aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Rapat (MICE) News Pariwisata News Wire Plancongan USA

Lelungan AS Diproyeksikan Bakal Muncul Jangka Pendek, nanging Mundhut ing Horizon

gambar duweni saka kalhh saka Pixabay
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Dina sawise Amerika Serikat mbatalake syarat tes Covid-19 kanggo lelungan udara mlebu, US Travel Association dirilis sawijining lengkap ramalan rong taun kanggo lelungan liwat 2026-kalebu loro lelungan mbuwang lan volume-kang proyèk sing kabeh perangan saka travel, éwadéné munggah inflasi, bakal mundhak ing short term amarga pent-up dikarepake lan tabungan konsumen. Nanging, iki ora samesthine bakal tahan, nyebabake wutah sing luwih alon ing taun-taun pungkasan ramalan. Komponen internasional ramalan kasebut dirilis awal wulan iki ing asosiasi kasebut pameran dagang IPW.

US Travel ngira yen $ 1.05 triliun (ing dolar 2019, disetel kanggo inflasi) bakal digunakake kanggo lelungan ing Amerika Serikat ing 2022, nanging iki isih 10% ing ngisor tingkat 2019 lan 16% ing ngisor iki ing 2022 yen ora ana. pandemi. Tabel ing ngisor iki nggambarake prakiraan belanja taunan, diatur kanggo inflasi, nganti 2026.

Prakiraan kasebut, adhedhasar analisis saka Ekonomi Pariwisata, proyek yen volume perjalanan bisnis domestik bakal tekan 81% saka tingkat pra-pandemi ing 2022 lan 96% ing 2023. Nanging, belanja perjalanan bisnis domestik, nalika disetel kanggo inflasi, ora bakal pulih kanthi lengkap. tingkat pra-pandemi ing jangkoan ramalan. 

US Travel nyengkuyung kabijakan federal sing bakal nyepetake pemulihan sektor perjalanan bisnis.

Ing layang bubar kanggo Sekretaris Keuangan AS Janet Yellen, US Travel disebut kanggo dhukungan agensi ing paket extenders tax sing kalebu pemugaran sauntara saka potongan biaya bisnis hiburan lan extension saka expensing lengkap kanggo jajanan bisnis. Kabijakan kasebut uga dadi prioritas utama kanggo US Travel Rapat Tegese Koalisi Bisnis.

Lelungan luang domestik bakal terus nyurung pemulihan industri perjalanan AS sakabèhé ing wektu sing cedhak, sanajan mbuwang dijangkepi tetep $ 46 milyar ing ngisor iki sing kudune ana ing taun 2022 yen pandemi ora kedadeyan.

Lelungan mlebu internasional nggawe langkah menyang pemulihan, dibantu dening panjabutan pungkasan saka syarat testing pra-departure mlebu. Sektor kasebut dijangkepi bakal tuwuh kanthi cepet sajrone sisa taun 2022, lan banjur tuwuh kanthi cepet ing taun 2023-2026. Pemulihan lengkap kanggo tingkat pra-pandemi (volume lan mbuwang) ora samesthine nganti 2025.

Nanging, owah-owahan kabijakan uga bisa mbantu nyepetake timeline kasebut. Yen AS nyuda wektu ngenteni wawancara visa pengunjung dadi kurang saka 30 dina, AS bisa entuk tambahan 2.2 yuta pengunjung internasional lan $ 5.2 milyar ing mbuwang ing pungkasan taun 2022. US Travel wis sawetara usulan kabijakan kanggo mulihake operasi pangolahan visa ing saindenging jagad:

• Mbangun program pilot kanggo nggunakake teknologi videoconferencing ing pitakonan visa karo resiko kurang, bali pelamar visa lan pelamar visa karo urgent utawa wektu lelungan sensitif.

• Prioritasake sumber daya pangolahan visa menyang kedutaan lan konsulat sing nduweni panjaluk dhuwur.

• Sauntara ngluwihi kabeh visa pengunjung kanggo setahun utawa ngilangi syarat wawancara visa kanggo pelamar sing ngupaya nganyari maneh sing bener utamane kanggo sing saiki ana ing AS

• Coba ngidini sing duwe visa resiko rendah sing saiki ana ing AS kanggo gawe anyar visa nalika tetep ing AS

• Ngembangake cara anyar kanggo nggawe proses visa luwih efisien kanggo lelungan kelompok menengah nganti gedhe.

• Tundha lan nimbang maneh kenaikan ragad visa non-imigran sing diusulake.

US Travel ngarep-arep bakal ngowahi maneh ramalan rong taun ing musim gugur 2022.

Mangga klik kene kanggo ndeleng ramalan lengkap.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar