Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

negara | wilayah Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality News Mbangun maneh Thailand Pariwisata Rahasia Plancongan Trending Maneka Warta

Karantina wilayah Pattaya dijaluk dening Walikota kanggo nambah pariwisata

Gelembung aman karantina ing wilayah Pattaya
Gelembung aman karantina ing wilayah Pattaya

Pattaya City ngusulake ditunjuk minangka gelembung sing aman kanggo nyurung pariwisata dadi sorot lan mbukak lawang saka kunci COVID-19.

  1. Chon Buri minangka propinsi Thailand sing ana ing Teluk wétan Thailand pesisir sing dihiasi pantai populer, ing antarané Pattaya, sawijining kutha resor wisata sing wis suwe.
  2. Walikota Pattaya pengin pengusaha lan buruh ing sektor pariwisata divaksinasi supaya kutha kasebut bisa nampa sebutan "karantina wilayah".
  3. Pengiriman vaksin pertama bakal teka ing Thailand saka China minggu iki, lan Chon Buri bakal dadi salah sawijining propinsi pisanan sing nampa.

Walikota Pattaya City Sonthaya Khunpluem ujar manawa Chonburi bakal dadi salah sawijining provinsi pertama sing entuk vaksin COVID-19, lan iki bakal nggawe kapercayan masarakat lan pengunjung ing Pattaya minangka tujuan wisata.

A Karantina wilayah Pattaya lagi ditangani ing proposal sing bakal ditetepake minangka gelembung sing aman kanggo ningkatake sektor pariwisata. Walikota ujar manawa dheweke pengin wirausahawan lan pekerja ing sektor pariwisata divaksinasi supaya Pattaya bisa nampa sebutan kasebut.

Chon Buri minangka propinsi Thailand sing ana ing Teluk sisih wétan pesisir Thailand. Ing sisih kidul ibukota provinsi, uga diarani Chon Buri, garis pantai kasebut dihiasi karo pantai populer, ing antarané yaiku Pattaya, sawijining kutha resor wisata sing wis misuwur kanthi promenade ing pinggir segara, restoran, pusat perbelanjaan, lan zona kehidupan malam sing dawane nganggo lampu neon sing kalebu bar kabaret lan klub.

Chon Buri duwe akeh Infeksi COVID-19 ing babak kapindho pandemi lan ditunjuk minangka "zona abang" kanggo kontrol maksimal. Zonasi mengko dikurangi dadi "oranye" utawa wilayah sing diwatesi.

Yen wis siyap, proposal bakal diajukake menyang Pusat Administrasi Situasi COVID-19 (CCSA) kanggo dipertimbangkan, Walikota Sonthaya ujar, nambah manawa dheweke seneng CCSA dina Senin nunjuk maneh Chon Buri dadi "zona kuning," wilayah sing ngawasi cedhak Pattaya minangka bagean. Dheweke ujar manawa iki minangka asil saka kerjasama sing erat kanggo nglawan panyebaran pandemi kasebut.

Walikota yakin manawa ngetrapake proposal kasebut, larangan bakal luwih santai ing provinsi Chon Buri, kalebu Pattaya.

Pangiriman vaksin pertama bakal teka ing Thailand saka China minggu iki, lan Chon Buri bakal dadi salah sawijining propinsi pisanan sing nampa, Walikota negesake.

Dheweke pengin kabeh wong, wirausaha, lan buruh ing sektor pariwisata divaksinasi tanpa preduli manawa warga lokal utawa saka njaba propinsi supaya Kutha Pattaya bisa ditunjuk dadi "karantina wilayah."

Pak Sonthaya ngarep-arep iki bisa nggawe kapercayan masarakat lan pengunjung lokal lan ing Pattaya minangka tujuan wisata.

#bajangbali

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Share to...