Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel negara | wilayah Health Italia News Keslametan Thailand Pariwisata Rahasia Plancongan Maneka Warta

Kasus Varian COVID-2 sing langka banget ing Italia

Kasus langka banget kanggo varian anyar COVID-2 ing Italia
vaksin sputnik

Nalika Italia ndeteksi varian anyar COVID-19 sing durung dingerteni, persiapan kanggo kerja sama karo Rusia nalika ngenalake vaksin Sputnik ing Uni Eropa isih rame.

  1. Varian COVID-19 anyar sing pisanan dideteksi ing Thailand lan diimpor saka Mesir saiki wis diidentifikasi ing Italia.
  2. Italia aktif makarya karo Rusia babagan ngatur vaksin Sputnik COVID-19 buatan Rusia.
  3. Vaksin Sputnik V ing sawetara minggu kepungkur wis ditinjau dening panguwasa Eropa lan bakal ngidini administrasi kanggo warga negara.

Varian virus SarsCov2 sing langka banget sing diidentifikasi mung ing lokasi sing sepi ing Thailand, wis diidentifikasi dening Laboratorium Mikrobiologi ASST Sette Laghi ing provinsi Varese, distrik Lombardy, Italia.

Varian iki, kaya sing diumumake ASST sawise dianalisis analisis sing dipimpin dening Profesor Fabrizio Maggi, beda karo urutan kabeh protein lonjakan - bagean SarsCov2 sing ngubungi sel sing bakal diserang.

Panemuan kasebut dikonfirmasi ing sawetara wektu, digedhekake, lan kabeh genom virus direkonstruksi.

Yen varian kasebut katon ora duwe ciri sing mengaruhi khasiat vaksin, nuduhake mutasi genetik sing bakal ditliti. Kasus liya sing ditemokake yaiku ing Thailand lan dideteksi ing lelungan lara sing kondur saka Mesir.

 "Identifikasi varian iki sing mung duwe siji kasus liyane sing dijelasake ing jagad iki minangka titik wiwitan panelitian lan wawasan anyar," ujare Maggi. "Utamane, saiki kabeh genom varian virus iki wis direkonstruksi, kita bisa ngerti signifikansi biologis kanthi panelitian in vitro lan nduduhake pengaruh klinis lan epidemiologis sing bisa ana ing populasi."

"Sawise maneh, Lombardy wis nuduhake keunggulan strukture," ujare Councilor for Welfare, Letizia Moratti, "ing kasus iki karo ASST Sette Laghi lan Universitas Insubria lan Rumah Sakit San Raffaele ing Milan kanthi asil sing relevan karo internasional. ”

Berita sing gegandhengan

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.

Share to...