Keputusan Final ITA-Lufthansa Nggoda kanggo Operator Berbiaya Murah

Ita lufthansa = gambar duweni aviaciononline
gambar duweni saka aviaciononline

Easyjet lan Volotea maskapai ing posisi pole kanggo saperangan slot sing ITA Airways lan Lufthansa gelem ninggalake free minangka obat ngajokaken kanggo Komisi EU, kang bakal ngetokake putusan ing 4. Juli kanggo njupuk lampu ijo kanggo marriage.

Maskapai 2 kasebut dituduhake dening "promessi sposi" (tunangan) minangka operator saingan sing bakal ngandelake jumlah penerbangan ing Milan-Linate lan Rome-Fiumicino ROUTES. easyjet, kang pamer gerakan 16.3 yuta penumpang ing Italia, lan Volotea, karo 3.4 yuta pangguna, terus Enggo bareng pasar cilik banget dibandhingake Ryanair, kang saiki nggantosi maskapai karo nuduhake paling gedhe saka penumpang ing paling bandara Italia.

Ing rinci, document counterproposal anyar sing Kamentrian Ekonomi lan Keuangan Italia (MEF), wakil kanggo ITA, lan Lufthansa Group presented ing dina anyar ing Brussels, foresee transfer total 15 pasangan saben dina slot , kalebu 6 rute strategis ing Linate, yaiku Frankfurt, Munich, Brussels, Hamburg, Dusseldorf, lan Wina (sing terakhir yaiku durung dilakokno nanging klebu ing plans Lufthansa), lan 5 rute utama ing Fiumicino kang slot kanggo 5 rute ing Frankfurt, Munich, Zurich, Brussels, lan Wina. 4 sambungan liyane sing bakal nyerah bakal ana hubungane karo rute intra-Eropa cilik liyane nanging isih menarik kanggo operator saingan liyane.

Stalemate tetep transfer rute antar benua menyang Amerika Utara lan Kanada, sing dijaluk dening Komisi EU lan ora Lufthansa utawa ITA arep nolak, amarga volume lalu lintas sing diasilake utamane menyang Amerika Serikat, dening loro operator kasebut, ngasilake atusan yuta ing revenue tiket. 

Trik, hipotesis dening ITA-Lufthansa ing dokumen obat anyar, yaiku nundha 3 taun agregasi ITA menyang Star Alliance lan nolak usaha patungan liyane sing bisa nyebabake prefigurasi posisi sing nguntungake ing jangka panjang, sing minangka papan penaklukan kanggo kabeh maskapai penerbangan utama kanthi panggilan internasional.

Kesalahan liyane, uga disetujoni dening wong-wong sing langsung melu (manajemen ndhuwur MEF lan Lufthansa) yaiku keputusan pungkasan sing diramalake kanggo minggu 10-15 Juni bakal njlentrehake orientasi Brussels lan langkah-langkah pungkasan sing ditindakake dening mitra potensial kanggo nylametake kabeh operasi. antarane transfer awal saka 41% saka ITA (worth 325 yuta euro) lan akuisisi sakteruse saka Lufthansa, nganti 90% saka Enggo bareng, wis Nilai total kira-kira 850 yuta euro.

Sajrone minggu sadurunge Komisaris Kompetisi EU, Margrethe Vestager, ngomong babagan "diskusi sing isih ditindakake" nalika serikat pekerja ITA-Lufthansa njaluk pamrentah supaya ditimbali kanggo ngatasi topik kasebut "urgent".


WTNGABUNG | eTurboNews | eTN

(eTN): Keputusan Final ITA-Lufthansa Nggoda kanggo Operator Murah | lisensi re-post isi kirim


 

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane ngluwihi donya wiwit taun 1960 nalika umure 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Donya berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Jurnalis resmi Mario yaiku "Order Nasional Jurnalis Roma, Italia ing taun 1977.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...