Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Pelayaran Industri Hospitality Luxury News wong Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Karnaval: COVID ngalangi istirahat tikel kaping pindho kegiatan pesenan pelayaran

Karnaval: COVID ngalangi istirahat tikel kaping pindho kegiatan pesenan pelayaran
Karnaval: COVID ngalangi istirahat tikel kaping pindho kegiatan pesenan pelayaran
ditulis dening Harry Johnson

Karnaval ngumumake protokol sing disederhanakake ing dina Jumuah sing ngilangi syarat uji coba pra-pelayaran kanggo tamu sing divaksinasi

Sawise ngumumake minggu kepungkur yen lagi ngowahi vaksinasi COVID-19 pra-pelayaran lan syarat uji coba sing bakal ngidini luwih akeh tamu bisa berlayar, Carnival Cruise Line ujar dina iki yen kegiatan pesenan kanggo Senin, 15 Agustus meh tikel kaping pindho tingkat kanggo dina sing padha ing 2019.

Karnaval ngumumake protokol sing disederhanakake ing dina Jumuah kepungkur sing ngilangi syarat uji coba pra-pelayaran kanggo tamu sing wis divaksinasi, lan ngilangi proses panyuwunan pengecualian kanggo tamu sing ora divaksinasi, sing saiki mung kudu nuduhake asil tes negatif nalika embarkasi - efektif kanggo pelayaran sing mangkat dina Selasa, 6 September. , 2022, utawa mengko ing pelayaran kurang saka 16 bengi.

"Sadurungé kita wis ngumumake proyeksi pendhudhukan sing kuat kanggo musim panas, lan pesenan kita nganti pungkasan taun 2022 uga pancen padhet," ujare Christine Duffy, presiden Carnival Cruise Line.

"Kanthi alignment luwih saka protokol kanggo pilihan vacation liyane, tamu kita pesenan sisa 2022 persediaan, lan njupuk sirah miwiti planning kanggo 2023. Mid-Agustus biasane ora sasi sibuk kanggo pesenan cruise, nanging cetha sing pent-up. Panjaluk Karnaval durung kepenak lan para tamu nanggapi kanthi apik karo protokol sing dianyari.

Duffy negesake maneh yen Karnaval tetep setya marang kesehatan lan safety para tamu, kru, lan komunitas sing dibukak, lan bakal terus kerja bareng karo para ahli medis lan pejabat kesehatan masarakat kanggo nyaring protokol kanthi tanggung jawab.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Carnival Cruise Line, bagéan saka Karnaval Corporation & plc, beroperasi saka 14 homeports AS lan makaryakke luwih saka 40,000 anggota tim sing makili 120 warga negara.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...