Kategori - Keamanan & Darurat Plancongan

Breaking News, informasi lan woro-woro babagan masalah sing kalebu keamanan lan keamanan lelungan. Nggarap sistem Rapid Response SaferTourism, nganyari kalebu pernyataan resmi, saran, lan tandha.

Nganyari darurat, misi nylametake lan kegiatan pamrentah.

Klik kene kanggo ngirim tips warta.
Klik kene kanggo ngerteni babagan cara nanggapi, nyegah lan njamin manawa lelungan.