Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Adventure Antigua & Barbuda Award Winning Bahamas Barbados Warta Breaking Travel Caribbean Curacao Tujuan Grenada Hotel & Resor Jamaika Luxury News Pernikahan Romantis Saint Lucia Olahraga Pariwisata News Wire Plancongan

Napa Sandals Resorts Milih Taun Paling Apik ing Dunia?

gambar duweni saka Sandals
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Sandal ora nyipta konsep kabeh-kalebu, nanging wis nyempurnakake. Luwih saka telung puluh taun, Sandals wis entuk saben penghargaan resort lan penghargaan ing industri, nempatake liga ing ndhuwur resort kabeh-kalebu liyane.

Saliyane iku, Sandal ora mung paling apik ing donya ing mata industri travel, nanging tujuan favorit kanggo Luxury Included® Vacation ing atine pasangan sak donya. Ing ganjaran paling saka kabeh kanggo Sandal minangka tingkat kepuasan tamu sing dhuwur banget sing dirungokake. Iku inspires everyone ing Sandals kanggo terus nyedhiyani pengalaman vacation pokok ing Karibia.

Delengen pirang-pirang penghargaan sing diwenehake marang Sandals Resorts lan Pantai sajrone pirang-pirang taun.

Total nganti saiki, 595 penghargaan sing nggumunake!

Scuba Diving's Readers Choice Awards

Saben taun, pembaca Scuba Diving milih tujuan nyilem, operator, liveaboard, resort, situs lan liya-liyane, sing ndadekake Reader's Choice Awards dadi urip. Ewonan penyelam scuba nimbang, lan pemenang anyar diumumake saben taun.

2021 – 1 Penghargaan

EarthCheck

EarthCheck minangka sertifikasi benchmarking ilmiah lan klompok penasehat ilmiah sing unggul ing donya kanggo lelungan lan pariwisata. Wiwit taun 1987, dheweke wis nulungi bisnis, komunitas lan pamrentah kanggo ngirim tujuan sing resik, aman, makmur lan sehat kanggo lelungan, manggon, kerja lan dolanan. Dheweke ngerti manawa apa sing bisa dadi apik kanggo planet iki uga apik kanggo bisnis.

2018: 5 Anugrah

Pilihan Pamaca Tahunan Condé Nast Traveller

Luwih saka 25 taun, Condé Nast Traveler's Readers' Choice Awards wis ngakoni hotel, kapal pesiar, lan maskapai penerbangan paling apik ing donya liwat survey sing dirampungake dening para pamaca sing berpengalaman.

2021 – 2010: 25 Anugrah

World Travel Awards

World Travel Awards didegaké ing 1993 kanggo tujuan nyata kanggo ngakoni lan ngrayakake prestasi ing kabeh wilayah industri lelungan lan pariwisata ing donya. Saben kampanye voting tekan ewonan profesional perjalanan ing saindenging jagad ing luwih saka 160 negara.

2021 – 2010: 152 Anugrah

Kepulauan

Pembaca Kepulauan seneng resor sing kalebu kabeh. Wiwit loro editors lan maca wis mriksa ing atusan resorts kabeh-klebu liwat taun, padha ngerti bab utawa loro bab apa ndadekake wong padhang. Iki ahli wis rangking ndhuwur telu resorts pulo ing 12 kategori adhedhasar kurban standout, saka ndhuwur-kedudukan opsi dining lan bar kelangan kanggo Suite over-the-top lan layanan butler putih-sarung tangan.

2020 – 2019: 10 Penghargaan

USA Dina iki 10 Penghargaan Pilihan Pembaca Paling Apik

10Best.com, nyedhiyakake pangguna kanthi konten lelungan sing asli, ora bias, lan pengalaman babagan atraksi utama, sing bisa dideleng lan ditindakake, lan restoran kanggo tujuan paling dhuwur ing AS lan ing saindenging jagad. Intine yaiku tim ahli perjalanan lokal: klompok sing wis lelungan lan terdidik sing ora mung ahli ing bidange - lan kutha-kuthane - nanging mbedakake selera. Pakar lokal iki manggon ing kutha sing ditulis, kanthi konten sing terus dianyari.

2020 – 2017: 3 Anugrah

Padi

Organisasi pelatihan scuba diving paling gedhe ing donya ngurmati prestasi Sandals Resorts International luwih saka 100,000 sertifikasi PADI ing Pantai lan Sandals Resorts wiwit dadi anggota perusahaan karo PADI ing taun 1997. Penghargaan kasebut uga ngakoni kontribusi sing ora ana tandhingane kanggo pendidikan nyilem ing saindenging Karibia.

2019: 1 penghargaan

Anugrah Travvy

Penghargaan Travvy taunan, sing diwenehake dening travAlliancemedia, ngakoni standar keunggulan paling dhuwur ing industri saiki lan ngurmati perusahaan perjalanan, produk perjalanan, agensi perjalanan lan tujuan kanggo prestasi sing luar biasa.

2021 – 2015: 26 penghargaan

Akademi Ilmu Perhotelan Amerika

International Star Diamond Award minangka salah sawijining lambang prestasi sing paling bergengsi kanggo industri perjalanan. Nominasi sing ajeg diajukake dening lelungan donya lan profesional industri lan olahan dening Dewan Pengawas adhedhasar prasetya nominasi kang unggul ing kemewahan lan layanan ing kategori tartamtu industri lan klasifikasi, kalebu Hospitality, sikap, kualitas lan karesikan.

2019 – 2010: 132 penghargaan

Sertifikat Keunggulan TripAdvisor®

Certificate of Excellence saka TripAdvisor® mung diwenehake kanggo perusahaan sing terus-terusan entuk ulasan wisatawan sing luar biasa ing TripAdvisor®, komunitas lelungan paling gedhe ing donya. Prestasi sing luar biasa iki nuduhake komitmen sing terus-terusan kanggo nyedhiyakake layanan lan fasilitas sing unggul ing saindenging Karibia.

2016 – 2013: 55 Anugrah

Anugrah Magellan Mingguan Plancongan

Saka desain kanggo marketing kanggo layanan, Travel Weekly Magellan Awards ngurmati sing paling apik ing lelungan lan salute profesional travel pinunjul konco kabeh. Entri ditampa saka organisasi perjalanan elit lan profesional ing saindenging jagad, sing nuduhake karya sing luar biasa.

Saka 2021 – 2010: 46 Penghargaan

Award TravelAge West WAVE

Penghargaan TravelAge West WAVE (Western Agents' Votes of Excellence) minangka perayaan keunggulan produk, layanan, lan tujuan wisata. Saben taun profesional agen travel lan pembaca TravelAge West milih sing paling apik saka dhaptar panampa penghargaan Pilihan Editor sing dipilih sawise ditinjau kanthi ati-ati dening Pemimpin Redaksi TravelAge West lan tim editorial. Cara review kalebu analisis produk, kunjungan ing situs, survey saka klompok agen perjalanan sing dipilih lan riset online.

2021 – 2010: 19 Anugrah

Penghargaan Pilihan Wisatawan TripAdvisor®

Penghargaan TripAdvisor® Travelers' Choice taunan adhedhasar mayuta-yuta ulasan lan panemu sing terkenal saka lelungan ing ndonya sing kalebu luwih saka ewu hotel. Dheweke ngenali properti sing paling pinunjul ing saindenging jagad ing sawetara kategori wiwit saka Top Hotels, Luxury, lan Bargain, nganti Layanan, Hotel Cilik, lan B&B lan Penginapan.

2021 – 2010: 36 Anugrah

Penghargaan Jaminan Mutu Vacations MLT

Penghargaan Jaminan Kualitas ngakoni klompok hotel lan resort eksklusif sing entuk skor kepuasan pelanggan 99%, lan kinerja produk 99%. MLT Vacations nggunakake penghargaan iki kanggo mbedakake hotel sing nggawe gelar dhuwur iki.

2015 - 2010: 33 Anugrah

Plancongan + Penghargaan Terbaik Dunia

Travel + Leisure World's Best Hotels makili hotel-hotel paling apik ing ndonya, sing dipilih dening pembaca sing wicaksana Travel + Leisure.

2018 – 2010: 11 Anugrah

Pusat Penerbangan

Flight Center USA minangka salah sawijining perusahaan konsultasi perjalanan terkemuka ing donya sing nawakake saran perjalanan lan layanan perencanaan liburan, lan uga ngurmati pimpinan industri saben taun. Survei dikirim menyang kabeh Agen Perjalanan Liberty, karyawan Solusi Perjalanan FCm, agen reservasi GOGO lan kabeh staf Pusat Penerbangan ing markas.

2016 – 2010: 20 Anugrah

PADI Green Star Award

Penghargaan bergengsi iki diwenehake marang PADI Dive Centers and Resorts sing wis entuk Green Star Award kanthi nuduhake dedikasi kanggo konservasi ing macem-macem fungsi bisnis kalebu: konservasi banyu, panggunaan energi, lsp.

2014: 1 Penghargaan

Majalah Travel + Majalah Leisure 500 Paling Ndhuwur ing Dunia

Kompilasi taunan Travel + Leisure saka 500 hotel peringkat paling dhuwur ing donya sing dipilih dening para pamaca ahli.

2015 – 2011: 9 Anugrah

Bebungah Best Honeymoon

Saben taun, majalah Brides nawakake para pamaca pilihan pakar ing tujuan bulan madu paling dhuwur ing saindenging jagad. Pilihan pungkasan ditampilake ing wangun dhaptar ing majalah saben wulan.

2017 – 2011: 6 Anugrah

Hotels.com

Pemenang 'Ditresnani dening Tamu' dianugerahi properti sing nyedhiyakake tingkat layanan tamu sing apik kanthi rating luwih saka 4 saka 5.

2017: 4 Anugrah

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...