Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

aviation Warta Breaking Travel negara | wilayah Guam Hawaii News Pariwisata USA

Napa United Airlines Musuh Pariwisata Guam?

United Airlines.
ditulis dening Juergen T Steinmetz

"Aku lelungan nganggo pesawat United Airlines saka Shanghai menyang Guam. Pesawat kasebut meh kosong, bisa uga ana 15 penumpang. Aku bali saka ing UNWTO Majelis Umum ing Chengdu, China. Iki ana laporan ing eTurboNews ing September 2017.

Deleng ing muatan reservasi lan peta kursi ing penerbangan liyane menyang Guam ing United Airlines, katon penerbangan saka Jepang, China, lan malah Honolulu mabur kanthi sawetara penumpang.

Miturut statistik 2017 saka perusahaan riset Inggris, kedatangan internasional menyang wilayah AS mudhun meh 65% sawise 2 ancaman ditampa dening Korea Utara kanggo ngirim bom nuklir menyang Guam.

Ancaman nuklir mesthi ora dadi ancaman maneh ing taun 2022, nanging metu saka COVID-19 lan akeh larangan sing isih ana ing Asia, pariwisata saya mundhak alon-alon ing wilayah AS.

Sing isih ana yaiku United Airlines isih nyekel monopoli penerbangan langsung menyang Honolulu lan ngluwihi tanpa kudu nyimpang ing njaba Amerika Serikat. Mabur saka Honolulu menyang Guam, rong klompok pulo AS sing bisa dadi pulo adhine isih luwih larang tinimbang mabur menyang Eropa utawa wilayah Teluk utawa Afrika.

Struktur rega iki owah banget nalika mabur saka Los Angeles utawa Honolulu liwat Guam menyang Manila utawa tujuan liyane ngluwihi Guam.

Mabur saka Honolulu menyang Manila liwat Guam minangka pilihan sing paling murah kanggo ngunjungi ibukutha Filipina. United Airlines liwat Guam bakal regane kurang saka $1100, dene maskapai non-stop ing Philippine Airlines ngisi luwih saka $1600 kanggo perjalanan bolak-balik.

Yen salah siji planning kanggo mandeg ing Guam kanggo dina utawa loro, airfares saka HNL kanggo Manila contone mlumpat gampang saka $1000 kanggo luwih saka $3000.

Iki ndadekake pariwisata kanggo Guam dening kanca-kanca lelungan Amerika ora mungkin lan mesthi ngrusak ekonomi ing Guam.

Iki masalah.

United Airlines nyekel monopoli dening operator basis AS kanggo penerbangan langsung antarane tujuan AS lan wilayah AS ing Guam. Ora ana operator asing sing diidini saingan karo United ing rute iki.

Akeh maskapai kaya Emirates nyumbang kanggo mungkasi over-tourism ing Dubai, lan Turkish Airlines minangka kontributor utama kanggo mungkasi over-tourism ing Istanbul. Iku counts kanggo akeh operator sing nuduhake tanggung jawab kanggo ngarep, kalebu Singapore Airlines, Lufthansa, Thai, lan akeh liyane.

Napa United Airlines dadi musuhan lan ora ndhukung perjalanan lan pariwisata maneh ing Guam? eTurboNews nyoba takon pitakonan iki, nanging ora ana respon, amarga ora ana respon ing 2017.

"Aku bakal lelungan saka Honolulu menyang Manila kanggo rawuh WTTC Summit lan seneng santai sedina utawa rong dina ing Guam.

Sayange, iki mokal lan ora terjangkau, ngandika Juergen Steinmetz, publisher saka eTurboNews lan 3 yuta 1K Flyer ing United Airlines.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Wis ngawasi tarif UA LAS-LAX/SFO – HNL – GUAM – MANILA sawetara sasi kepungkur. Aku wis nggunakake UA kanggo 10 taun kepungkur lan njupuk rute sing padha nalika lelungan menyang Manila. Rata-rata RT sadurunge kurang saka 1K, paling murah sekitar $580! Wiwit sampeyan ngirim artikel iki lan nganti saiki, tarif paling murah sing dakdeleng yaiku $2000 (LAS-LAX/SFO – NARITA/HND – MANILA), nganti $2800. Aku ora weruh segmen liwat Guam maneh. Ngganti rencana lan / utawa ngganti menyang maskapai liyane?

Share to...