Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta cepet USA

The Mayfair Supper Club lan New Show ing Bellagio ing Las Vegas

 The Mayfair Supper Club, restoran landmark Bellagio sing madhep Fountains misuwur resort, iki debuting acara anyar captivating. Kanthi kolaborasi karo tim ing No Ceilings Entertainment, Bellagio ngenalake kreatifitas anyar ing produksi multi-aksi kanthi lagu-lagu anyar, karakter, kostum, rutinitas tarian lan momen kejutan sing nemtokake pengalaman Mayfair, sing berkembang saka jaman Larangan sing ayun. klub jazz menyang pesta dansa pungkasan.

"Tamu kita wis tresna program hiburan The Mayfair, lan njaluk liyane!", ngandika Ari Kastrati, Kepala Hospitality Officer MGM Resorts International. "Produksi anyar njaga kabeh sing disenengi para pamirsa babagan getaran The Mayfair, kanthi pengalaman hiburan sing seger. Kita bakal terus ngirim momen "wow" lan nggawe kenangan kanggo kabeh wong sing mlaku liwat lawang kita." 

No Ceilings Entertainment Co-Founder Dennis Jauch nambahake, "We're diajeni duwe supaya akeh tamu bali menyang The Mayfair kaping lan maneh - padha wis biasa lan kita tresna iku. Apa sampeyan penggemar utawa pisanan ing Mayfair, produksi iki bakal nggawe wengi sing luar biasa.

Fitur pertunjukan anyar ing The Mayfair: 

  • Ngenalke ... Claire Souliér (digambarke) minangka "Mae Montgomery": Diilhami dening wanita sing paling nguatake ing hiburan kayata Marilyn Monroe, Madonna, Mae West lan Lady Gaga, vokalis utama wanita anyar ing acara kasebut nggawa persona sing kuat kanggo pengalaman The Mayfair. 
  • Saiki dibintangi… Jason Martinez minangka "Fred Lowell": Ing pakurmatan kanggo Fred Astaire gedhe, The Mayfair kang timbal lanang epitomizes pesona effortless saka aktor legendaris, gracing panggung karo gerakane tari trampil, komedi cepet-witted lan vokal kuat. 
  • Koreografer lan Penari Anyar Paling Apik ing Industri: Mayfair nggawe tim koreografer sing dikarepake kanggo ngembangake tarian anyar kanggo pertunjukan kasebut. Dean Lee, Keo Motsepe lan Shannon Mather wis kerja bareng karo seniman musik paling apik ing jaman saiki saliyane acara kompetisi tari sing populer banget. Mayfair uga nambahake bakat tari, saiki nampilake penari anyar sing luar biasa sing dipilih saka luwih saka 400 pelamar internasional.
  • music: Acara anyar Mayfair nampilake trek musik sing kalebu lagu-lagu saka jaman jazz nganti jukebox postmodern. Saben inci saka papan kasebut dikonsumsi kanthi pertunjukan nyanyi lan tari sing energik, nggawa urip anyar kanggo lagu-lagu kaya "Ora apa-apa," "Gula Watermelon," "Creep" lan "Aku lan Nyonya Jones."  
  • Komedi: Adam North Broadway dhewe nggawe konsep acara kasebut kanthi naskah seger sing bakal nggawe penonton ngguyu sewengi. Sesanti North reunite loro kanca paling apik sing digunakake kanggo manggon bebarengan kanggo siji kinerja gedhe pungkasan ... kang dadi metu mung dadi wiwitan. 
  • Kostum: Pameran anyar nampilake kostum kabeh-anyar, dipilih kanthi tangan kanthi bahan sing apik banget, warna sing nyenengake lan gaya sing canggih. Estetika lemari klambi dicet nganggo warna jambon sing padhang, abang jero, emas, lan metalik sing nyedhiyakake kabeh glam ing panggung.

Dijenengi minangka salah sawijining restoran anyar paling apik ing donya kanthi dhaptar Hot 100 Conde Nast Traveler, menu Mayfair terus nyenengake para tamu kanthi macem-macem penawaran kuliner. appetizers indulgent kick mati wengi, miwiti karo Wagyu Handroll karo Caviar dilapisi karo wasabi seger, glaze soy lan rwaning emas kumrincing. Headlining sore sing entrees Amérika quintessential disiapake tableside kaya ing Bawang Putih-Crusted Perdana Rib, sing dipanggang alon-alon nganti 10 jam. Ing Kabeh Dover Sole, tableside deboned, wis rampung karo sauce caviar beurre blanc éca. Telpon langsir Mayfair nduweni kenikmatan aneh lan extravaganzas visual sing dicontohake dening cerutu, Pameran cerutu coklat lan hazelnut sing bisa ditonton sing teka kanthi asap hickory ing ngisor kubah kaca.

Mayfair Supper Club mbukak Minggu nganti Kamis saka jam 5 sore nganti jam 10 sore, lan dina Jumuah lan Setu jam 5 sore nganti jam 1 kanggo reservasi lan informasi luwih lengkap, bukak Situs web Mayfair Supper Club.

Babagan BELLAGIO

Diilhami dening desa-desa sing apik ing Eropa, AAA Five Diamond Bellagio Resort & Casino madhep tlaga biru Mediterania, 8 ½ hektar ing ngendi banyu mancur nindakake balet akuatik sing apik banget. Panganan sing menang penghargaan kalebu tambahan paling anyar The Mayfair Supper Club, galeri seni kelas donya, Conservatory & Botanical Gardens sing apik banget, pertunjukan "O" sing nggumunake. Cirque du Soleil, spa mewah lan salon lan blanja kemewahan eksklusif kabeh bisa bebarengan kanggo nyipta simfoni sing Bellagio. Bellagio dilakokno dening MGM Resorts International. Kanggo informasi luwih lengkap lan leladen, bukak bellagio.com.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar

Share to...