Sindikasi

Pasar Kegs Nyekseni Lonjakan ing Laju Pertumbuhan Dandan Anyar ing Model Rega: FMI

Nalika konsumsi bir lan omben-omben alkohol liyane saya mundhak, panjaluk global kanggo kegs dijangkepi bakal saya tambah, kanthi ajeg, ing taun-taun sing bakal teka. Minangka analisis pasar anyar dening Future Market Insights, global pasar gadhung, kang iki rego ing US $ 753.4 Mn ing 2017, dikira nggedhekake ing CAGR saka 4.2% sajrone ramalan 2018-2028, tekan nilai equating US $ 1,167.6 Mn dening 2028.

Kajaba iku, konsumsi global kegs baja, ing syarat-syarat unit, kanggo panyimpenan lan kiriman bir dikira tetep ing wektu sing dhuwur liwat taun 2028, amarga dianggep minangka sing paling cocog, efektif lan dipercaya kanggo minuman sing diombe. uga njamin pengawetan karakteristik rasa lan organoleptik asli. Paedah komersial kritis sing ana gegayutan karo konsumsi bir, samesthine bakal bisa menehi pengaruh ing pasar kegs global ing taun-taun sing bakal teka.

Nyuwun conto laporan ing https://www.futuremarketinsights.com/reports/sample/rep-gb-6666

Kegs Kanggo Nggoleki Adil Tambah Meningkat minangka Solusi Kemasan sing Lanjut

Kegs, minangka solusi kemasan ing industri omben-omben, digambarake bakal mlebu masa depan sing janjeni. Tong plastik bisa didaur ulang lan ngilangi logistik bali sing larang. Ing tangan liyane, popularitas kegs uga meksa nindakake perkara manufaktur kanggo nyedhiyani keg ing sewa, nambah maneh nggunakake kegs, mangkono Adoption sawijining.

Ekonomis lan alternatif efisien, siji-nggunakake kegs kamungkinan kanggo Witness Adoption kiat ing teka, dibandhingake karo kegs baja tradisional. Kajaba iku, minat konsumen sing tuwuh ing ales kriya nyurung pasar microbrew, banjur nambah pasar kegs global. Peraturan legislatif ndhukung watesan bobot suda apropos saka packaging, uga bakal spur Adoption kegs.

Regane Pasar Ndhukung Kegs Ndhuwur Kanthi Gabung; Substitisi kaya Eco-Kegs Bisa uga Promo Smoothen

Analisis komprehensif persaingan ing pasar kegs global nuduhake konsolidasi pasar sing dikepungake kanthi akeh, sing dikuasai sawetara panyedhiya kegs. Saiki, perusahaan saingan liwat nawarake portofolio produk inovatif kanggo macem-macem industri panggunaan sing beda. Gabungan pasar ora sithik sawetara pilihan kanggo konsumen, meksa supaya bisa tuku kesebut kanthi biaya sing cukup dhuwur. Nanging, ing taun-taun mbesuk, jagad bisa nyumurupi munculna eko-keg, nyuda pasokan kegs konvensional. Pengenalan teknologi anyar kanggo luwih gampang kegs uga bisa nggambarake pasar kegs global. Baja Karet Kegs uga ditepungi ing pasar kanggo nangani omben-omben alkohol.

Takon an [email dilindhungi] https://www.futuremarketinsights.com/ask-question/rep-gb-6666

Pemain utama ing pasar global global Keg Company, NDL Keg Inc, Shinhan Industrial Co, Ltd, Ningbo BestFriends Beverage Containers Co. Ltd, Blefa GmbH, Schaefer Container Systems, Petainer UK Holdings Ltd, Ardagh Group SA, Julius Kleemann GmbH & Co KG, Perusahaan Drum Logam.

Wutah ing pasar kegs utamane disumbang dening negara-negara ing Amerika Lor - wilayah sing nyekseni bathi gedhe ing pangsa pasar ing taun 2028. Eropa Kulon diantisipasi dadi pasar sing paling apik kanggo pasar kegs nalika ramalan, mikirake tumbas sing gedhe sing digawe Jerman , Prancis lan Italia. Kajaba iku, Meksiko wis samesthine, bakal tuwuh ing pasar kegs nalika taun 2028. Tambah alkohol kaya bir lan anggur, minangka faktor penting kanggo nyopir pasar kegs, global. Wutah sing nguntungake, pasar kegs Amérika Lor, dirasakake ngalami kekurangan ing taun-taun bakal teka, amarga kenaikan rega baja.

Babagan awake dhewe

Wawasan Pasar Masa Depan (organisasi riset pasar sing disertifikasi ESOMAR lan anggota Kamar Dagang Greater New York) menehi wawasan sing jero babagan faktor pamrentahan sing nambah permintaan ing pasar. Iki nyritakake kesempatan sing bakal milih tuwuhing pasar ing macem-macem segmen adhedhasar Sumber, Aplikasi, Saluran Penjualan lan Panggunaan Akhir sajrone 10 taun sabanjure.

Contact Us
Nomer Unit: 1602-006
Teluk Jumeirah 2
Nomer Plot: JLT-PH2-X2A
Jumeirah Lakes Towers Dubai
Uni Emirat Arab

LinkedInTwitterblog

Kanggo Entuk Penjualan: [email dilindhungi]
Kanggo Entri Media: [email dilindhungi]
situs web: https://www.futuremarketinsights.com



Link sumber

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar