Kamentrian Pertahanan lan Swasta Saudia Kolaborasi kanggo Ningkatake Layanan Dhukungan Angkatan Udara

gambar duweni saka Saudia
gambar duweni saka Saudia
ditulis dening Linda Hohnholz

Kamentrian Pertahanan lan Saudia Private, unit bisnis strategis saka Saudia Group, wis nandhatangani persetujuan kanggo nguatake layanan dhukungan udara lan logistik kanggo macem-macem pesawat Angkatan Udara.

<

Upacara penandatanganan kasebut ditindakake sajrone Pameran Pertahanan Dunia 2024 ing Riyadh lan dirawuhi dening Yang Mulia Dr. Khaled Al-Biyari, Asisten Menteri Pertahanan kanggo Urusan Eksekutif, lan Yang Mulia Engr. Ibrahim Al-Omar, Direktur Jenderal Saudia Kelompok. Persetujuan kasebut banjur ditandatangani dening Ibrahim Al Suwayed, Wakil Menteri Pertahanan kanggo Persenjataan lan Pengadaan, lan Dr. Fahd Al-Jarbou, CEO Saudia Private.

Persetujuan iki nyakup layanan dhukungan operasional lan teknis sing dirancang kanggo pesawat Angkatan Udara C130, Boeing 707, lan Saab 2000 ngluwihi wates Kerajaan. Salajengipun, kalebu pranata kanggo nglayani sepuluh pesawat C130 sing dipasang ing Pangkalan Udara King Abdullah ing sektor Kulon.

Dheweke luwih nyoroti prasetya kanggo ngembangake kerjasama iki, nggambarake kemitraan ing mangsa ngarep sing nyakup operasi, layanan lan produk, nggunakake keahlian teknis sing ekstensif, teknologi canggih, lan personel trampil.

Saudia Private spesialisasi ing orane katrangan sungguh saka layanan kanggo militèr pesawat lan helikopter, nyakup operasi lemah, manajemen lan pangopènan pesawat, uga rental pesawat. Kajaba iku, nawakake layanan lan produk sing cocog kanggo para pemangku kepentingan domestik lan mitra internasional.

Saudia minangka operator gendera nasional Kerajaan Arab Saudi. Madeg ing taun 1945, perusahaan iki wis berkembang dadi salah sawijining maskapai penerbangan paling gedhe ing Timur Tengah.

Anggota International Air Transport Association (IATA) lan Arab Air Carriers Organization (AACO), Saudia uga wis dadi anggota maskapai penerbangan ing SkyTeam, aliansi paling gedhe nomer loro, wiwit 2012.

APA sing kudu dijupuk saka ARTIKEL INI:

  • Anggota International Air Transport Association (IATA) lan Arab Air Carriers Organization (AACO), Saudia uga wis dadi anggota maskapai penerbangan ing SkyTeam, aliansi paling gedhe nomer loro, wiwit 2012.
  • Saudia Private specializes in a vast scope of services for military aircraft and helicopters, encompassing ground operations, aircraft management and maintenance, as well as aircraft rental.
  • The agreement was then signed by Ibrahim Al Suwayed, Undersecretary of the Ministry of Defense for Armament and Procurement, and Dr.

About penulis

Linda Hohnholz

Editor ing pangareping kanggo eTurboNews adhedhasar ing eTN HQ.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...