Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Industri Hospitality Hotel & Resor India Investment News wong Pernyataan Pers Resorts tanggung jawab Blanja Pariwisata News Wire Plancongan

Pride Group of Hotels mlebu resort anyar ing Halol Industrial Estate Vadodara

Pride Group of Hotels mlebu resort anyar ing Halol Industrial Estate Vadodara
Pride Group of Hotels mlebu resort anyar ing Halol Industrial Estate Vadodara
ditulis dening Harry Johnson

Negara Gujarat duweni potensi sing akeh ing antarane industri lan pancen dadi momen sing bangga dadi bagean saka negara lan ekonomi sing tuwuh.

Pride Group of Hotels wis ngumumake penandatanganan Resor Pride liyane. Dumunung ing Halol Industrial Estate, ing Vadodara properti kasebut disambungake kanthi apik kanthi dalan menyang tujuan komersial sing misuwur ing saindenging kutha. Sawetara industri utama yaiku Hero motor, Reliance industri, Bajaj auto, MG Motors, Siemens, Ceat Tires, HNG Glass, TOTO, lan JCB antara liya dumunung ing cedhak. Pride Resorts Halol nyakup 60+ kamar, pekarangan njero ruangan ruangan gedhe, 2 restoran multi-masakan, Spa, Gym lan zona Game. Properti resort anyar bakal dioperasikake kanggo nampa tamu wiwit Februari 2023.

Pengumuman penandatanganan kasebut, Atul Upadhyay, Wakil Presiden Senior, Klompok Hotel Bangga ngandika, "Kita seneng ngumumake penandatanganan Pride Resorts ing Halol Industrial Estate, Vadodara. Nalika umume hotel utama adhedhasar bandara utawa pusat kutha, meh ora ana hotel sing bisa ditampa sacara internasional ing cedhak pusat industri. Kita target kanggo nyepetake jurang iki kanthi ngluncurake properti anyar ing salah sawijining pusat industri paling populer ing Gujarat. Kita percaya manawa properti anyar kanthi lokasi sing strategis, dekorasi sing apik banget, pilihan panganan sing enak, pesta lan layanan perhotelan bakal narik kawigaten para wisatawan bisnis ing wilayah iki.

Ngomentari babagan penandatanganan anyar, "Koustuva Mukherjee, AVP- Gujarat ujar, "Kita seneng bisa nggedhekake kehadirane ing Gujarat kanthi diluncurake Pride Resorts ing Vadodara, klompok 15th properti ing Negara. We are buoyant ing wutah industri Gujarat sing wis bahan bakar dikarepake kanggo hotel pasar tengah kelas atas ing wilayah iki. Minangka salah sawijining negara sing paling progresif lan ramah investor ing India, negara Gujarat duweni potensi sing akeh ing industri lan pancen dadi momen sing bangga dadi bagean saka negara lan ekonomi sing terus berkembang.

Pride Hotels Ltd wis ana ing sekitar 44 lokasi gedhe kanthi 4,400 kamar, 89 restoran, 116 pesta, lan ruang konferensi. Saiki, Pride Hotels Ltd ngoperasikake lan ngatur rantai hotel kanthi jeneng merek "Hotel Pride Plaza" Koleksi Mewah India, "Hotel Pride" sing ana hotel bisnis sing ana ing tengah, "Resort Pride" ing tujuan sing nggumunake, hotel segmen Mid-Market kanggo saben bisnis "Pride Biznotes" lan konsep anyar saka apartemen layanan mewah Premium. tetep "Pride Suites".

Lokasi sing misuwur ing New Delhi, Kolkata, Ahmedabad, Pune, Nagpur, Bangalore, Chennai, Rajkot, Goa, Jaipur, Indore, Udaipur, Bharatpur, Mussoorie, Puri, Gangtok, Anand, Alkapuri, and Manjusar (Vadodara), Sasan Gir, Somnath. Lokasi sing bakal teka yaiku Nainital, Jim Corbett, Jabalpur, Daman, Rishikesh, Aatapi, Surendranagar, Dwaraka, Bhavnagar, Bharuch, Agra, Dehradun, Chandigarh, Neemrana, Rajkot, Bhopal, Haldwani, Dehradun, Mysore, Gurugram & Aurangabad.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...