Barbados Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Tujuan Industri Hospitality News Pariwisata News Wire Plancongan

Kepala Barbados maju Pariwisata liwat budaya Bajan

Jens
ditulis dening Linda S. Hohnholz

CEO Barbados Tourism Marketing Inc. (BTMI), Jens Thraenhart, makarya kanggo nggawe Barbados minangka salah sawijining tujuan sing paling seimbang ing Bumi.

Direktur Utama saka Pariwisata Barbados Marketing Inc. (BTMI), Pak Jens Thraenhart, ngupayakake supaya Barbados dadi salah sawijining tujuan sing paling seimbang ing Bumi. Apa tegese iki? Iki tegese keseimbangan kanggo negara pulo ing kualitas urip lan kesejahteraan kanggo kabeh pemangku kepentingan apa sing dadi lelungan utawa warga utawa bisnis.

Ing mripate Thraenhart, budaya Bajan Barbados minangka merek pariwisata pulo kasebut lan kudu dipasarake sacara global lan diidentifikasi bebarengan. Dheweke nyatakake visi budaya Bajan minangka merek pariwisata Barbados bubar ing Forum Industri Visit Barbados kaping pindho sing dianakake ing Lloyd Erskine Sandiford Center. Panjenenganipun ngandika:

"Tujuan Barbados dudu logo utawa garis tag utawa warna. Nanging, sacara kolektif apa tegese dadi Bajan lan apa sing dialami Bajan kanthi bebarengan ing jagad iki.

Nalika dheweke ngadeg kanthi kasunyatan manawa pesisir Barbados bakal dadi andalan pemasaran industri pariwisata negara kasebut, dheweke percaya banget yen wong Barbados dhewe lan budaya sing bakal maju pariwisata saiki lan ing mangsa ngarep.

Pak Thraenhart njupuk peran CEO saka Pariwisata Barbados Marketing Inc mung 7 sasi kepungkur. Dheweke minangka ahli sing diakoni sacara internasional ing bidang pariwisata.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Pariwisata Barbados

Fungsi Barbados Tourism Marketing Inc. (BTMI) yaiku kanggo ningkatake, nulung, lan nggampangake pangembangan pariwisata sing efisien, kanggo ngrancang lan ngetrapake strategi pemasaran sing cocog kanggo promosi industri pariwisata sing efektif; kanggo nyedhiyakake layanan transportasi penumpang udara lan segara sing nyukupi lan cocok menyang lan saka Barbados, kanggo nyengkuyung panyiapan fasilitas lan fasilitas sing dibutuhake kanggo nyenengake Barbados minangka tujuan wisata, lan nindakake intelijen pasar supaya bisa menehi informasi babagan kabutuhan. saka industri pariwisata.

Visi BTMI ndeleng Barbados munggah ing kapasitas paling dhuwur minangka tujuan cuaca anget lan kompetitif global kanthi pariwisata kanthi sustainable ningkatake kualitas urip para pengunjung lan warga Barbados bebarengan.

Misi kasebut yaiku ngembangake lan ngetrapake kemampuan pemasaran sing luar biasa ing proses nyritakake crita merek asli Destination Barbados. Iki luwih njaluk galvanisasi kabeh mitra kanggo ngunggahake pariwisata Barbados menyang papan sing luwih dhuwur nalika nindakake kanthi cara fiskal sing wicaksana lan lestari.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...