Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

negara | wilayah Warta Pamrentah Laos News Pariwisata

Karaoke ing Laos? Siap-siap luwih akeh wiwit Senin

Laosmap
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Laos mbukak kabeh wates internasional kanggo wong manca lan warga Laos. Laos minangka anggota ASEAN.

Visa nalika rawuh lagi dibalekake ing "wates internasional sing kasedhiya". Wong manca uga bisa nglamar visa ing kedutaan lan konsulat lan e-visa Lao jaban rangkah. Warga negara sing dibebasake visa bisa mlebu tanpa panjaluk visa.

"Wong sing duwe sertifikat vaksinasi [COVID-19] lengkap bisa mlebu PDR Laos kaya biasane tanpa mbutuhake tes COVID-19 ing negara budhal lan nalika mlebu menyang PDR Laos."

Sing ora duwe sertifikat vaksinasi lengkap sing umure luwih saka 12 taun kudu entuk sertifikat COVID-19 kanthi cepet (ATK) sajrone 48 jam sawise budhal. Laos ora bakal menehi tes ing bandara utawa wates internasional liwat dalan utawa prau.

"Wong manca mlebu Lao PDR sing kena COVID-19 kudu tanggung jawab kanggo kabeh biaya perawatan," ing rumah sakit utawa isolasi omah selaras karo instruksi Kementerian Kesehatan (MoH).

Kabar kasebut nyatakake yen negara kasebut bakal "ngidini panggunaan kendharaan mlebu metu saka Laos PDR kaya ing jaman pra-COVID," karo Kementerian Pekerjaan Umum lan Transportasi sing tanggung jawab kanggo nerbitake instruksi "babagan panggunaan pribadi, penumpang, lan kendaraan wisata" konsisten karo perjanjian sadurunge.

Papan hiburan lan bar karaoke bisa dibuka maneh kanthi "implementasi ketat langkah-langkah pencegahan COVID-19."

Gugus Tugas COVID-19 negara bakal kolaborasi karo Kementerian Kesehatan kanggo ngawasi wabah anyar saka varian anyar virus kanggo "njagakake pencegahan, kontrol, tes, lan perawatan." Kangge fokus bakal tetep kanggo administrasi vaksin kanggo nggayuh target sing wis ditemtokake.

Miturut kabar kasebut, keputusan kanggo mbukak maneh adhedhasar kabijakan sing ditindakake dening negara-negara ing saindenging jagad, pendapat umum, lan riset lan proposal saka Gugus Tugas COVID-19.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...