Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Pilot lemes: Sepira aman sampeyan ing langit?

Gambar duweni Thomas Zbinden saka Pixabay
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Pilot bubar ujar manawa kekeselen pilot saya mundhak, lan dheweke meksa maskapai kanggo nambani kekeselen lan kesalahan sing nyebabake risiko safety. Penyebab, ing pilot ngomong, kalebu lam pembatalan disebabake cuaca abot, lan climbing dikarepake kanggo lelungan udhara sing maskapai isih mbalekake ora bisa tetep munggah karo.

Iki minangka bagean saka alesan lelungan udhara saiki dadi bencana amarga tiket pesawat 50% luwih saka musim panas kepungkur lan luwih saka 2,500 penerbangan ing AS dibatalake ing akhir minggu Memorial Day.

Pilot-pilot mandheg kanthi akeh amarga panjaluk fisik.

Ora ana sing ngerti iki luwih saka Glenn Gonzales. Dheweke minangka mantan pilot militer lan pendiri perusahaan jet pribadi kepemilikan hibrida-fractional Jet Iku. Dadi, dheweke ngerti sepira pentinge perusahaan ngetrapake kabijakan lan program sing nglawan kekeselen iki.

Dadi, apa sing bisa ditindakake? Ing ngisor iki sawetara conto langkah-langkah sing ditindakake Jet kanggo nyegah kesel pilot sing uga bisa ditindakake dening perusahaan liya:

• Offer Overtime Pay: Ing perusahaan Glenn, pilot digaji. Nanging, yen dheweke mabur sajrone sawetara jam, dheweke bakal entuk ganti rugi. Dadi, kerja keras bakal entuk bathi lan nuduhake manawa perusahaan ngurmati wektu para pilot.

• Ngleksanakake Kebijakan Day Vacation Unlimited: Pilot bisa njupuk preian tanpa watesan ngidini wektu kanggo mbalekake lan ngreset saka jadwal karya sibuk.

• Miwiti Program Pilot Concierge: Nalika penumpang ing pesawat dianggep kaya bangsawan, uga pilot. Ana layanan concierge pilot khusus sing bakal nangani perkara kaya panjaluk panganan, owah-owahan hotel, lan liya-liyane.

• Nduwe Kebijakan Telpon Ora Kesel Penalti: Yen pilot ngrasa kesel, disaranake nelpon. Ora ana paukuman lan ora ana pitakonan. Iki mesthekake pilot ngrasa nyaman ngomong nalika lagi kerja.

• Gunakake Piranti Lunak Risiko Kelelahan: Perusahaan Glen nandur modal ing teknologi sing digunakake dening NASA sing dirancang kanggo nggawe keputusan manajemen risiko kelelahan kanthi gampang. Ateges, program kasebut nggunakake biometrik lan penjadwalan kanggo netepake manawa pilot bisa ngalami kesel lan menehi tandha marang manajer supaya narik pilot saka jadwal lan ngidini sawetara wektu mudhun.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar