Airport Warta Breaking Travel negara | wilayah Tujuan News transportasi Inggris

Kekacauan ing Bandara, kajaba ing Bandara Belfast City

Bandara Kota Belfast
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Bandara Belfast City nandheske cilik luwih apik dina iki ing aviation lan bandara paling punctiol ing UK.

Print Friendly, PDF & Email

Pembatalan penerbangan, keterlambatan penerbangan, kekurangan agen check-in, kekurangan pilot, katering ora kasedhiya amarga kekurangan staf. Iki minangka judhul berita rutin ing Amerika Serikat lan Eropa sawise industri penerbangan pulih sawise COVID-19.

Bandara Belfast City nandheske cilik luwih apik dina iki ing aviation.

Bandara George Best Belfast City iku sawijining bandara ing Belfast, Irlandia Lor. Dumunung ing County Down, cedhak karo Pelabuhan Belfast lan 3 mil saka Pusat Kutha Belfast. Iku nuduhake situs karo fasilitas manufaktur pesawat Spirit AeroSystems.

Angka saka telung sasi pisanan 2022 nuduhake manawa Bandara Belfast City duwe persentase paling gedhe saka penerbangan sing dijadwal lan disewakake teka lan mangkat kanthi tepat, kanthi bandara mitra Teesside International lan Exeter njupuk papan nomer loro lan katelu.

Matthew Hall, Kepala Eksekutif ing Bandara Belfast City, ujar:

"Ngirim lelampahan sing nyaman lan tanpa repot kanggo kabeh minangka inti saka apa sing kita lakoni, lan kita seneng yen Bandara Belfast City wis dicethakaké minangka Bandara Paling Punctual ing Inggris.

"Iki warta apik kanggo wong-wong sing nggunakake bandara kanggo bisnis lan luang, lan minangka bukti kerja keras lan dedikasi kabeh tim.

"Mulih lelungan bertahap ngidini kita pulih kanthi bertahap, sing mbantu ngontrol aliran penumpang lan njamin wong bakal lelungan kanthi cepet lan gampang liwat Bandara.

"Gandeng karo wektu pangolahan keamanan rata-rata mung enem menit, penumpang bisa yakin lan yakin nalika milih Bandara Belfast City."

Musim panas iki, Bandara Belfast City bakal mabur menyang 20 tujuan ing Inggris lan Irlandia kanthi kemitraan karo wolung maskapai, Aer Lingus, Aer Lingus Regional, British Airways, Eastern Airways, easyJet, Flybe, KLM, lan Loganair.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar