Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport Samoa Amérika aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Pelayaran Tujuan Warta Pamrentah Health Industri Hospitality Hotel & Resor Kiribati Micronesia News Niue wong Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Keslametan Samoa Blanja Tonga Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Kiribati, Mikronesia, Niue, Tonga lan Samoa mbukak maneh kanggo Donya

Kiribati, Mikronesia, Niue, Tonga lan Samoa mbukak maneh kanggo Donya
Kiribati, Mikronesia, Niue, Tonga lan Samoa mbukak maneh kanggo Donya
ditulis dening Harry Johnson

Kiribati minangka salah siji saka limang negara pulo Pasifik sing mbukak maneh kanggo lelungan lan pariwisata internasional tanggal 1 Agustus

Sawise rong taun penutupan tapel wates amarga pandemi COVID-19, Kiribati minangka salah sawijining limang negara pulo Pasifik sing mbukak maneh kanggo lelungan lan pariwisata internasional tanggal 1 Agustus.st. Pembukaan maneh tapel wates dijangkepi bakal nyegerake sektor pariwisata negara, sing kaya ing Pasifik liyane kena pengaruh pandemi.

Otoritas Pariwisata Kiribati (TAK) CEO Petero Manufolau nuduhake manawa lapisan perak pandemi kasebut ngidini negara pulo kasebut ngevaluasi maneh tujuane minangka tujuan pariwisata lan nyetel prioritas, utamane babagan ketahanan lan kelestarian.

Manufolau ngakoni manawa COVID-19 lan ancaman pandemi liyane wis dadi normal anyar lan nyathet yen TAK setya nuntun para pemangku kepentingan nalika nyetel tren anyar ing lelungan lan pariwisata.

"Kita ngembangake Kerangka Kebijakan Pengembangan Pariwisata Lestari pertama Kiribati. Iki bakal ngandhani pangembangan Kebijakan Pariwisata Lestari Kiribati, Pandhuan Investasi Pariwisata lan Rencana Induk Pariwisata Kiribati 10 taun. TAK tanggung jawab kanggo mesthekake yen lelungan uga sinau babagan prioritas normal anyar Kiribati. Mbukak maneh, mulane luwih saka mung reset, iki diwiwiti maneh kanggo kita - wiwitan sing aman, cerdas, lan lestari, "ujare Pak Manufolau.  

Minangka persiapan kanggo mbukak maneh tapel watese, Pamrentah Kiribati nandur modal ing laboratorium tes medis lan promosi vaksinasi kaping pindho lan tembakan booster kanggo kabeh warga sing layak. Uga nganakake kampanye kesadaran umum babagan protokol safety nglawan COVID-19 nalika operator pariwisata nampa latihan safety COVID-19 sing disesuaikan.

Minangka sambutan ing woro-woro mbukak maneh wates Pasifik, CEO Organisasi Pariwisata Pasifik Christopher Cocker ngucapake selamat marang negara-negara pulo kasebut amarga komitmen kanggo pariwisata ing Pasifik.

Dheweke nambahake manawa pandhemen kasebut ngidini akeh negara pulo mikir maneh, nyusun strategi lan miwiti maneh industri pariwisata dhewe-dhewe liwat pamrentahan, infrastruktur, lan komunikasi sing luwih apik.

"Iki wektu sing nyenengake. Luwih akeh negara pulo Pasifik mbukak menyang jagad kanggo pariwisata lan lelungan. Iki minangka kesempatan sing luar biasa kanggo mbukak dalan anyar kanggo pariwisata ing Pasifik lan kita kudu ngetrapake, "ujare Pak Cocker.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...