Kembar Antarane SKAL International Hyderabad lan SKAL International Perth

Kembar Antarane SKAL International Hyderabad lan SKAL International Perth
Kembar Antarane SKAL International Hyderabad lan SKAL International Perth
ditulis dening Harry Johnson

Twinning ditandatangani dening Direktur Proyek Khusus Dr Valmiki Hari Kishan lan Presiden Skal Perth Michael Collins, ing ngarsane Presiden Skal World Annette Cardenas, Direktur NSN Mohan, lan Presiden Nasional Skal Australia Ash James Munn.

Skal International Hyderabad entuk kembar karo Skal International Perth saka Australia Kulon sak Kongres Area Asia Skal ke-53 ing Bahrain.

Skal International sarujuk, nyetujoni lan ngetokake Twinning Number 248.

Twinning ditandatangani dening Direktur Proyek Khusus Dr Valmiki Hari Kishan lan Presiden Skal Perth Michael Collins, ing ngarsane Presiden Skal World Annette Cardenas, Direktur NSN Mohan, lan Presiden Nasional Skal Australia Ash James Munn.

Direktur Valmiki Hari Kishan ngandika sing twinnings kuwi bakal bantuan klub kanggo sijine liyane bebarengan efforts ing bridging kesenjangan lan fostering collaborations luwih kanggo nindakake bisnis liyane antarane kanca, minangka tag line Skal wis Doing bisnis antarane kanca ngandika.

Dheweke uga ujar manawa akeh wisatawan India sing ngunjungi Sydney, Melbourne lan Gold Coast lan ana kesempatan gedhe sing ora bisa digunakake kanggo promosi Australia Kulon. Valmiki uga ngunjungi Perth bubar lan ketemu Tom Upson, Direktur Australia Kulon, sing menehi inspirasi kanggo nindakake luwih akeh upaya bebarengan liwat platform Skal:

Valmiki uga ujar manawa kaluwihan kembar nyengkuyung ngatur kunjungan ijol-ijolan timbal balik kanthi individu ing antarane anggota klub kembar lan kulawarga. Dheweke uga menehi kesempatan kanggo sinau luwih akeh babagan budaya lan sukses wong liya lan sing paling penting kanggo nindakake bisnis kanthi luwih ngerti kerjasama lan kekancan. Dheweke uga menehi kesempatan kanggo nggedhekake kesempatan kanggo proyek bareng lan ijol-ijolan sing disedhiyakake kembar lan bakal mimpin persahabatan lan kekancan.

Skal International saya kuwat lan luwih akeh negara sing mbukak lawang kanggo duwe bab Skal. "Bangunan Bridges" punika tema Skal World Presiden saiki kang inspires anggota kanggo nindakake liyane, ngandika Valmiki.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...