Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor India News wong Pariwisata News Wire Plancongan

Kapindho Anyar ing Komando ing Hotel Pride

Atul Upadhyay - gambar duweni saka Pride Group of Hotels
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Bapak Atul Upadhyay wis diangkat dadi Wakil Presiden Senior kanthi Klompok Hotel Bangga sawise lelampahan illustrious 13 taun karo perusahaan. Ing peran anyar, Pak Upadhyay bakal terus ngawasi kabeh operasi grup, mimpin kemitraan strategis lan mimpin rencana ekspansi perusahaan. Sadurunge iki, dheweke dadi Wakil Presiden grup kasebut.

"Sajrone 13 taun kepungkur, Pak Atul Upadhyay ngupayakake macem-macem kesempatan pertumbuhan ing kabeh bidang bisnis lan entuk sukses sing luar biasa. Dheweke duwe peran penting ing operasi sing wis dibukak lan didegake kanggo menehi keunggulan ing pasar perhotelan sing kompetitif. Cathetan trek teladan, dedikasi sing tulus, lan ngupayakake kaunggulan wis ngidini kita nggedhekake portofolio perusahaan kanthi nasional. Kita bangga bisa promosi dheweke minangka Wakil Presiden Senior ing grup kasebut. Dheweke bakal terus dadi pamimpin kita nalika kita terus nggayuh tujuan lan nyurung pertumbuhane, "ujare Satyen Jain, CEO, Pride Group of Hotels.

Pak Atul Upadhyay minangka profesional berpengalaman kanthi pengalaman pivotal luwih saka 28 taun ing bidang industri perhotelan. Alumni saka Universitas Cornell (AS) sing bergengsi, dheweke entuk gelar sarjana ing Ilmu Matematika saka Universitas Jiwaji, Diploma Manajemen Hotel saka MSU, Vadodara lan Master ing Administrasi Bisnis saka Universitas Internasional Symbiosis. Dheweke nggawa campuran kawruh sing sugih ing Operasi, kabijakan operasional, pangembangan strategi, Manajemen hubungan Pamilik lan Tamu, pelatihan, sumber daya manusia, lan layanan pelanggan.

Hotel Pride ana ing sekitar 44 lokasi sing apik kanthi 4,400 kamar, 89 restoran, 116 pesta, lan ruang konferensi.

Saiki, Pride Hotels Ltd ngoperasikake lan ngatur a rentengan hotel miturut jeneng merek "Pride Plaza Hotel" Koleksi Mewah India, "Hotel Pride" sing nduweni hotel bisnis sing ana ing tengah, "Resors Pride" ing tujuan sing mesmerizing, hotel segmen Mid-Market kanggo saben bisnis "Pride Biznotes" lan konsep seger. saka Premium kemewahan serviced apartemen tetep "Pride Suites". Lokasi sing misuwur ing New Delhi, Kolkata, Ahmedabad, Pune, Nagpur, Bangalore, Chennai, Rajkot, Goa, Jaipur, Indore, Udaipur, Bharatpur, Mussoorie, Puri, Gangtok, Anand, Alkapuri, lan Manjusar (Vadodara) Lokasi sing bakal teka yaiku Nainital , Jim Corbett, Jabalpur, Daman, Rishikesh, Aatapi, Surendranagar, Dwaraka, Bhavnagar, Bharuch, Agra, Somnath, Sasan Gir, Dehradun, Chandigarh, Neemrana, Rajkot, Bhopal, Haldwani & Gurugram.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...