aviation Tujuan Industri Hospitality News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Napa ana kekurangan pilot? Takon pilot

gambar duweni saka StockSnap saka Pixabay

Kapten Southwest Airlines pensiun lan mantan aviator angkatan laut mbahas kenapa dheweke percaya yen ana kekurangan pilot ing AS.

Lelungan udhara akeh banget amarga Administrasi Keamanan Transportasi (TSA) nglaporake meh 9 yuta wong sing lelungan mung ing akhir minggu kaping papat Juli. Angka iki ngluwihi jumlah wong sing lelungan ing akhir minggu sing padha sadurunge kedadeyan COVID.

Kabeh lelungan iki kedadeyan - paling apik - sanajan akeh telat lan pembatalan penerbangan. Carane akeh? Luwih saka 100,000 penerbangan maskapai AS dibatalake nganti saiki ing taun iki, lan kita mung kira-kira setengah taun.

Dadi apa sing nyebabake kabeh penerbangan kasebut dibatalake utawa ditundha? Layanan Warta Pinkston ngandika karo Buzz Collins, pensiunan Southwest Airlines Kapten lan mantan aviator angkatan laut, kanggo ngrembug mung iki ing podcast.

Collins banget ngrasa manawa maskapai bisa nggawe karir dadi pilot luwih menarik yen bakal mungkasi mbayar uji coba kanggo pilot anyar. Panjenenganipun ngandika:

"Nalika aku ditampa, taun pisanan sampeyan, sampeyan lagi ing masa percobaan lan sampeyan bakal dibayar ora akeh ing taun pisanan. Lan dheweke [industri] pancen njupuk kauntungan saka wong anyar. Lan aku ora tau mikir sing bener. Dadi, aku mikir yen [bayar percobaan] mung kudu dibuwang. Saiki, aku ngerti manawa dheweke wis nambah banget, lan ora kaya biyen, nanging aku rumangsa kudu ilang kabeh.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

"Umume wong lanang sing melu iki wis ngentekake dhuwit akeh kanggo ditelpon."

Malah kaya ing kasus dheweke, metu saka dinas militer, dheweke kudu mbayar biaya saku kanggo entuk peringkat sipil minangka pilot.

CEO maskapai ngira manawa ana sekitar 5,000-7,000 pilot anyar ing AS saben taun. Dibandhingake karo data Biro Statistik Tenaga Kerja AS sing bakal ana kira-kira 14,500 maskapai lan pilot komersial bukaan saben taun nganti 2030, disparitas gedhe antarane penawaran lan dikarepake.

Preduli saka potensial dhuwur kanggo telat lan pembatalan, alangan kayane ora ngalangi lelungan US. Dadi, yen sampeyan lagi golek kerja, apa sampeyan mikir dadi pilot?

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...