Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Pelayaran Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong tanggung jawab Rusia Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Ukraine USA

Kapal Rusia ora ditampa maneh ing pelabuhan AS

Kapal Rusia ora ditampa maneh ing pelabuhan AS
Kapal Rusia ora ditampa maneh ing pelabuhan AS
ditulis dening Harry Johnson

Uni Eropa nglarang kapal Rusia saka pelabuhan ing tanggal 6 April kanggo nanggepi agresi Rusia ing Ukraina. Dina iki, Amerika Serikat ngetutake tuntutan kasebut karo Presiden Biden ngumumake manawa kabeh kapal sing ana gandhengane karo Rusia saiki dilarang docking ing pelabuhan AS.

Larangan AS anyar ditrapake kanggo kabeh kapal sing duwe gendera Rusia, diduweni utawa dioperasikake, ujare Washington.

"Ora ana kapal sing berlayar ing sangisore gendéra Rusia, utawa sing diduweni utawa dioperasèkaké déning kapentingan Rusia, sing bakal diidini mlebu ing pelabuhan AS utawa ngakses pesisir kita. Ora ana," ujare Presiden AS dina iki Gedung Putih, sawise ketemu karo perdana menteri Ukraina.

Miturut Presiden Biden, larangan anyar duwe maksud kanggo "nolak Rusia entuk manfaat saka sistem ekonomi internasional sing wis disenengi."

Saliyane larangan pelabuhan, Biden ngumumake program supaya wong Ukrainia pindhah langsung menyang AS, liyane $ 500 yuta kanggo bantuan ekonomi langsung menyang Kiev - total $ 1 milyar wiwit Februari - lan $ 800 yuta liyane ing senjata, amunisi lan peralatan.

Konflik ing Ukraina bisa uga terus suwe, lan sing paling penting yaiku njaga persatuan ing njero lan ing luar negeri, ujare Pak Biden marang para wartawan. Tanggung jawab AS kanggo "nyedhiyakake jagad kabeh" ing perang iki, dheweke nambah.

Presiden Biden uga sumpah manawa Rusia "ora bakal sukses nguwasani lan nguwasani kabeh Ukraina."

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...