Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis angkara Tujuan Warta Pamrentah Hak-hak manungsa News wong tanggung jawab Rusia Keslametan teror Pariwisata Wisata transportasi Rahasia Plancongan USA

Warga AS ing Rusia ngandhani supaya langsung lunga saka Rusia

Amerika ing Rusia ngandhani supaya langsung lunga saka Rusia
Amerika ing Rusia ngandhani supaya langsung lunga saka Rusia
ditulis dening Harry Johnson

Departemen Luar Negeri AS ngelingake yen layanan keamanan Rusia wis 'milih warga AS' kanggo 'penahanan lan ... pelecehan'

Ing nganyari penasehat paling anyar, Departemen Luar Negeri AS ngelingake kabeh wong Amerika 'sing manggon utawa lelungan ing Rusia' supaya 'langsung lunga saka Rusia'.

AS wis nemtokake Rusia minangka negara risiko paling dhuwur kanthi tingkat bebaya 'Aja lelungan'.

Slapping Rusia karo account-anyar 'indikator resiko' ing sawijining Advisory anyar, Departemen Luar Negeri AS dielingake yen layanan keamanan Rusia wis 'singled metu warga US' kanggo 'penahanan lan ... jawatan'.

Dhaptar alasan warga AS ora kudu nimbang arep Rusia kalebu perang agresi Moskow sing terus-terusan ing Ukraina, sing umume ing saindenging jagad kasebut minangka 'invasi sing ora dikarepake lan ora adil,' uga 'penegakan hukum lokal sing sewenang-wenang,' Watesan COVID-19, lan 'terorisme.'

Miturut saran anyar, wong Amerika sing lelungan menyang Rusia bisa ngadhepi buron sing ditargetake dening layanan keamanan lokal. 

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

'Ana potensial ing saindhenging Rusia saka jawatan wong manca, kalebu liwat peraturan diangkah khusus marang wong manca,' Departemen Luar Negeri AS ngandika, lan nambah sing mantan lan saiki pejabat pamaréntah lan warga pribadi padha bisa kabeh 'dadi korban jawatan, panganiaya, lan extortion.'

Layanan keamanan Rusia 'wis nangkep warga AS kanthi tuduhan palsu, milih warga AS ing Rusia kanggo ditahan ... nolak perawatan sing adil lan transparan, lan wis disalahké ing pengadilan rahasia.' Departemen Luar Negeri wis 'nemtokake manawa paling ora siji warga AS sing salah ditahan dening pamrentah Rusia.'

Rusia minangka salah siji saka enem negara sing ditampa kanthi indikator risiko 'D' anyar, sing tegese 'risiko penahanan sing salah dening pemerintah manca.' 

Lima negara liyane yaiku China, Iran, Korea Lor, Venezuela, lan Myanmar. 

Pembaruan penasihat perjalanan anyar teka sawise Presiden AS Joe Biden nandatangani perintah eksekutif kanggo nyedhiyakake administrasi alat tambahan kanggo nyegah 'penyanderaan lan penahanan salah warga negara AS.'

Pesenan kasebut menehi wewenang nargetake wong-wong sing terlibat ing praktik kriminal kasebut kanthi sanksi finansial lan larangan visa. 

"Presiden wis gelem nggawe apa sing dikandhakake dhewe ing publik angel, nanging telpon penting nalika tegese nggawa wong Amerika ing omah," ujare pejabat administrasi AS.

Ing tatanan anyar, Administrasi Biden uga ditugasake kanggo ngenali lan menehi rekomendasi 'opsi lan strategi ... kanggo ngamanake pemulihan para sandera utawa mbalekake warga Amerika Serikat sing salah ditahan.'

Rusia lan AS saiki lagi gelut babagan nasib pemain basket Amerika Brittney Griner, sing ditangkep ing Rusia amarga tuduhan narkoba ing wulan Februari. AS sadurunge nerangake penahanan dheweke minangka penahanan sing salah.

Griner wis ana ing pakunjaran Rusia wiwit 17 Februari, ngadhepi potensial hukuman penjara 10 taun, sawise kartrid vape sing ngemot 0.702 gram ganja ditemokake ing bagasi dheweke.

Minggu kepungkur, podcaster AS lan analis UFC Joe Rogan disebut Griner minangka 'tahanan politik.'

Rezim Kremlin mbantah kanthi keras yen penahanan kasebut duwe motivasi politik.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...