Kepemimpinan Nassau Kolonial Inggris Anyar

Nassau
ditulis dening Diamond Public Relations

Diamond PR Agency ditugasake dening British Colonia Nassau Hotel kanggo nulis babagan resort sing nyewa GM lan direktur penjualan anyar.

Siaran pers Diamond PR: Kolonial Inggris, Nassau hotel paling storied, digawe bali triumphant karo nglereni pita ing 18 Desember. Sawise penutupan 22 sasi lan investasi $50 yuta, properti 228 kamar dibukak maneh minangka hotel butik sing dioperasikake kanthi mandiri sing dikelola dening Aimbridge Hospitality, perusahaan manajemen perhotelan global lan operator pihak katelu paling gedhe ing donya.

Ing setir, General Manager Dan McDermott lan Direktur Penjualan lan Pemasaran Michelle Serra dadi primadona kanggo mimpin pangisian daya minangka properti mentas redesigned reinvigorates downtown Nassau - salah siji saka tujuan vacation paling apik ing Karibia. 

Kanthi pengalaman luwih saka rong puluh taun babagan keramahan mewah, McDermott, sing dijenengi HSMAI General Manager of the Year kanggo South Florida ing taun 2022, duwe posisi sing apik kanggo mimpin pembukaan maneh Kolonial Inggris kanthi sukses. Pengalaman McDermott sadurunge kalebu ngarahake peluncuran Telluride Mountain Lodge ing Colorado, ndandani Stasiun Union bersejarah Nashville, dadi General Manager Hilton ing Irvine, California, lan ngawasi operasi ing resort El Conquistador sing misuwur ing Puerto Rico.

Paling anyar, McDermott adhedhasar ing Miami ing ngendi dheweke mimpin tim ing hotel Pullman Miami ing Accor Group. Dheweke saiki nggawe debut ing Nassau, ing ngendi dheweke bakal ngurus kabeh aspek bukaan hotel lan operasi saben dinane. Dipandu dening kepemimpinan visioner McDermott, Kolonial Inggris disetel kanggo entuk status minangka tujuan utama Nassau kanggo lelungan bisnis lan luang. 

"Aku diajeni kanggo mimpin transformasi Kolonial Inggris," ujare McDermott. "Properti iki minangka lambang klasik sing wis dadi bagian integral saka narasi Nassau sing nggumunake.

Mbukak maneh bakal nyetel bar kanggo tingkat anyar saka Hospitality ing Bahamas, ambegan urip anyar menyang downtown karo pengalaman tamu sing mbayar pakurmatan kanggo tradisi lokal lan budaya sregep lan warni sing nemtokake panggonan iki. Kita ngarep-arep kanggo nampa tamu kita, loro ulang lan anyar, lan nuduhake pengalaman resort Karibia olahan lan redefined. 

Direktur Penjualan lan Pemasaran Michelle Serra nggawa kawruh lan pengalaman industri luwih saka 25 taun kanggo tim Kolonial Inggris. A lokal Nassau karo latar mburi ing marketing collaborative lan sade gaya urip resort, property rental kemewahan, lan pusat konvènsi, Serra wis makarya karo macem-macem merek hotel utama lan aset, kalebu Margaritaville Resort Orlando lan Hilton Hotels lan Resorts ing Tampa, Charleston, Oklahoma City, lan pasar utama AS liyane.

Wong sing kreatif lan adhedhasar asil, Serra terus-terusan mbuktekake asil sing paling dhuwur kanthi menehi sumbangan kawruh sing akeh lan ngetrapake strategi inovatif. Keahlian ing dodolan, katering, lan manajemen acara mesthi bakal nyumbang kanggo sukses ing properti Bahama sing mentas direnovasi. Serra pikantuk gelar Sarjana Seni ing Universitas Florida Kidul.

About penulis

Diamond Public Relations

Badan PR kanggo Kolonial

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...