Warta cepet

Penempatan Pribadi Kiwi.com € 100 Yuta minangka Pertumbuhan Perusahaan Nyepetake

Kiwi.com, perusahaan teknologi travel, dina iki ngumumake investasi € 100 yuta, salah siji saka ukuran paling gedhe ing wiwitan Ceko. Ibukutha asalé saka investor institusi global preeminent lan bakal digunakake kanggo ndhukung terus wutah minangka Kiwi.com bolsters posisi ing industri travel global. Ketentuan tambahan saka transaksi kasebut ora dibeberke.

Wiwit ngadeg ing 2012, Kiwi.com kanthi cepet ngganggu industri tiket penerbangan global sing pecah banget kanthi nantang maskapai lan pendekatan OTA sing ana karo platform teknologi sing fokus marang pelanggan. Kiwi.comMisi kanggo ndhukung pelanggan sajrone lelungan lan ngenali sing paling apik lan, ing pirang-pirang kasus, cara unik kanggo nggayuh tujuan kanthi rega sing paling murah.

Kiwi.com co-founder lan CEO Oliver Dlouhý, ngandika: "Kiwi.com didegaké ing 2012 ing idea siji kanggo ndhukung pelanggan looking for opsi kanggo nggayuh tujuan kanggo rega luwih apik ing cara sing ora ditampilake utawa kasedhiya kanggo tuku ing wektu. Ora ngerti manawa teknologi inovatif kita bakal nyebabake gangguan ing industri sing ora katon wiwit operator murah mlebu pasar luwih saka 50 taun kepungkur. Investasi kasebut bakal ngidini kita terus mbangun inovasi kasebut lan nyurung wutah ing mangsa ngarep kanggo ndhukung luwih akeh pelanggan.

minangka Kiwi.com tim kapitalisasi ing pemulihan sing akeh banget kanggo penerbangan lan lelungan ing saindenging jagad, perusahaan kasebut fokus ing:

Pengalaman pelanggan: Nyedhiyakake pengalaman sing unggul lan manunggal kanggo para pelanggan kanthi menehi siji titik kontak lan dhukungan sajrone lelungan, ora preduli karo sapa sing arep mabur.
Konten unik lan rego rego paling murah: Ningkatake teknologi perusahaan sing unggul ing industri supaya para pelanggan bisa Book itinerary sing dikarepake lan nawakake itinerary sing didhelikake ora kasedhiya ing papan liya, kalebu nggabungake operator supaya bisa ngirit wektu lan dhuwit pelanggan.
inovasi Product: Terus kanggo nggawa inovasi menyang Kiwi.com's produk sing ndhukung lan nambah nilai kanggo pelanggan ngluwihi tiket pesawat lan kanggo ngenali lan nawakake produk lan layanan pelanggan saiki pengin
Kiwi.com CFO Iain Wetherall, komentar: "Kita bangga banget karo endorsemen visi kita, platform sing wis kabukten, lan kesempatan gedhe ing ngarep. Kita ora nate mandheg nandur modal menyang inovasi produk lan pengalaman pelanggan, sanajan sajrone pandemi, lan ibukutha iki ngidini kita luwih nyepetake rencana wutah. Kiwi.com lan pemegang saham mayoritas kita, General Atlantic, seneng bisa kerja bareng karo investor institusi global sing prestisius iki, nggambarake kapercayan babagan pemulihan sing kuat ing perjalanan udara lan kepemimpinan pasar kita.

Jefferies International Limited lan Barclays Bank Ireland PLC tumindak minangka agen penempatan sing ana hubungane karo penawaran kasebut.

About Kiwi.com

Kiwi.com minangka perusahaan teknologi travel terkemuka sing berkantor pusat ing Republik Ceko, makaryakke luwih saka 1,000 wong ing saindenging jagad. Kiwi.comAlgoritma Interlining Virtual sing inovatif ngidini pangguna nggabungake penerbangan ing maskapai penerbangan lawas lan murah dadi siji itinerary. Kiwi.com nindakake 2 milyar pamriksa rega saben dina ing 95% konten penerbangan global sing ngidini pelanggan nemokake opsi rute sing luwih apik lan rega sing ora bisa dideleng mesin telusur liyane. Sèket yuta searches sing digawa metu saben dina ing Kiwi.comSitus web lan luwih saka 70,000 kursi didol saben dina.

Jefferies, sing sah lan diatur dening Financial Conduct Authority ing Inggris, tumindak khusus kanggo Kiwi.com lan ora ana wong liya sing ana hubungane karo penggalangan dana. Jefferies ora bakal nganggep wong liya minangka klien sing ana hubungane karo penggalangan dana lan ora bakal tanggung jawab marang sapa wae kajaba Kiwi.com kanggo nyedhiyakake proteksi sing diwenehake marang para klien, utawa kanggo menehi saran babagan penggalangan dana, isi woro-woro iki utawa transaksi apa wae, pengaturan utawa perkara liyane sing diarani ing kene.

Barclays Bank Ireland PLC diatur dening Bank Sentral Irlandia. Barclays Bank Ireland PLC tumindak kanggo Kiwi.com mung ing sambungan karo penggalangan dana lan ora bakal tanggung jawab kanggo wong liya saka Kiwi.com kanggo nyediakake proteksi sing ditawakake kanggo klien Barclays Bank Ireland PLC, utawa kanggo menehi saran babagan penggalangan dana utawa perkara sing diarani ing komunikasi iki.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar