Warta Breaking Travel Health News Pariwisata News Wire Plancongan

Kesusahan medis nalika lelungan? Enteni nganti sampeyan entuk tagihan

gambar duweni Dirk Van Elslande saka Pixabay

Panaliten anyar nuduhake negara sing paling larang kanggo nggawe klaim medis nalika lelungan lan apa klaim sing paling larang lan umum.

Tim ing William Russell nganalisa data klaim asuransi kesehatan internasional internal kanggo nemokake negara paling larang sing lara utawa cilaka tanpa tutup nalika lelungan lan jinis klaim sing paling larang.

10 negara kanthi klaim perawatan kesehatan paling larang

UrutanNegaraTotal Klaim (2021)Total Jumlah DiklaimNilai Klaim Rata-rata
1Denmark3USD 18,824USD 6,271
2Taiwan13USD 43,173USD 3,320
3Qatar26USD 64,561USD 2,482
4Libanon32USD 79,226USD 2,474
5Swiss38USD 77,761USD 2,044
6Malawi60USD 105,185USD 1,751
7Spanyol65USD 112,370USD 1,728
8Trinidad lan Tobago14USD 22,180USD 1,584
9Thailand525USD 736,687USD 1,402
10Ceko3USD 4,139USD 1,379

Denmark nduweni nilai klaim rata-rata paling dhuwur yaiku USD 6,267, nuduhake yen asuransi kesehatan internasional penting banget ora mung kanggo nglindhungi kesehatan nanging uga dompet sampeyan.

Kapindho Taiwan nduweni nilai klaim rata-rata USD 3,318 saka total USD 43,125 dibagi dadi 13 klaim sing kapisah, dene Qatar njupuk peringkat katelu kanthi rata-rata nilai klaim USD 2,480.

10 jinis klaim asuransi kesehatan sing paling larang

UrutanKategori KlaimTotal KlaimTotal Jumlah DiklaimNilai Klaim Rata-rata
1evakuasi medis7USD 80,669USD 11,521
2Komplikasi meteng lan prosedur darurat12USD 117,556USD 9,796
3Perawatan kanggo kanker154USD 1,113,567USD 7,231
4Tutup kanggo bayi anyar1USD 4,933USD 4,903
5Penyakit terminal lan perawatan paliatif20USD 85,872USD 4,293
6Biaya perawatan omah12USD 51,419USD 4,285
7Tes diagnostik lan genom lanjut244USD 143,294USD 4,124
8Implan & piranti prostetik9USD 32,016USD 3,557
9Akomodasi rumah sakit lan perawatan744USD 2,027,608USD 2,724
10Perawatan rumah sakit34USD 53,428USD 1,572

evakuasi medis minangka kategori paling larang sing bisa diklaim ing asuransi kesehatan, kanthi rata-rata pratelan lenggah ing ageng USD 11,519.

Kategori paling larang sabanjure yaiku komplikasi meteng lan prosedur darurat, sing nuduhake masalah apa wae sing ana nalika meteng nalika lelungan, kalebu kabutuhan c-bagean darurat. Biaya rata-rata kanggo klaim ing kategori iki yaiku USD 9,792, mula mesthine kudu ditanggung amarga klaim kasebut dudu masalah sing bisa ditundha ing wektu liyane!

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Temuan luwih lanjut

• Klaim asuransi kesehatan sing paling umum ing Inggris yaiku kanggo 'konsultasi GP lan spesialis' kanthi 558 klaim jinis iki kanthi total USD 139,587 ing taun 2021.

• Klaim asuransi kesehatan sing paling larang digawe ing Inggris yaiku 'neoplasma ganas bronkus & paru-paru' kanthi klaim rata-rata kanggo biaya iki USD 6,391.

• Hongaria metu minangka duweni rata-rata pratelan paling murah ing mung USD 25, ngiring dening Antigua lan Barbuda ing USD 29.

• Jinis pratelan sing paling murah ditemokake minangka perjalanan menyang ahli diet, kanthi rata-rata mung USD 5, disusul 'pemeriksaan rutin lan vaksinasi bocah-bocah' kanthi klaim rata-rata USD 60.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...