sing disurvei mung 1000 wong sing umure 18 lan luwih sing dipilih, kajaba Jerman lan Inggris kanthi 2000.

  • China
  • Jerman
  • India
  • Japan
  • Mexico
  • Saudi Arabia
  • Korea Kidul
  • Spanyol
  • Swedia
  • UK
  • USA

Temuan global liwat pasar sampel sing ditliti:

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

  • 44% responden njaluk harmonisasi protokol kesehatan lan panggunaan teknologi supaya bisa lelungan sing lancar
  • 34% pengin ndeleng kelestarian sing luwih gedhe ing jantung pariwisata
  • 29% pengin ndeleng kesehatan & kelestarian diutamakake tinimbang bathi kanggo sektor lelungan
  • 33% njaluk proteksi finansial sing luwih gedhe kanggo lelungan - bisa uga nanggepi pengalaman pandemi

Dibandhingake sadurunge pandemi:

  • 55% wong luwih cenderung utawa luwih seneng lelungan ing njero
  • 32% wong luwih cenderung utawa luwih seneng lelungan internasional

Sajrone 6 sasi sabanjure sing disurvei prédhiksi masa depan lelungan:

Nyawa

  • 42% wong bisa uga lelungan internasional kanggo preian, dibandhingake karo 39% sing ora mungkin utawa ora mungkin nglakoni.

Bisnis

  • Mung 18% saka responden sing kamungkinan utawa banget kamungkinan kanggo lelungan internasional kanggo bisnis, dibandhingake karo 64% sing nganggep awake dhewe ora mungkin utawa banget ora mungkin kanggo lelungan.

Bentenipun pasar Key

  • China (54%), India (56%), lan Korea Selatan (62%) minangka pasar sing paling milih harmonisasi protokol safety lan panggunaan teknologi kanggo nggawe lelungan luwih gampang.
  • Jepang (45%) lan China (32%) minangka rong pasar sing responden paling ora bisa lelungan ing njero.
  • AS (34%), Jepang (45%), lan China (32%) duwe proporsi responden paling gedhe sing nganggep awake dhewe ora mungkin utawa ora mungkin lelungan internasional sajrone 6 wulan sabanjure.
  • Inggris (40%), India (40%), lan Arab Saudi (53%) duwe proporsi paling gedhe saka responden sing nganggep awake dhewe bisa uga lelungan internasional sajrone 6 wulan sabanjure.
  • Responden ing mung 4 pasar optimistis babagan prospek perjalanan bisnis ing 6 wulan sabanjure: India, Korea Selatan, Arab Saudi, lan Meksiko.

World Tourism Network dituduhake survey iki menarik lan titik diskusi apik kanggo UNWTO, nanging ora malah mbatalake makili gambar lengkap.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...