Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

Kendaraan Listrik Top sing dipilih dening cars.com

ditulis dening editor

Cars.com dina iki ngumumake "Pilihan Paling Top" 2022 kanggo kendaraan listrik. Magepokan karo Pandhuan Tuku EV anyar perusahaan. Pakar Cars.com mriksa rega, jangkoan, kepenak lan fitur model EV 30-plus sing didol ing kuartal pisanan 2022 kanggo nemtokake Pilihan Paling Top kanggo Nilai, Keluarga, Mewah lan Komuter.

"Kita wis nuduhake warta lan riset babagan EVs wiwit kita mriksa Nissan Leaf pisanan luwih saka sepuluh taun kepungkur," ujare Jenni Newman, pimpinan editor Cars.com. "Nalika kapentingan konsumen kanggo EV mundhak amarga rega gas sing mundhak lan acara saiki liyane, kita ngerti para pembeli duwe pitakonan babagan pilihan EV sing kasedhiya, pira regane, pengalaman kepemilikan lan liya-liyane. Pandhuan Tuku EV 2022 lan Pilihan Paling Top mbantu para pembeli njawab pitakonan kasebut lan ngilangi gangguan kanggo nemokake EV sing cocog kanggo gaya uripe.

Pilihan EV Paling Top 2022 Cars.com, sing bisa ditemokake ing Pandhuan Tuku EV Cars.com, yaiku:

• Nilai — 2022 Volkswagen ID.4: Volkswagen ID.4 punika SUV kompak sing nawakake akèh mobil listrik kanggo dhuwit. Rega wiwitan rata-rata kanggo EV yaiku $60,000, menehi ID.4 munggah karo rega wiwitan $41,669 (kabeh rega kalebu tujuan) lan pukulan kuat fitur standar kaya lampu LED, kursi ngarep digawe panas, setir digawe panas, a Sistem navigasi layar demek 10-inci, pangisi daya piranti nirkabel, suite fitur keamanan aktif lan bantuan driver Volkswagen, lan konektivitas smartphone Apple CarPay lan Android Auto nirkabel. Pamilik ID.4 anyar uga entuk telung taun sesi ngisi daya cepet DC 30 menit tanpa watesan ing pangisi daya Electrify America tanpa biaya tambahan.

• Keluarga — 2022 Hyundai Ioniq 5: Hyundai Ioniq 2022 5 minangka SUV kompak sing nduweni interior sing luwih jembar, menehi wong tuwa keluwesan sing dibutuhake kanggo nggawa kabeh barang sing dibutuhake nalika lelungan jarak cendhak lan dawa karo bocah-bocah. Miwiti $ 44,895, Ioniq 5 dilengkapi kursi mburi sing bisa diluncurake maju lan mburi - nyediakake papan sing akeh kanggo pamilik ing area kargo - lan tingkat trim ndhuwur nyenengake wong tuwa kanthi sunshades sing dibangun lan sunshade sing bisa ditarik kanggo moonroof panorama. Tunggangan Ioniq 5 sing santai lan digawe ing dalan gedhe katon apik, amarga akeh EV duwe kualitas tunggangan sing aneh, saengga meh padha karo akeh SUV kulawarga bertenaga gas tradisional.

• Luxury - 2022 Lucid Air: Penawaran pisanan saka upstart Lucid, 2022 Air, mung EV tingkat sabanjuré lan pangisi game kanggo pasar. Kanthi rega dhasar $170,000, Air Dream Edition saiki wis adol nawakake ruang kargo sing nggumunake, sistem multimedia sing luwih responsif lan luwih gampang digunakake tinimbang Tesla, gaya sing lunyu lan isih seksi, lan interior sing saingan. benchmarks merek mewah kanggo kemewahan lan rampung. The Air uga nangani uga sawetara sedan olahraga paling dhuwur ing donya lan menehi akselerasi pikiran-leleh nalika ngatur kanggo ngirim kulo sepi lan nyaman.

• Commuters - 2022 Chevrolet Bolt EV lan Bolt EUV: Kanthi EPA-kira-kira 259 mil, ngarep-wheel-drive papat-lawang Bolt EV hatchback rawuh ing rega wiwitan $32,495 lan wis sawetara luwih saka cukup kanggo commuting saben dina; maneh, dhuwur-nunggang Bolt EUV SUV menehi legroom backseat liyane, cocog karo EPA-kira-kira 247 mil saka sawetara lan wiwit $ 34,495. Loro Bolts cepet, nyenengake kanggo drive, lan cukup kompak kanggo dalan rame lan parkir kutha, nanging nyaman. Nalika Bolts teka saka kelingan anyar, masalah luwih ora kamungkinan kanggo model diadegaké iki.

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...