Karnaval Antigua 2024: Ledakan Budaya Musim Panas

Antigua Carnival - gambar duweni saka visitantiguarbarbuda
gambar duweni saka visitantiguarbarbuda
ditulis dening Linda Hohnholz

The Antigua lan Barbuda Kamentrian Pariwisata bebarengan karo Komisi Festival Antigua Barbuda seneng nampilake Karnaval Antigua 2024.

Karnaval Antigua wis dadi festival musim panas paling gedhe ing Karibia. Iku culmination sregep saka budaya lan seni sing ndadekke jantung lan nyawa saka Antigua lan Barbuda kanggo urip.

Antigua lan Barbuda wis mbuktekake maneh yen iki minangka tujuan sing kudu dikunjungi. Toko-toko warna-warni sing dipamerake ing ibukutha St.

Lan, mesthi, kanthi 365 pantai pasir putih lan jambon sing nghias garis pantai Antigua lan Barbuda bebarengan karo banyu bening pirus, ana paribasan ing kene:

Pengunjung Antigua lan Barbuda musim panas iki bakal ngrayakake kanthi gaya lan nggawe kenangan sing ora bisa dilalekake ing Karnaval Antigua taunan.

Kalender karnaval

Juli7:  IREP Beach n Bar

Juli 13Pesta Jeans Biru

Juli 20Warna Rotary

Juli 27Kaos Oasis Mas

Juli 28Sugeng Enjang D'Inclusive

Juli 28La Playa Privad

2 AgustusBFF

Agustus 3Munggah & Karnaval Impen

Agustus 4Dene Breakfast Fete

Agustus 7Ora bisa diuripake

Agustus 10Kari Soca Showdown & Reverse Old School Party

Agustus 11es

Jadwal Acara

Juli 20: 8 bengi - Apua Inet Party Monarch Semi Final Cooler Fete ARG, Lapangan Rekreasi Antigua

Juli 21: 8 bengi - Ratu Karnaval Perumahan & Pembangunan Kota Nasional, Lapangan Rekreasi Antigua

Juli 25: 3 bengi - Pembukaan Parade Karnaval Kab, Santo Yohanes

Juli 25: 7 bengi - ACB Caribbean Jr Party Monarch, Lapangan Rekreasi Antigua

Juli 26: 8 bengi - Ngadepi, Lapangan Rekreasi Antigua

Juli 27: 3 bengi - Kaos Oasis MAS, Santo Yohanes

Juli 28: 2:30 – Karnaval Perusahaan Minyak Hindia Barat Jr, Lapangan Rekreasi Antigua

Juli 28: 7 bengi - Jr. Calypso Monarch, Lapangan Rekreasi Antigua

Juli 29: 7 bengi - ECAB Mr. & Miss Remaja Pageant, Lapangan Rekreasi Antigua

Juli 30: 8 bengi - Druesday, Lapangan Rekreasi Antigua

Juli 31: 8 bengi - Jaycees Ratu Show, Lapangan Rekreasi Antigua

Juli 31: 8 bengi - Emansipasi Watch Night, Lapangan Rekreasi Antigua

Agustus 1: 8 bengi - Pot Peleburan, Lapangan Rekreasi Antigua

Agustus 2: 8 bengi - Cavalier Rum Calypso Monarch, Lapangan Rekreasi Antigua

Agustus 3: 8 bengi - Perusahaan Asuransi Negara Ltd. Panorama, Lapangan Rekreasi Antigua

Agustus 4: 8 bengi - Apua Inet Party Monarch, Lapangan Rekreasi Antigua

Agustus 5: 3 am-10 am - J'ouvert St. John kang, Santo Yohanes

Agustus 5: 2 bengi - Karnaval Senin, Santo Yohanes

Agustus 6: 12 am - Parade Band, Santo Yohanes

Agustus 6: 7-10 pm - Lap pungkasan, Santo Yohanes

Ing Antigua lan Barbuda mesthi ana sing menarik.
Liyane babagan: www.visitantiguabarbuda.com/

About penulis

Linda Hohnholz

Editor ing pangareping kanggo eTurboNews adhedhasar ing eTN HQ.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...